Spread the love and share our page with your friends
Geesten Dubbele-getallen.nl
Geesten Dubbele-getallen.nl

Geesten zijn overleden Zielen. Het kunnen overleden mensen of dieren zijn. Mensen hebben allerlei namen bedacht maar eigenlijk hebben we het over hetzelfde. Bijvoorbeeld; geesten, spoken, entiteiten… Nou wordt het wel heel verwarrend als ik al deze namen door elkaar ga gebruiken dus ik zal het hebben over een “energie”

Als een Ziel uit het lichaam treed door overlijden dan blijft er eigenlijk een “energie” over. Veel mensen kunnen die energie waarnemen met hun zintuigen. Energie kun je voelen, zien, ruiken en zelfs “weten” Je kunt “weten” dat er bijvoorbeeld een energie achter je staat ook al zie je die niet echt.

Ik hoor heel vaak dat mensen het hebben over goede en slechte geesten en die slechte willen ze weg hebben uit bijvoorbeeld hun huis. Maar wanneer is een energie slecht? Ik bedoel, als een energie boos is omdat jij hem niet snapt is die dan slecht? Dus moet die maar uit huis gehaald worden…? Of als de energie heel ziek was toen hij nog leefde dan zou jij dit nog kunnen waarnemen en voelt het wellicht aan als slecht.

Geesten lamp Dubbele-Getallen.nl

Flikkeren van lampen

Er zijn energieën die een voorwerp door de kamer kunnen gooien. Als je een energie hebt die heel erg krachtig (of boos) is dan kan dat. Als jijzelf echt woedend bent ken jij ook je eigen krachten niet, zo is dat met een energie ook. Maar…. dat wilt niet zeggen dat die energie slecht is! Deze kan zo boos zijn omdat JIJ iets wil doen of met dingen bezig bent die niet in orde zijn voor jou. Het kan een waarschuwing zijn.

Dus heb je één of meerdere energieën in huis, let dan eens op de kleine dingen. Lampen wat flikkeren (wel eerst uitsluiten of het niet aan de lamp zelf ligt etc.) Radio wat opeens aangaat, luister dan naar het liedje, wat was de tekst? Of is er een link met de zanger, band, naam van het liedje. Een speciaal moment zoals bijvoorbeeld je eerste kus die je kreeg toen dat liedje gespeeld werd?

Heb je voor de gezelligheid kaarsen aan, daar kan een energie ook wel wat mee. De vlam kan opeens hard gaan flikkeren en trekt op die manier je aandacht. Wat ook wel vaker voorkomt is dat baterijen “opeens” leeg zijn terwijl je zeker weet dat die toch echt wel vol waren.

Speelgoed geluiden

Speelgoed van de kinderen die opeens een geluid maken terwijl er niemand in de ruimte aanwezig is. Sta er dan eens even een moment bij stil wat het zou kunnen betekenen. Het kan best dat je op dat moment niet doorhebt wat ze bedoelen. Misschien willen ze gewoon even hoi zeggen en je laten weten dat ze er zijn voor je.

Tot hier hebben we het over de vrij onschuldige energieën gehad. Hieronder gaan we een stukje in over de echte bad guys, dus aan jou of je vanaf hier wilt doorlezen. Huh hoezo een waarschuwing hiervoor? Zal ik je uitleggen. Niet iedereen wilt hierover lezen of daar mee in aanraking komen. Mensen kunnen angst krijgen of zelfs niet meer goed kunnen slapen. Anderen willen wel meer informatie en willen meer lezen, nou dan kan dat.

Bezeten van een slechte geest

Vanaf hier geld het volgende : Ben je psychisch helemaal in de war en ligt je leven voor jou gevoel in puin ga naar de huisarts. Zoek professionele hulp ook al is het onwijs moeilijk om hulp te vragen maar doe het.

Okay demonen, of slechte geesten, hoe merk je het verschil dan.. Alles is erop gericht om jou te domineren. Ze willen jou in hun macht. Ze gaan je gek maken of doen dat al. Krassen op je armen en gekras horen op de muren. Blauwe plekken? Nare dromen, dat je achter demonen aan zit, of sex hebt met demonen. Het kan allemaal. Als je héél zeker weet dat je echt zware kalibers in huis hebt dan is er nooit maar 1. We hebben het dan over een demonen groep en dat zijn er meestal minimaal 5 of 6, meer kan ook.

Eerste wat ze doen is zorgen dat jij geen energie hebt. Ze kunnen jou moe maken door je energie te jatten. Bekende plaatsen op je lichaam om dat te doen zijn bijvoorbeeld je handen, binnenkant ervan. Je nek en schouders. Je onderrug. Soms ook aan de onderkant van je voeten.

Je hoort demons praten

Ja maar wat voel je dan… je voelt een benauwde warmte of een ontzettend kille kou. Het voelt niet oké aan in ieder geval. Maar we hebben te maken met demonen, die zijn in staat om je voor de gek te houden. Dus wellicht kun je ze horen praten in je hoofd en dan zullen ze zeker zeggen dat wel goed aanvoelt. Je gaat dan aan jezelf twijfelen. En zo beland je in een vicieuze cirkel waar je soms moeilijk uitkomt. Je hebt dwanggedachten, uiteindelijk kunt je zelf pijn gaan doen of erger… Ook zal je gaande weg vrienden verliezen, ook je familie. Je bent doodmoe, prikkelbaar en jazeker slapen doe je ook zo slecht.

Bekijk het zo, de demoon wil de macht over jou hebben dus alles wat jou macht geeft maak de demoon kapot zodat deze de controle heeft over je leven. En zoals ik al aangaf zijn ze altijd met meerdere want het kost veel kracht dus ze wisselen elkaar af. Je zal totaal ontregeld worden en je voelt dat je ook jezelf niet meer bent. En je kunt ook verslaaft raken aan drank, seks, drugs of aan iets anders…

Je gezondheid gaat heel erg achteruit en je zal het ene kwaaltje na het andere krijgen. Geld raak je ook kwijt want geld=macht en dat mag je dus niet hebben. waarschijnlijk zal je een berg schulden hebben of krijgen want hoe dieper je in de shit zit hoe meer plezier de demonen hebben.

Ik ga toch vermelden om NIET met SALIE aan de slag te gaan. Dit kan namelijk alles verergeren en dat willen we niet. Er wordt zoveel gestrooid met zulke adviezen dus pas er mee op!

Power of Love Dubbele-Getallen

Nou is hier geen panklare oplossing voor om je hier met 1 druk op de knop vanaf te helpen. Allereerst moet jij het besef hebben dat jij door “iets” gedomineerd wordt. Dan moet je erachter komen of dit alleen speelt als je thuis bent of op een specifieke plaats elders. Dus is de demonen activiteit plaatsgebonden of niet. Als je dat weet dan kun je daar op inspelen. Als het alleen thuis is dan doe je bepaalde belangrijke dingen elders regelen.

Wees je bewust van je gedachten

Nu moet je dus bewust je dingen doen. Niet eenvoudig maar wel noodzakelijk. Steek kaarsjes aan thuis, zorg voor zonlicht in huis. Koop verse snijbloemen, maak het gezellig… Ruim je huis op, maak het schoon. Verzorg jezelf, ga doelbewust een avondje uit. Of zoek een hobby, buitenshuis, ga bij een club om ook anderen te ontmoeten. Zet muziek op. Ga uitzoeken wat jou doet ontspannen als je thuis bent. De ene gaat schilderen, de ander borduren, een boek lezen, maar iets waarbij jij je omgeven kunt negeren en het rustig is in je hoofd. Dus kun je weer energie opdoen.

Het klinkt nu heel simpel zoals ik het neerzet maar het is Oooh zo moeilijk als je echt met zo een demonen groep te maken hebt. Positiviteit en je eigen wil is je sterkste wapen. Gebruik dat ook. Ga er niet tegen vechten maar gebruik je energie slim, gebruik het om positieve dingen voor jezelf te bewerkstellingen.