Spread the love and share our page with your friends
Haarkleur betekenis, Dubbele-Getallen
Haarkleur betekenis

Wat zegt de kleur haren over jou? Lees hieronder de haarkleur betekenis. Iedere haarkleur zegt iets over jou persoontje. Ben je een flierefluiter dan ben je blond van kleur. Je haar verven is helemaal in, dus lees hieronder welke kleur helemaal top is voor jou!

Licht Bruin

Mensen met lichtbruin haar zijn erg op hun hoede bij anderen. Passen goed op hun woorden, willen slim overkomen. Levensgenieters zijn het ook, houden van gezelligheid op z’n tijd en dan het liefst met vrienden. Ze houden van zon, zee en strand en kunnen hier ook uren heerlijk vertoeven.

Af en toe trekken ze zich helemaal terug en zijn ze toe aan rust, dan willen ze gewoon lekker even alleen zijn en hun eigen ding kunnen doen. Sociaal heeft men vele contacten, altijd een luisterend oor voor een ander. Ook ben je oplossingsgericht in je advies of mening. Mensen met lichtbruin haar zijn functioneren goed in leidinggevende functies. Wel zijn ze soms niet zo honkvast en zoekt men vaak ook het avontuur op.

Middenbruin

Mensen met deze kleur haar zijn vaak rustig, een beetje teruggetrokken. Het zijn uitstekende sprekers en communicatief erg sterk. Men heeft een levendige fantasie en daardoor ook erg sterk in oplossingen bedenken voor moeilijkere vraagstukken. Men is altijd druk in de weer en moet alles tot in detail geregeld hebben. Hebben een voorliefde voor kunst en mooie dingen hebben ze erg graag om zich heen.

Het zijn geliefde familiemensen en staan daar dan ook altijd voor klaar. Neem de mensen met deze kleur haar niet in de maling want dan is men ook meteen klaar met jou. Lekker eten daar houden ze van, liefst doen ze zelf koken. Romantisch ingesteld zijn ze ook. Mensen met middenbruin haar zijn mensen met passie, zeker in de liefde. Het zijn harde werkers en zeer betrouwbare personen.

Donkerbruin

Als je deze kleur haar hebt dan ben je zeker een carrière mens. Uitstekende leidinggevende capaciteiten bezit je, ook kunt je heel goed luister naar wat mensen nu écht zeggen. Bergen verzetten is iets waar je goed in bent, daardoor ben je een persoon die het ver kan schoppen in het leven. Recht door zee, zeer loyaal en betrouwbaar dat is typisch hoe jij bent.

Jij houd van een vleugje romantiek en een diner voor twee mag daarbij niet ontbreken. Je bent graag in de natuur en komt erg graag buiten. Er schuilt een echte leraar(es) in jou en weet haarfijn de dingen uit te leggen zoals jij denkt het moet. Je beschikt over erg veel wijsheden en die deel je graag met anderen. Zelfverzekerd kom je voor de dag maar soms schuilt daar een grote twijfelaar achter.

Rood Bruin

Dit zijn warme persoonlijkheden en mensen die erg passioneel zijn. Hebben een voorliefde voor kleuren, zijn kunstliefhebbers. Zijn erg creatief en knutselen er graag op los. Zijn spiritueel sterk en doorzien de bedoelingen van anderen feilloos. Ze vertrouwen op hun intuïtie.

Het zijn krachtige persoonlijkheden en komen op voor de zwakkeren onder ons. Erg aangenaam in gezelschap, kunnen gezellig kwebbelen en maken lol voor twee. Personen met dit type haar zijn erg loyaal, eerlijk, en durven voor hun mening uit te komen. Het zijn uitstekende zakenmensen, harde werkers en boordevol leidinggevende capaciteiten.

Rood

Heb je rood haar dan ben je zeer gevoelig voor trillingen van anderen. Hierdoor kun je behoorlijk van slag raken. Hoe feller de kleur rood hoe gevoeliger en opstandiger je bent. Heb je een felrode kleur dan kun je echt van je afbijten als iemand zich met jou bemoeid. Ben je rossig van kleur dan zal je dit positief oppakken en de goede bedoelingen erachter zien. Rossige mensen zijn heel zacht van aard en echte lieverds!

Ze beschikken over een grote dosis energie en kunnen bergen verzetten. Heb je fel rood haar dan ben je een echte doener, je bent erg leergierig en hebt graag je zaken op orde.  Roodharigen zijn heel spiritueel ingesteld en hebben veel diepgang in hun privé leven. Zijn erg romantisch, begripvol, sensueel en passioneel. Liefhebbers van muziek ben je zeker met de kleur rood, je houd erg van ritme en dans. Bewegen in het algemeen doe je ook zeer graag.

Oranje

Je bent een sportief type, je vind het geweldig om actief bezig te zijn. Erg zorgzaam naar je naasten toe maar je laat ze wel hun eigen lessen leren. Ook ben je erg leergierig en wilt alles weten, je interesse ligt echt heel erg breed. Je hebt een voorliefde voor lekker eten maar ook een goed glas wijn is een favoriet van je. Ook ga je er graag op uit en hebt niet zo vaak een hang dagje op de bank.

Je houd van humor en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Het liefst zou je de hele wereld gaan rondreizen, de cultuur van andere landen is ook een ding wat jou interesse heeft. Je hebt een kleine vriendenkring en dat is meer dan genoeg voor jou, je houd van échte vrienden dus ben je ook erg selectief in je keuze hierin.

Blond

Je hebt een hele liefdevolle uitstraling. Uiterlijk is erg belangrijk voor jou en je verzorgd je graag goed. Je bent een heel vrolijk type en je hebt graag contact met andere mensen. Aandacht heb je erg graag, hoe meer hoe liever. Je hebt wel wat moeite met je grenzen aan te geven en je gaat er ook vaak overheen. Anderen helpen doe je het liefst heel de dag. Ook ben je een echte dierenvriend, deze kun je onvoorwaardelijk je liefde geven.

Nieuw dingen probeer je graag uit, je experimenteert net zo lang totdat het gewenste resultaat bereikt is. Dromen heb je in overvloed en een rijke fantasie hebben blondjes ook. Eigenwijs zijn is ook een eigenschap die bij jou past. Blonde mensen weten wat ze willen en zijn vaak standvastig in hun mening maar laten zich erg snel beïnvloeden door anderen.

Zwart

Mensen met zwart haar zijn vaak streng en meedogenloos. Ze zijn heel erg trouw en loyaal. Zelfvertrouwen is een dingetje waar aan gewerkt mag worden. Lesgeven is iets waar ze heel de tijd mee bezig zijn, steeds weer anderen verbeteren of hun dingen aanleren is wat jij leuk vind. Je kan een echte huismus zijn en bent ook graag alleen. Structuur en orde hou jij wel van, de lat voor jezelf kun je dan ook erg hoog leggen.

Boordevol energie stuiter jij de dag door, je houd van goed gezelschap en lekkere hapjes ben je dol op. Altijd netjes gekleed en je haar moet perfect zitten. Je bezit een gezonde dosis humor die je vaak alleen aan je naasten, familie en vrienden laat zien. Diepgang in gesprekken hou je wel van, ook ben je een echte denker, veel in je hoofd bezig met allerlei zaken die betrekking hebben op het leven.

Wit grijs

Mensen met deze haarkleur houden graag alles heel goed in de gaten. Zijn nieuwsgierig en weten graag precies wat er speelt bij een ander. Privacy is men erg op gesteld maar als het ijs eenmaal gebroken is dan heb je ook een echte vriend erbij. Sociaal ben je heel vriendelijk, komt op voor de zwakkeren in de samenleving.

Je bent behoorlijk slim en je wacht je kansen wel af als dat in jou voordeel is, je hebt een hele goede intuïtie. Gezelligheid op z’n tijd ben je ook wel voor te vinden, een (bord) spel waarbij er iets te winnen valt is je favoriet. In je huis heb je het ’t liefst graag netjes en gezellig. Lekker eten doe je ook graag, iets zoets heb je graag.

Zilver grijs

Je bent een echte denker, altijd maar bezig in het hoofd. Vooruitdenken en plannen maken doe je het liefst. Meestal heb je een zakelijke kijk op het leven maar soms kan je ook de remmen los gooien en gewoon gek doen. Mooie kleuren ben je een grote fan van. Ook kunst kan je ontroeren, je zou uren naar een prachtig schilderwerk kunnen turen.

Genieten van de kleine dingen doe je haast iedere dag. Je bent vrolijk van aard en houd ervan om eens goed te lachen. Stilzitten doe je niet zo graag, altijd ben je wel bezig met iets. Sociale contacten geniet je van, liefst onder het genot van een hapje en drankje. Met kaarsen, planten of prachtige kunstwerken maak jij je huis gezellig.