Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Weegschaal Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Weegschaal Sterrenbeeld

Over de Weegschaal

  • Datum: 23 september tot 23 oktober
  • Dierenriem: Weegschaal is het zevende teken in de dierenriem
  • Element: Lucht
  • Engelse naam: Libra
  • Heersende planeet: Venus

Weegschaal is zeer sociaal

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je met gemak vrienden maakt. Je bent een persoon die heel erg open en sociaal is. Geweldig vindt jij het om in de belangstelling te staan, liefst met zo veel mogelijk vrienden om je heen. Als het maar gezellig is! is jou motto.

Van al dat babbelen zou je gemakkelijk je werk van kunnen maken, het is iets waar jij namelijk ontzettend goed in bent. Dan schuilt er ook nog een twijfel kantje in jou, je kunt erg lang wikken en wegen om tot een besluit te komen.

Vaak heb je de inzichten van anderen nodig en het liefst laat je hun voor jou beslissen omdat je het zelf lastig vindt. Besluiteloosheid is een typisch trekje dat bij dit sterrenbeeld hoort. Probeer dit toch meer onder de knie te krijgen dan zal dat echt zijn vruchten gaan afwerpen voor je.

Sterrenbeeld Weegschaal in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Weegschaal in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de weegschaal in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen januari en juli. In de avond zo rond een uur of tien zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Het sterrenbeeld is moeilijk te zien omdat deze erg laag aan de horizon staat. Dit sterrenbeeld bestaat uit 5 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld stier, ram, leeuw en waterman
  • Houd van: Harmonie, balans, lekker eten
  • Sterkste eigenschap: Origineel, onafhankelijk, loyaal

Weegschaal houd van harmonie

Weegschalen hebben een geweldige humor, zijn erg grappig maar de grappen gaan vaak wel ten koste van anderen. Dat wordt niet altijd evengoed gewaardeerd en kan wel eens voor moeilijkheden zorgen.

Harmonie en evenwicht is een must voor een weegschaal. Hij houd er niet van als grote veranderingen zich plotseling voordoen zonder dat hij hier een stem in heeft. Ze zijn geweldig om als vriend te hebben, zijn populair en betaalt eens spontaan de rekening als jullie samen op stap gaan.

Kunnen heel snel schakelen in hun geest en zijn daarom briljant in een strategie pijlsnel om te gooien om hun zin doorgedrukt te krijgen. Weegschalen houden van een geordende ruimte om hun heen, de balans moet er zijn anders kunnen ze gestrest raken van te veel rommel.