Spread the love and share our page with your friends
Liefdes Getallen, Hartje, Cupido, Dubbele-Getallen
Liefdes Getallen
Ben jij ook zo benieuwd welk getal bij jou past? Ben je verlegen of ga jij juist voor de vurige passie? Wordt het een date met kaarslicht en een erotische massage? Vul in de onderstaande calculator je geboortedatum in en kijk welk getal jou liefdes getal is.

Bereken je liefdes getal

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 1

Nummer 1

De nummer 1 van de liefdes getallen geeft aan dat je de teugels wat vieren moet laten vieren. Geef je geliefde wat meer vrijheid om zichzelf ook te kunnen ontplooien. De komende tijd vooral de nadruk op liefde leggen en laat confrontaties niet escaleren maar praat het uit in liefde naar elkaar toe.

Het liefdes getal 1 laat ook zien dat je gemakkelijk alleen kunt zijn zonder je eenzaam voelen. Je bent zelden verlegen in de liefde en je hebt een hoog niveau van zelfvertrouwen en straalt dit ook uit. Ook al kun je gemakkelijk connecties maken maar dat neemt niet weg dat je soms veel liever single bent, je houd van je vrijheid en bent avontuurlijk ingesteld.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 2

Nummer 2

Dit nummer van de liefdes getallen laat jou zien dat je behoefte hebt aan een partner. Je verwacht veel diepgang in een relatie, stabiliteit en vurige passie staat bij jou ook zeer zeker op het menu. Je houd ervan om uitgedaagd te worden en vindt iets al snel saai worden.

Een twee-eenheid is waar dit nummer ook voor staat, heb je de juiste relatie dan vullen jullie elkaar aan en is er veel diepgang in de relatie. Van nature houdt je van mooie dingen, je hebt een goed oog voor schoonheid en zal dit ook koesteren met heel je hart.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 3

Nummer 3

Je praat met iedereen, je bent down to earth en mensen houden van je aanwezigheid. Als persoon heb je een sterk gevoel voor passie en empathie waardoor je een gevoelige partner bent in een relatie. Situaties kun je nogal snel doorhebben daardoor kan je wat onzeker worden.

Op het vlak van de romantiek ben je iemand die erg kan genieten van intieme massage met kaarslicht en bloemblaadjes, alles het liefst perfect in balans en je zal er ook uitgebreid de tijd voor nemen.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 4

Nummer 4

Jullie zijn een echte eenheid als team maar waak ervoor dat jullie niet in een sleur terecht komen. Blijf elkaar uitdagen en zorg voor een gezonde romantische spanning. Doe eens een keer iets wat je normaal niet doet, ga je grenzen verleggen.  Het kan een tijdje duren om je echt aan één persoon te binden en te settelen

Gezelligheid staat voorop, maar voeg er ook eens een vleugje romantiek of erotiek aan toe. Zo hou je het niet alleen gezellig maar ook spannend! Stabiliteit en veiligheid zijn de basis behoeften voor jou in relaties

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 5

Nummer 5

Als je het getal 5 van de liefdes getallen hebt is het de komende tijd hard werken, maar wat je zaait zul je ook echt gaan oogsten. Je hebt iemand nodig die naast je wil vliegen, iemand die je gelijke is als het gaat om levenslust en openstaan ​​voor nieuwe dingen. Zeer avontuurlijk ben je ingesteld en soms zelfs een tikkeltje excentriek.

Je bent een persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat en met de juiste partner op liefdesgebied, graag experimenteert en het spannend houd. Heb je de 5 van de liefdes getallen, dan neem je graag de leiding op je en geniet je van alle vrijheid om je dromen te verwezenlijken.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 6

Nummer 6

Nummer 6 is het getal van onvoorwaardelijke liefde, die de sleutel tot alles is. Mensen met dit getal zijn erg zorgzaam, je omringt je graag met geliefden. Harmonie is heel belangrijk voor jou, zeker met je naasten.

Venus regeert over het getal zes, voor jou draait de relatie om seksualiteit en sensualiteit. Heel veel diepgang, zeker op erotisch gebied mag het best wel wat spannend zijn voor jou! Je houd van nieuwe dingen uitproberen dus zoek die partner wat bij je past hierin.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 7

Nummer 7

Romantiek staat hoog in het vaandel maar vergeet niet dat de rest ook een belangrijke factor is. Je dagelijks leven mag niet onder de verliefdheid lijden dus zet af en toe ook die roze bril af en stap uit je droomwereld. Een partner die je mentaal stimuleerd en zich op gelijk niveau bevind vind je erg prettig.

In de liefde ben je erg loyaal naar de ander toe, ook trouw zijn is een belangrijk aspect voor jou als jij je in een relatie bevindt. Seksueel heb je het liefst een partner die de touwtjes in handen neemt, je laat je graag verwennen. De zeven is zeer spiritueel aangelegd, mystiek, en houd ervan om van tijd tot tijd alleen te zijn.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 8

Nummer 8

Dit getal van de liefdes getallen staat voor evenwicht, rust en harmonie, het is een must die je onbewust zoekt in een relatie. Jou valkuil is dat jij je soms kunt verliezen in andere dingen, zoals je werk, besteed daarom bewust extra aandacht aan je partner.

In je liefdesleven kan je heel erg romantisch zijn, je hebt wilde fantasieën die je het liefst ook daadwerkelijk wilt uitvoeren, als je de juiste partner hebt wat het voortouw neemt dan komen die dromen ook uit. Een dominante partner op seksueel gebied met veel ervaring, past uitstekend bij je.

Gouden hart, liefdes getallen, Dubbele-getallen, Nummer 9

Nummer 9

Oerkracht dat is de negen, je bent iemand die de ander graag de sterren aan de hemel wilt laten zien, liefdevolle passie is helemaal jouw ding. De Liefde begeeft zich op Ziel niveau als jij de juiste partner hebt. Deze liefdesband is dan zo enorm krachtig dat de vonken er, spreekwoordelijk, vanaf vliegen als jullie intiem zijn met elkaar.

Geef elkaar de nodige ruimte in een relatie want vooral jij hebt daar behoefte aan zodat je in balans blijft. Je bent erg sensueel ingesteld en kan enorm goed iemand verleiden, aandacht wil je krijgen maar je kan dit ook makkelijk aan de ander geven.