Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Schorpioen Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Schorpioen Sterrenbeeld

Over de Schorpioen

  • Datum: 24 oktober tot 22 november
  • Dierenriem: Schorpioen is het achtste teken in de dierenriem
  • Element: Water
  • Engelse naam: Scorpio
  • Heersende planeet: Pluto en Mars

Karakter Eigenschappen

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een zeer gevoelig persoon bent. Sterk geïnteresseerd ben je in mystieke zaken die de wereld te bieden heeft. Veel diepgang zit in je karakter en dat zoek je ergens ook wel in andere mensen.

Je bent zeer doelgericht en kunt je ergens in vastbijten totdat je de onderste steen boven hebt. Let er wel een beetje op dat je niet té wantrouwend bent, dat kan je ook relaties gaan kosten. Altijd wil je winnen, de beste zijn, maakt niet uit met wat, je hebt dit nodig om te groeien in je zelfvertrouwen.

Soms mag je de teugels ook wel eens wat laten vieren, de lat iets lager leggen is ook oké hoor. Dan hoef je niet altijd zo op je tenen te lopen en houd je meer energie over om aan andere zaken te besteden.

Sterrenbeeld Schorpioen in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Schorpioen in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de schorpioen in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is in het midden van juni. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 8 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld stier, steenbok, vissen en boogschutter
  • Houd van: Gelijk hebben, waarheid, plagen
  • Sterkste eigenschap: Gepassioneerd, vindingrijk, koppig

Schorpioen heeft een goed geheugen

Schorpioenen proberen alles op te lossen met humor. Kan dat niet en krijg je toch ruzie met hem dan maak je borst maar nat. Een schorpioen ziet in alles een strijd, dus ook als het om ruzie gaat. Hij zal niet wijken en gaat door tot het bittere eind. Als iemand anders de ruzie gestart is (volgens de schorpioen) dan kan hij jaren wrok gevoelens hebben voor degene, soms zal hij ook overgaan tot wraak zodat de ruziemaker het nóóit vergeten zal.

Schorpioenen zijn erg intelligent, ze kunnen hele diepe denkers zijn. Op spiritueel gebied hebben ze een bredere interesse en ook een ontzettend goed geheugen. De kleinste details onthoud een schorpioen, ook van wat lange tijd geleden is.

Een schorpioen houd van aandacht krijgen, daar groeit zijn ego van. Die aandacht krijgt deze met humor of met zijn uitstraling. Schorpioenen geven nóóit de controle uit handen omdat hij niet accepteert dat een ander hem aanstuurt.