Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Klok
Klok Getallen

De betekenis van de Klok Getallen

Ook de getallen van de klok hebben een betekenis. Ken je dat? Je wordt midden in de nacht wakker, je kijkt op de klok en het is bijvoorbeeld 04.04 uur. Elk klok getal heeft zo zijn eigen betekenis voor jou die je hieronder kunt lezen.

De orgaanklok wordt in de Oosterse geneeskunde toegepast. Ieder orgaan is actief of juist bijna niet actief tussen een bepaalde tijd. Zie je steeds hetzelfde klokgetal dan zou je ook eens een kijkje kunnen nemen welk orgaan in dat tijdsvlak valt. Daarom heb ik ook een stukje geschreven over de orgaanklok, deze kun je hier vinden of klik op het plaatje hieronder.

Dubbele-Getallen.nl orgaanklok
01:01 Dubbele-Getallen.nl

Geloof in jezelf!

Je mag meer oud zeer gaan loslaten zodat er meer ruimte komt in je leven en je verder kunt gaan. Momenteel heb je wat stilstand dus zorg voor beweging voorwaarts. Maak je niet zo druk om dingen wat al zijn geweest. Leef in het heden dat is waar jij je toekomst kunt maken. Je moet nu met beide benen op de grond gaan staan en zorgen dat je leven weer in de juiste balans gaat komen.

Als je daar nu de focus op legt dan ben je in no time weer helemaal op orde. Trek je ook niet zo veel aan van wat anderen zeggen. Doe je eigen ding met volle overtuiging en met de nodige dosis zelfvertrouwen. Je hebt alle ingrediënten in je om er een succes van te maken, dus zet jezelf op plek één neer en ga ervoor. Je kunt een hobbel op je weg tegen komen maar daar kun je behendig langs wandelen dus dat komt wel goed!

02:02 Dubbele-Getallen.nl

Loslaten

Je slikt veel te veel van anderen, laat los wat niet bij je past. Maak je niet zo boos over wat anderen zeggen of doen maar blijf bij jezelf. Je eigen mening uiten mag je meer oefenen. Anderen kunnen echt een blok aan je been zijn dus dus neem afstand als het niet goed voelt voor jou. Je gaat vaak té lang door dus nu luister eens naar wat je lichaam jou aangeeft.

Vindt een bezigheid waar je je helemaal in kunt verliezen zodat je helemaal niet met je gedachten met andere dingen bezig bent. Dit werkt heel erg rustgevend en zo heb je een manier om in balans te blijven. Maak hier ook tijd voor. Ook mag je de balans eens gaan opmaken van waar je nu staat in je leven. Wat je happy maakt en waar je tevreden mee bent mag je houden. Vul de lijst aan met dingen die je nog wilt bereiken, zo heb je een doel om je op te focussen.

03:03 Dubbele-Getallen.nl

Kies voor jezelf

Spiritueel groei je rustig aan, de emoties mag je nog meer onder controle krijgen. Spreek en denk positief over jezelf want je bent een geweldig persoon! Ontdoe je van de situaties of personen die jou zoveel energie kosten zodat je meer voor jezelf over hebt. Dan ben je in staat om prachtige dingen te doen met je leven dus de tijd is daar om voor jezelf te gaan kiezen.

Dit vergt de nodige keuzes maken en de balans opmaken van wat je los gaat laten in je leven. Alleen zo komt er plek vrij voor andere mooie dingen. Kies zorgvuldig welke richting in je leven je een upgrade wilt en ga daar naar toe werken. Je kunt niet alles in één keer dus. Doe dit weloverwogen en neem de tijd die je nodig hebt ervoor. Dan zal je zien dat je dit project met groot succes zal afronden.

04:04 Dubbele-Getallen.nl

Ups en downs

Houd je gedachten gezond! Een positieve mindset brengt veel meer positieve zaken en dat geldt ook voor hoe je communiceert met anderen. Spiritueel zal er flink aan de weg getimmerd gaan worden. Maar zorg dat je innerlijk in balans geraakt want je hebt te veel ups en downs. Je hebt soms zoveel gedachten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je overdag de indrukken beperkt die je emotioneel raken dan zal je hoofd ook rustiger worden.

Neem ook af en toe wat tijd voor jezelf. Nodig wat vrienden uit en ga erop uit, lekker de natuur in. Maak er een leuke dag van, gewoon even een dag genieten en weer even opladen. Doe dit van tijd tot tijd want ook jij hebt het nodig om leuke dingen te doen en vooral om te genieten. Balans is toch wel een sleutelwoord voor jou. Het is aan jou om de verandering door te voeren die naar meer balans leiden. Stap voor stap, dan lukt jou dat heus wel!

05:05 Dubbele-Getallen.nl

Vruchtbare grond

De grond is zeer vruchtbaar dus een geweldige tijd om te gaan zaaien. Houd in gedachten wat je wilt en zorg dat het gezond is voor jezelf, dan zal ook de oogst positief zijn. Het kan even duren voor je krijgt wat je wilt dus houd de moed erin. Als jij je op je doel focust dan zal het zich binnenkort gaan manifesteren in je leven dus zorg dat je er op een gezonde wijze mee bezig bent.

Jij kan heel erg toegewijd zijn aan een bepaald onderdeel in je leven, soms lijkt het of je even van dat pad af bent. Dus focus, en dan komt dat weer goed. En weet dat je mensen in je leven hebt die je om hulp kunt vragen. Even weer een duw in de goede richting is juist wat je nodig hebt dus laat dit ook zo gebeuren. Komt je alleen maar ten goede, dus vertrouw erop dat je positieve instelling positieve zaken aantrekt.

06:06 Dubbele-Getallen.nl

Energie

Het zou je goed doen als je af en toe meer tijd voor jezelf neemt want je verliest een hoop energie aan dingen die je niet veel brengen. Ga kijken op welk gebied je de dingen anders kunt gaan doen zodat je jou energie op een goede manier kunt benutten. Ga eens ideeën die je hebt uitwerken en maak een stappenplan om die doelen te gaan halen. Dan zet jij je energie op een positieve manier in en ben je bezig met je eigen leven op te bouwen.

Ga er nu ook eens een keer helemaal voor want het halve werk brengt je niet heel veel verder op je pad. Knopen mag je nu gaan doorhakken, die brengen je weer verder op het juiste pad. Je weet het allemaal ergens wel, dus luister ook naar dat innerlijke gevoel. Als je dat doet, naar je intuïtie luisteren, dan zal je merken dat het spoedig zijn vruchten gaat afwerpen. Steeds meer in een positieve cirkel kom je dan terecht en die trekt je vanzelf de juiste kant op.

07:07 Dubbele-Getallen.nl

Hoger niveau

Liefde gaat door de maag, het is nu een perfecte tijd om te gaan daten of je geliefde eens extra te gaan verwennen. Op creatief gebied is het een goed moment om je talenten nog meer te gaan ontwikkelen. Ben je spiritueel actief dan mag je de gaven die je hebt naar een hoger niveau gaan tillen. Wellicht kun je een cursus gaan volgen die aansluit bij je behoeften.

Dus treuzel niet langer en zet je denken en hopen om in actie. Positieve gedachten zijn hele sterke krachten. Gebruik dit in je voordeel en denk aan wat je WEL wilt. En als je echt van baan wilt veranderen weeg dan eerst de voor en tegens met elkaar af voordat je een definitief besluit neemt. Misschien kun je van je hobby je beroep maken? Dat zou super gaaf zijn, dan maak je werk van je passie!

08:08 Dubbele-Getallen.nl

Positieve draai

Dit prachtig getal is een voorbode voor een positievere draai die snel zichtbaar zal worden. Ga dus genieten de komende tijd en zorg dat de negatieve zaken op afstand blijven. Het is ook een mooie tijd om je verder te gaan ontwikkelen, dit kan ook op spiritueel vlak zijn. Luister meer naar je hart, volg zijn ritme van verlangens die je koesteren mag in je leven. Omring jezelf met liefde en positieve energie en ga vliegen als een vlinder door de onbekende wereld.

De onbekende wereld zal vol met nieuwe kansen en mogelijkheden zijn. Laat het gewoon op je afkomen en ga genieten van de reis die je maakt. Maak nieuwe vrienden op de weg die je enorm veel mogelijkheden geeft. Streef je passie na denk aan wat je wilt bereiken, stel doelen. Dan gaat dit je ook lukken, de hobbels op je weg daar wandel je behendig omheen.

09:09 Dubbele-Getallen.nl

Grenzen verleggen

Jouw spirituele Helpers vragen je nu om je horizon te gaan verbreden. Ga je grenzen verleggen en zoek nieuwe uitdagingen op het gebied van spiritualiteit. Je gedachten zijn een leidende draad dus zorg dat deze positief gesteld zijn. Op die manier trek je ook aan wat bij je past en gezond is voor in je leven. Mediteren is iets waar jij je ook meer mee bezig mag gaan houden om je positieve spiraal te gaan versterken.

Trek nu je eigen plan en volg je intuïtie, dit is nu je nieuwe pad waar je op aan het wandelen bent. Stippel nu je route uit waar je over een tijdje wilt zijn. Houd dit in gedachten bij alles wat je gaande weg aan moeilijkheden tegenkomt dan ben je het snelst op je bestemming aangekomen. Het maakt je sterk en wijs dus zie dit als een leerweg die je vakkundig zult doorlopen.

10:10 Dubbele-Getallen.nl

Nieuwe plannen

Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in. Je kunt de engelen vragen om je te helpen met hun inzichten. Vraag en het wordt je gegeven dus zorg dat wat je vraagt ook echt bij je past. Behoud je gedachten en je krachten positief ingesteld want het zal snel op je pad komen. Er kan even een wervelwind ontstaan in je leven maar dit kun jij makkelijk handelen dus maak je er niet zo druk over.

Als de wervelwind langsgetrokken is dan mag jij je balans opmaken, wat houd ik wel in mijn leven. Wat niet meer bij je past mag je nu afstand van gaan nemen. Nu is het tijd om je nieuwe weg te gaan bewandelen. Je hebt er alle ingrediënten voor in huis om dit tot een groot succes te gaan maken. Af en toe zal je een beetje moeten bijsturen om op je pad te blijven, je bent een uitstekende chauffeur dus komt helemaal goed.

11:11 Dubbele-Getallen.nl

Deuren openen

Denk aan wat je WEL wilt in je leven en richt je niet op wat je NIET wilt. Ook kan dit getal een nieuwe fase aanduiden op het spirituele pad dat je volgt. Je hebt nu de kracht om nieuwe deuren te gaan laten openen dus kies zorgvuldig welke deur je doorheen gaat wandelen. Er is een overvloed aan richtingen die je nu uit kunt gaan. Luister goed naar je eigen gevoel en dan zal je ook de juiste keuzes maken.

Als je de nieuwe deur geopend hebt zal natuurlijk even moeten wennen aan wat er dan allemaal op je af komt. Zoveel moois dat om je heen te zien is, het is allemaal binnen handbereik. Wees wijs met wat je zal aanpakken en neem je tijd om een keuze te maken die bij je past. Je innerlijke gevoel zal je wel de weg wijzen en aangeven of iets goed is voor je of niet. En grijp je een keer mis treur dan niet want dit pad heeft zoveel pracht en praal dat je snel weer iets moois op je pad krijgt.

12:12 Dubbele-Getallen.nl

Veranderingen

Deze klok getallen geven aan dat je gemaakte plannen of ideeën op het punt staan om werkelijkheid te worden. Er komen een aantal gouden kansen in je leven die ervoor kunnen zorgen dat er grote veranderingen nodig zijn. Dit is nodig om je naar het volgende niveau te gaan tillen. Je mag dit met vertrouwen tegemoet gaan want je zal er enorm door gaan groeien.

Er moeten wel knopen doorgehakt gaan worden, jij zal dit zeer kundig gaan doen. Je mag wikken en wegen, maar zorg voor een goede balans in je keuzes. Alles draait nu om balans houden tijdens grote veranderingen dus neem je tijd. Niet alles is even snel zichtbaar, over een tijdje als je terug kijkt zal je zien dat de veranderingen groter waren dan je gedacht had. Dan pas zie je hoe sterk en krachtig je écht bent.

13:13 Dubbele-Getallen.nl

Nieuwe plannen

Lichtwerkers wees alert dat je positief blijft denken. Heb je hulp nodig vraag de engelen om raad. Zorg in deze periode dat je goed geaard blijft zodat je met twee benen stabiel op de grond staat. Het is een uitstekend moment om nieuwe plannen te gaan maken. Ga er actief mee aan de slag op een kundige manier dan is de kans van slagen erg groot. Neem niet teveel hooi op je vork, bouw dit stap voor stap zodat je een stevig fundament hebt voor je project.

Heb je hulp nodig omdat je niet alle expertise in huis hebt vraag hier dan om. Zoek naar de juiste mensen die hier geschikt voor zijn, dan kunnen je nieuwe plannen het snelste gerealiseerd worden. Je hoeft niet alles zelf te doen, je moet wel zelf de touwtjes in handen houden. Daar ben jij wel goed in want je bent een echte leider.

14:14 Dubbele-Getallen.nl

Volgende hoofdstuk

Vertel je zorgen die je hebt aan de Engelen en richt je op de positieve dingen in je leven. Een prachtige Gouden spiraal ga jij nu instappen, het gaat allemaal erg snel. In rap tempo wordt jij klaargestoomd voor het volgend hoofdstuk in jou leven. De mist zal spoedig optrekken zodat de zon weer volop kans heeft om prachtig te gaan schijnen in jou leven.

Als de zon weer wat door de wolken heen gaat schijnen, zal je ook zien dat je nu een kruispunt nadert. Snel zal je mogen gaan kiezen welke richting je verder wilt gaan. Je mag nu alvast gaan nadenken over je bestemming. Waar wil je heen en wat wil je gaan bereiken? Je gaat een heel nieuw hoofdstuk van je leven beginnen. Je mag deze weg volgen met veel enthousiasme en vol passie op weg naar je nieuwe doelen,

15:15 Dubbele-Getallen.nl

Veranderingen

Mijd de negatieve dingen en richt je op de positieve, er gaan veranderingen aan komen op het spirituele pad en in je dagelijkse leven. Het kan er even roerig aan toe gaan maar dit is nodig om de veranderingen in je leven te kunnen installeren. Je zal spoedig weer in rustiger vaarwater komen zodat je weer kan gaan werken aan nieuwe plannen. Deze mag je op het spirituele pad gaan maken, je zal hierbij hulp krijgen van je geleide gidsen.

Ook in je privé leven zal het even gaan stormen. Jij bent een zeer kundige zeiler op ruig water dus jij weet je wel in balans te houden. Snel erna zal je in rustiger water gaan varen en komt het land in zicht. Eenmaal aan land aangekomen zal je een heel nieuw avontuur gaan beginnen. Het zal even wennen zijn maar al snel zal jij je weg vinden in een hele nieuwe omgeving. Dit mag je vol vertrouwen tegemoet zien.

16:16 Dubbele-Getallen.nl

Knopen doorhakken

Blijf in evenwicht want het gaat goed en wellicht worden er zeer binnenkort wensen vervult die je al lange tijd hebt. Je twijfelt spiritueel nog veel te veel over een bepaalde situatie. Nu is de tijd daar dat je knopen mag gaan doorhakken want het zal uiteindelijk positief voor jou gaan uitpakken. Richt je energie op wat je wel wilt dan zal het helemaal goed komen.

In je privé leven is er ook een situatie waar je niet helemaal tevreden over bent. Hier mag je meer aandacht aan besteden, positieve aandacht. Wat je in gedachten houd trek je aan dus zorg dat je in gedachten houd zoals je het wel wilt. Je mag er ook een kaars voor aansteken, dan geef je jou intentie een extra boost. Lees hier meer over kaarsen.

17:17 Dubbele-Getallen.nl

Zelfvertrouwen

Ga zo door, het gaat prima vertellen deze dubbele getallen aan jou!!! Ga jij eens je zelfvertrouwen omhoog krikken want je doet het zo goed dat jij geen reden hebt om zo te twijfelen. De ingeslagen weg pakt goed uit voor jou, je hebt er ook hard voor moeten werken maar dit is het wel waard geweest. Blijf zo doorgaan want er komen nog mooie kansen op je pad de komende tijd.

Op sociaal gebied zal er het een en ander veranderen. Je bent een heel erg sociaal ingesteld persoon, je bent er steeds voor anderen. Nu mag je eens kritisch kijken naar wie er écht bij je past. Wie zit er echt op dezelfde golflengte dan jij. Je bent vaak alleen maar aan anderen aan het geven, nu mag jij leren om ook te ontvangen. Natuurlijk mag je op je eigen inzichten vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt voor jezelf.

18:18 Dubbele-Getallen.nl

Overvloed

Er komt overvloed in je leven, op welke wijze dit is zal voor iedereen anders zijn. De afgelopen perioden zijn behoorlijk zwaar geweest, het zal nu allemaal makkelijker gaan zodat je meer in balans komt. Blijf vooral met een positieve houding doorgaan en luister ook goed naar je lichaam. Neem op tijd je rust zodat je energie goed in balans blijft.

Je gaat veel meer op avontuur uit, ook zal je nieuwe mensen gaan ontmoeten. Het wordt ook tijd om je vriendenkring te gaan uitbreiden met mensen die gelijkgestemd zijn. In de relationele sfeer zullen ook een aantal wijzigingen doorgevoerd worden. Allemaal gericht op het doel om je ook hier naar een hoger niveau te tillen. Zakelijk gezien zal je voor nu veel meer een balans hebben.

19:19 Dubbele-Getallen.nl

Perfecte tijd

Je hebt talent en ga door hiermee, het gaat zo goed dat je een stapje verder kunt hierin! Je staat momenteel erg krachtig in je schoenen daarom is dit een perfecte tijd om een forse groei te gaan maken, dit kan privé of op je werk zijn. De grond is momenteel zeer vruchtbaar, dus maak je keuze en ga voor deze kans. Maak er iets moois van de deur staat wagenwijd open voor je.

Dus raap je moed bij elkaar en loop de deur door, je zal dan heel veel moois om je heen gaan zien. Je krijgt een veel bredere kijk op het leven. De kleine dingen ga je meer waarderen. Ook mensen mag je nu in het zonnetje gaan zetten met je helende handen. Je zal even je balans moeten zoeken hierin maar dat zal je vrij snel doen. Het zal je een nieuwe levenskracht en vreugde gaan geven. Je bent een prachtig mooie ziel, je mag trots zijn op jezelf.

20:20 Dubbele-Getallen.nl

Balans

Heb vertrouwen erin dat alles goed komt, neem even wat meer rust en denk eens wat meer aan jezelf! Veel energie geef jij aan anderen weg, houd deze de komende tijd eens voor jezelf. Je zal gaan zien dat jij dan zo weer op de goede weg zit en alles je veel makkelijker af gaat. Richt jij je de komende tijd maar even op de balans vinden dan gaat het ook weer super.

Ook zal het gezond zijn voor je om meer in de natuur bezig te zijn. Heb je een tuin, ga dan lekker aan de slag tussen de bloemen en de planten. Of ga lekker langs het water lopen, misschien een dagje naar zee. Even nieuwe energie krijgen zal je goed doen, even lekker ontspannen. De boog kan niet altijd op scherp staan, dus houd af en toe een moment voor jezelf om weer te kunnen opladen.

21:21 Dubbele-Getallen.nl

Veranderingen

Denk aan de positieve gedachten en geloof in de ideeën die je hebt, je hebt nu de kracht om je leven positief te veranderen! Wat je zaait in gedachten ga je de komende tijd oogsten. De grond is vruchtbaar en het zal zich snel gaan manifesteren in je leven. Het tempo ligt hoog en er zal van alles gaan veranderen, zorg dat je er klaar voor bent en ga genieten van de mooie momenten die nog in het verschiet liggen.

Je krijgt vele mogelijkheden in een korte tijd achter elkaar, het is soms lastig kiezen wat je wel moet doen en welke kans je moet laten lopen. Miditeren en/of helende edelstenen helpen om inzichten te verkrijgen en een goede nachtrust te hebben. Zorg dat je energie level goed op pijl blijf en neem op tijd je rust. Blijf goed luisteren naar je eigen gevoel, dat zal je ook de weg wijzen naar keuzes die gezond zijn voor je.

22:22 Dubbele-Getallen.nl

Deuren staan open

Houd vertrouwen erin want men werkt heel hard voor je en dit zal heel snel zichtbaar resultaat opleveren voor je. De deuren staan open, je hoeft er maar doorheen te lopen. Volg je innerlijke gevoel dan zal je ook de juiste deur nemen die geopend is. Blijf in je gedachten houden wat je wel wilt dan zal de koers die je neemt ook een prachtige mooie wending nemen.

Op je nieuwe pad aangekomen zal je weg bezaaid liggen met kleine en grote (soms mega grote) kansen. Je gaat rijkelijk beloond worden voor je harde werk wat je al heel lang aan het doen bent. Vaak zitten de prachtige dingen in kleine momenten, deze mag je ook koesteren. Dan zal je zien dat je omringt bent door kleine wondertjes die een glimlach op je gezicht toveren.

23:23 Dubbele-Getallen.nl

Geduld

Heb nog even geduld, richt je op de positieve dingen die je wilt voor jezelf in je leven. Het geluk zit eraan te komen als de dubbele getallen 23.23 ziet! Het laat even op zich wachten, soms is geduld nodig om het beste resultaat te verkrijgen. Binnenkort zullen kleine kansen zich gaan openbaren en deze worden opgevolgd door enkele grote kansen.

Wees niet bang dat je een kans laat schieten, je voelt haarfijn aan welke kans positief uitpakt voor je. Het is ook een mooi moment om meer met familie en/of vrienden door te brengen. Even lekker ontspannen en genieten van de fantastische mensen die je om je heen hebt. Nu is het ook een perfect moment om zaken te doen. Een juiste tijd voor een baan verandering of een stapje hoger op de ladder.

00:00 Dubbele-Getallen.nl

Boodschap

Dit dubbelgetal is een boodschap van de Engelen voor jou! Je bent één met de kosmos óf het heeft een speciale betekenis als je bijvoorbeeld een SMS/App of dergelijk krijgt van een ander…. Probeer te achterhalen wat deze boodschap betekent voor jou en koester deze of handel naar deze boodschap.

Daarnaast geeft dit getal aan dat er een nieuw pad gaat beginnen. De teller staat op nul en jij mag nu wat kilometers gaan maken om een heel nieuw pad te mogen gaan verkennen. Eigenlijk is alles mogelijk, houd je doelen in gedachten en ga er maar op af. Geniet onderweg van de uitzichten die je hebt als je even een tussenstop maakt op je pad. Neem dan even je rust voor je weer verder op pad gaat. Het gaat je veel moois brengen.