Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Klok
Klok Getallen

De betekenis van de Klok Getallen

Ook de getallen van de klok hebben een betekenis. Ken je dat? Je wordt midden in de nacht wakker, je kijkt op de klok en het is bijvoorbeeld 04.04 uur. Elk klok getal heeft zo zijn eigen betekenis voor jou die je hieronder kunt lezen

Geloof in jezelf!

Je mag meer oud zeer gaan loslaten zodat er meer ruimte komt in je leven en je verder kunt gaan. Momenteel heb je wat stilstand dus zorg voor beweging voorwaarts. Maak je niet zo druk om dingen wat al zijn geweest, leef in het heden dat is waar jij je toekomst kunt maken. Je moet nu met beide benen op de grond gaan staan en zorgen dat je leven weer in de juiste balans gaat komen.

Loslaten

Je slikt veel te veel van anderen, laat los wat niet bij je past. Maak je niet zo boos over wat anderen zeggen of doen maar blijf bij jezelf, je eigen mening uiten mag je meer oefenen. Anderen kunnen echt een blok aan je been zijn dus dus neem afstand als het niet goed voelt voor jou. Je gaat vaak té lang door dus nu luister eens naar wat je lichaam jou aangeeft.

Kies voor jezelf

Spiritueel groei je rustig aan, de emoties mag je nog meer onder controle krijgen. Spreek en denk positief over jezelf want je bent een geweldig persoon! Ontdoe je van de situaties of personen die jou zoveel energie kosten zodat je meer voor jezelf over hebt. Dan ben je in staat om prachtige dingen te doen met je leven dus de tijd is daar om voor jezelf te gaan kiezen.

Ups en downs

Houd je gedachten gezond! Een positieve mindset brengt veel meer positieve zaken en dat geldt ook voor hoe je communiceert met anderen. Spiritueel zal er flink aan de weg getimmerd gaan worden. Maar zorg dat je innerlijk in balans geraakt want je hebt te veel ups en downs. Je hebt soms zoveel gedachten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je overdag de indrukken beperkt die je emotioneel raken dan zal je hoofd ook rustiger worden.

Vruchtbare grond

De grond is zeer vruchtbaar dus een geweldige tijd om te gaan zaaien. Houd in gedachten wat je wilt en zorg dat het gezond is voor jezelf, dan zal ook de oogst positief zijn. Het kan even duren voor je krijgt wat je wilt dus houd de moed erin. Als jij je op je doel focust dan zal het zich binnenkort gaan manifesteren in je leven dus zorg dat je er op een gezonde wijze mee bezig bent.

Energie

Het zou je goed doen als je af en toe meer tijd voor jezelf neemt want je verliest een hoop energie aan dingen die je niet veel brengen. Ga kijken op welk gebied je de dingen anders kunt gaan doen zodat je jou energie op een goede manier kunt benutten. Ga eens ideeën die je hebt uitwerken en maak een stappenplan om die doelen te gaan halen. Dan zet jij je energie op een positieve manier in en ben je bezig met je eigen leven op te bouwen.

Hoger niveau

Liefde gaat door de maag, het is nu een perfecte tijd om te gaan daten of je geliefde eens extra te gaan verwennen. Op creatief gebied is het een goed moment om je talenten nog meer te gaan ontwikkelen. Ben je spiritueel actief dan mag je de gaven die je hebt naar een hoger niveau gaan tillen. Wellicht kun je een cursus gaan volgen die aansluit bij je behoeften.

Positieve draai

Dit prachtig getal is een voorbode voor een positievere draai die snel zichtbaar zal worden. Ga dus genieten de komende tijd en zorg dat de negatieve zaken op afstand blijven. Het is ook een mooie tijd om je verder te gaan ontwikkelen, dit kan ook op spiritueel vlak zijn. Luister meer naar je hart, volg zijn ritme van verlangens die je koesteren mag in je leven. Omring jezelf met liefde en positieve energie en ga vliegen als een vlinder door de onbekende wereld.

Grenzen verleggen

Jouw spirituele Helpers vragen je nu om je horizon te gaan verbreden. Ga je grenzen verleggen en zoek nieuwe uitdagingen op het gebied van spiritualiteit. Je gedachten zijn een leidende draad dus zorg dat deze positief gesteld zijn. Op die manier trek je ook aan wat bij je past en gezond is voor in je leven. Mediteren is iets waar jij je ook meer mee bezig mag gaan houden om je positieve spiraal te gaan versterken.

Nieuwe plannen

Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in. Je kunt de engelen vragen om je te helpen met hun inzichten. Vraag en het wordt je gegeven dus zorg dat wat je vraagt ook echt bij je past. Behoud je gedachten en je krachten positief ingesteld want het zal snel op je pad komen. Er kan even een wervelwind ontstaan in je leven maar dit kun jij makkelijk handelen dus maak je er niet zo druk over.

Deuren openen

Denk aan wat je WEL wilt in je leven en richt je niet op wat je NIET wilt. Ook kan dit getal een nieuwe fase aanduiden op je spirituele pad dat je volgt. Je hebt nu de kracht om nieuwe deuren te gaan openen dus kies zorgvuldig welke deur je doorheen gaat wandelen. Er is een overvloed aan richtingen die je nu uit kunt gaan. Luister goed naar je eigen gevoel en dan zal je ook de juiste keuzes maken.

Veranderingen

Deze klok getallen geven aan dat je gemaakte plannen of ideeën op het punt staan om werkelijkheid te worden. Er komen een aantal gouden kansen in je leven die ervoor kunnen zorgen dat er grote veranderingen nodig zijn. Dit is nodig om je naar het volgende niveau te gaan tillen. Je mag dit met vertrouwen tegemoet gaan want je zal er enorm door gaan groeien.

Nieuwe plannen

Lichtwerkers wees alert dat je positief blijft denken. Heb je hulp nodig vraag de engelen om raad. Zorg in deze periode dat je goed geaard blijft zodat je met twee benen stabiel op de grond staat. Het is een uitstekend moment om nieuwe plannen te gaan maken. Ga er actief mee aan de slag op een kundige manier dan is de kans van slagen erg groot. Neem niet teveel hooi op je vork, bouw dit stap voor stap zodat je een stevig fundament hebt voor je project.

Volgende hoofdstuk

Vertel je zorgen die je hebt aan de Engelen en richt je op de positieve dingen in je leven. Een prachtige Gouden spiraal ga jij nu instappen, het gaat allemaal erg snel. In rap tempo wordt jij klaargestoomd voor het volgend hoofdstuk in jou leven. De mist zal spoedig optrekken zodat de zon weer volop kans heeft om prachtig te gaan schijnen in jou leven.

Veranderingen

Mijd de negatieve dingen en richt je op de positieve, er gaan veranderingen aan komen op het spirituele pad en in je dagelijkse leven. Het kan er even roerig aan toe gaan maar dit is nodig om de veranderingen in je leven te kunnen installeren. Je zal spoedig weer in rustiger vaarwater komen zodat je weer kan gaan werken aan nieuwe plannen. Deze mag je op het spirituele pad gaan maken, je zal hierbij hulp krijgen van je geleide gidsen.

Knopen doorhakken

Blijf in evenwicht want het gaat goed en wellicht worden er zeer binnenkort wensen vervult die je al lange tijd hebt. Je twijfelt nog veel te veel over een bepaalde situatie. Nu is de tijd daar dat je knopen mag gaan doorhakken want het zal uiteindelijk positief voor jou gaan uitpakken. Richt je energie op wat je wel wilt dan zal het helemaal goed komen.

Zelfvertrouwen

Ga zo door, het gaat prima vertellen deze dubbele getallen aan jou!!! Ga jij eens je zelfvertrouwen omhoog krikken want je doet het zo goed dat jij geen reden hebt om zo te twijfelen. De ingeslagen weg pakt goed uit voor jou, je hebt er ook hard voor moeten werken maar dit is het wel waard geweest. Blijf zo doorgaan want er komen nog mooie kans de komende tijd.

Overvloed

Er komt overvloed in je leven, op welke wijze dit is zal voor iedereen anders zijn. De afgelopen perioden zijn behoorlijk zwaar geweest, het zal nu allemaal makkelijker gaan zodat je meer in balans komt. Blijf vooral met een positieve houding doorgaan en luister ook goed naar je lichaam. Neem op tijd je rust zodat je energie goed in balans blijft.

Perfecte tijd

Je hebt talent en ga door hiermee, het gaat zo goed dat je een stapje verder kunt hierin! Je staat momenteel erg krachtig in je schoenen daarom is dit een perfecte tijd om een forse groei te gaan maken, dit kan privé of op je werk zijn. De grond is zeer momenteel vruchtbaar, dus maak je keuze en ga voor deze kans. Maak er iets moois van de deur staat wagenwijd open voor je.

Balans

Heb vertrouwen erin dat alles goed komt, neem even wat meer rust en denk eens wat meer aan jezelf! Veel energie geef jij aan anderen weg, houd deze de komende tijd eens voor jezelf. Je zal gaan zien dat jij dan zo weer op de goede weg zit en alles je veel makkelijker af gaat. Richt jij je de komende tijd maar even op de balans vinden dan gaat het ook weer super.

Veranderingen

Denk aan de positieve gedachten en geloof in de ideeën die je hebt, je hebt nu de kracht om je leven positief te veranderen! Wat je zaait in gedachten ga je de komende tijd oogsten. De grond is vruchtbaar en het zal zich snel gaan manifesteren in je leven. Het tempo ligt hoog en er zal van alles gaan veranderen, zorg dat je er klaar voor bent en ga genieten van de mooie momenten die nog in het verschiet liggen.

Deuren staan open

Houd vertrouwen erin want men werkt heel hard voor je en dit zal heel snel zichtbaar resultaat opleveren voor je. De deuren staan open, je hoeft er maar doorheen te lopen. Volg je innerlijke gevoel dan zal je ook de juiste deur nemen die geopend is. Blijf in je gedachten houden wat je wel wilt dan zal de koers die je neemt ook een prachtige mooie wending nemen.

Geduld

Heb nog even geduld, richt je op de positieve dingen die je wilt voor jezelf in je leven. Het geluk zit eraan te komen als de dubbele getallen 23.23 ziet! Het laat even op zich wachten, soms is geduld nodig om het beste resultaat te verkrijgen. Binnenkort zullen kleine kansen zich gaan openbaren en deze worden opgevolgd door enkele grote kansen.

Boodschap

Dit dubbelgetal is een boodschap van de Engelen voor jou! Je bent één met de kosmos óf het heeft een speciale betekenis als je bijvoorbeeld een SMS/App of dergelijk krijgt van een ander…. Probeer te achterhalen wat deze boodschap betekent voor jou en koester deze of handel naar deze boodschap.