Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Kreeft Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Kreeft Sterrenbeeld

Over de Kreeft

  • Datum: 22 juni tot 22 juli
  • Dierenriem: Kreeft is het vierde teken in de dierenriem
  • Element: Water
  • Engelse naam: Cancer
  • Heersende planeet: Maan

Kreeft is een geslote type

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is datje een heel gesloten type bent. Het kost jou ontzettend veel moeite om te zeggen wat je nu écht vindt. Liefst draai je om de zaken heen zodat het maar allemaal liefdevol blijft. Je staat ook steeds klaar voor de mensen die jij om je heen verzameld in je leven.

Let wel even op dat het niet ten koste gaat van jezelf wat je bent een persoon die het soms lastig vindt om nee te zeggen. Zeker bij je geliefde naasten is dit het geval, je wilt hen niet teleurstellen en alles voor hen doen. Wees je bewust ervan dat jij je lessen leert, soms ben je erg traag hierin om dit door te hebben.

Dan rol je alweer in dezelfde problemen daarom mag jij veel meer bij jezelf blijven. Mediteren zou een gezonde bezigheid voor jou kunnen zijn zodat je alle opgekropte emoties makkelijker kunt loslaten. Dan zal je ook veel relaxter door het leven kunnen gaan en valt alles niet zo zwaar op je bord.

Sterrenbeeld Kreeft in het heelal
Sterrenbeeld Kreeft in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de kreeft in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is in midden maart. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 5 sterren. Helaas staat ze niet zo helder aan de hemel.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld leeuw, vissen, stier en steenbok
  • Houd van: Kunst, water, gezelligheid
  • Sterkste eigenschap: Loyaal, vasthoudend, fantasierijk

Kreeft houd van liefde en harmonie

Dit sterrenbeeld heeft een heel emotioneel kantje, ze zijn heel erg gevoelig ook al zouden ze dit niet snel uiten. Ze geven heel veel om zaken die spelen in hun privé leven en met name hun eigen gezin. Hij zal dit beschermen met zijn denkbeeldige scharen en laat ook niet los voordat het gevaar is geweken.

Soms zijn ze wel een beetje traag en kijken ze het eerst een tijdje aan hoe de dingen lopen voordat ze ook maar een vlieg kwaad zouden doen. Kreeft houd van liefde en harmonie op ieder gebied in het leven. Het is een persoon die weet hoe hij een ander in de watten moet leggen, ook al is het met lekker eten en drinken.

Heeft een goed gevoel voor mooie dingen en gezelligheid creëren. Al heeft de kreeft soms moeite met grenzen trekken, hij ziet er zelf het probleem niet zo van in. Hij staat altijd klaar om een ander te helpen maar je moet er meestal wel zelf om vragen.