Spread the love and share our page with your friends
Sterrenbeelden Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeelden Dubbele-Getallen.nl

Ieder sterrenbeeld heeft haar zwakke en sterke punten en een karaktereigenschap die specifieke eigenschappen bevat. Er zijn 12 sterrenbeelden die we kunnen onderverdelen in de vier elementen water, vuur, aarde en lucht. Onderstaand een uitleg van deze elementen en ook de links naar alle 12 de sterrenbeelden waar je verdere uitleg kunt lezen per sterrenbeeld.

Element Water: Kreeft, Vissen en Schorpioen

Watertekens zijn zeer gevoelige en emotionele mensen. Het kunnen zeer mysterieuze personen zijn die houden van mysterie, het zijn zeer gesloten types. Diepgaand gesprekken kun je uitstekend voeren met één van de watertypes, dan voelen ze zich als een vis in het water.

Element Aarde: Stier, Maagd en Steenbok

Aarde mensen zijn heel realistisch en praktisch. Het zijn personen die in moeilijke tijden loyaal en stabiel blijven, enorme wilskracht beschikken ze over. Ze kunnen vaker ontroerd raken door mooie dingen, kunnen erg emotioneel zijn van tijd tot tijd. Ze zijn ook graag op zich zelf en houden van rust en orde om hun heen.

Element Vuur: Ram, Leeuw en Boogschutter

Ben je een vuurteken dan ben je zeer temperamentvol en gepassioneerd. Het zijn mensen die zeer intelligent zijn, ze bezitten een hoge dosis aan energie. Ook zijn ze zeer creatief van aard en altijd klaar om op avontuur uit te gaan. Soms hebben ze een kort lontje als het niet gaat zoals hun het willen.

Element Lucht: waterman, Tweeling en Weegschaal

Mensen van dit element zijn zeer vriendelijk, open en sociaal. Ze zijn erg goed in communiceren maar voelen zich desondanks soms toch onbegrepen door anderen. Het zijn dromers die soms met hun hoofd in de wolken zitten, daar halen ze hun beste ideeën vandaan.

De 12 sterrenbeelden van de dierenriem

Waterman (Aquarius): 21 januari – 19 februari

Vissen (Pisces): 20 februari – 20 maart

Ram (Aries): 21 maart – 20 april

Stier (Taurus): 21 april – 20 mei

Tweelingen (Gemini): 21 mei – 21 juni

Kreeft (Cancer): 22 juni – 22 juli

Leeuw (Leo): 23 juli – 23 augustus

Maagd (Virgo): 24 augustus – 22 september

Weegschaal (Libra): 23 september – 23 oktober

Schorpioen(Scorpio): 24 oktober – 22 november

Boogschutter (Sagittarius): 23 november – 21 december

Steenbok(Capricorn): 22 december – 20 januari