Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Boogschutter Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Boogschutter Sterrenbeeld

Over de Boogschutter

  • Datum: 23 november tot 21 december
  • Dierenriem: Boogschutter is het negende teken in de dierenriem
  • Element: Vuur
  • Engelse naam: Sagittarius
  • Heersende planeet: Jupiter

Je bent altijd positief ingesteld

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je anderen het liefst behandeld op de manier waarop jij ook wilt dat de ander jou behandeld. Als het even kan dan bemoei jij je zelden met zaken die jou niks aangaan, tenzij het om je naasten gaat. Dan sta je met raad en daad klaar voor je familie en naasten. Je helpt zoals jij denkt dat wijs is en goed voor de ander.

Je bent een prettig persoon om mee om te gaan. Anderen vinden jou een zeer aangename persoonlijkheid en gaan graag met je om. Altijd positief ingesteld en je hebt ook een hele brede kijk op het leven. Doordat jij vele interesses hebt is een boogschutter doorgaans een heel wijs persoon, jou visie is eigenlijk altijd gericht op de toekomst.

Als je met een project bezig bent zorg dan wel dat je geïnteresseerd blijft. Anders ga jij je al snel vervelen en haak je vroegtijdig af. Daardoor ga je dingen verslonzen die wel succesvol kunnen zijn dus houd die motivatie vast.

Sterrenbeeld Boogschutter in het heelal. Dubbele-Getallen
Sterrenbeeld Boogschutter in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de boogschutter in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is in midden augustus. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 13 sterren. Op het noordelijk halfrond is het sterrenbeeld lastig te zien.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld leeuw, waterman, schorpioen en tweeling.
  • Houd van: Reizen, vrijheid, filosofie, buitenshuis zijn
  • Sterkste eigenschap: Humor, gul, streeft doelen na

Boogschutters houden van vrijheid

De boogschutter is één van de grootste reizigers onder de sterrenbeelden, ze zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen, doelen, ervaringen. Ze zijn een kei in hun gedachten om te zetten in daden, hier hebben ze meestal niet veel tijd voor nodig.

Boogschutters kunnen ook grote beloftes maken en dan moeite hebben om ze waar te maken omdat de lat wel heel erg hoog ligt. Mensen die geboren onder dit teken van de dierenriem hebben een geweldige dosis humor. Jij bent in staat om mensen te laten gieren, lachen en brullen.

Soms kan je wel een tikkeltje extravert zijn. Je vindt veranderingen heerlijk maar dit heb je ook nodig anders vindt je het al snel saai. Vrijheid staat toch wel op nummer één bij jou, dit heeft je persoonlijkheid ook nodig. Soms ben je wel een tikkeltje heel erg ongeduldig en sta je te draaien als iets niet snel genoeg gaat voor jou gevoel.