Spread the love and share our page with your friends

Voer uw huisnummer in en bereken uw getal

Huisnummer 1, Dubbele-getallen

Huisnummer 1

Wil je het heft in eigen handen nemen en zelf bepalen hoe je leven eruit komt te zien dan is dit getal het meest geschikt voor je. Je zal merken dat je beter vooruit komt met jezelf en makkelijker door het leven heen gaat.  Dit huisnummer is geschikt voor mensen die de leiding op zich durven te nemen en die relatief sterk in hun schoenen staan.

Een geweldige plek om te wonen als je zelfstandige of ondernemer bent. De ruimte kan soms een verminderde samenwerking veroorzaken omdat iedereen in huis zijn eigen agenda nastreeft. Wonen in een 1 huis kan ook de  eenzaamheid bevorderen, zorg dat je een partner hebt die een even nummer heeft als persoonlijk getal. Bereken hier het persoonlijke getal.

Huisnummer 2, Dubbele-getallen

Huisnummer 2

Dit nummer heeft een rustige kalmerende uitstraling op mensen, echter ben je iemand die nooit stil kan zitten en altijd bezig is met handen en/of hoofd dan zou je hierdoor wel eens tegenwerking kunnen ondervinden zodat je niet zo goed uit de verf komt. Woont hier een gezin dan wordt er veel rekening gehouden met elkaar, er heerst rust en vrede en dat straalt het huis ook uit.

Emoties en diepgang staan hier ook op het menu om besproken en ervaren te worden. Huisnummer 2 vertegenwoordigd een liefdevolle vriendelijke sfeer waar gasten zich altijd welkom zullen voelen. De 2 bevorderd de harmonie in hechte relaties, ben je een eenling dan zul jij je niet zo prettig voelen in een 2 huis. De bewoners zijn doorgaans erg gastvrij, er zal dag en nacht een kop koffie of thee voor je klaar staan.

Huisnummer 3, Dubbele-getallen

Huisnummer 3

Passie! Dat is wat bij nummer 3 hoort. Ben je creatief met de pen dan zul je hier goed gedijen, ook als je goed kunt acteren dan zit je hier aardig in je rol. Ben je een ondernemer met passie dan past nummer 3 ook goed bij je. Dit is ook het nummer van lessen leren in vertrouwen, loyaliteit. Mensen wat hier wonen zijn heel vaak druk met hun sociale leven en hebben veelal weinig tijd.

Hier regeert de creatieve energie dus dit huis kan wel de neiging hebben om vaker ongeorganiseerd of rommelig te zijn. Mensen in dit huis willen zich vrij voelen en moeten zich kunnen uitdrukken, doorgaans houd men van soepele regels. Feestjes en plezier zal je ook vaker tegenkomen in een 3 huis. Het is hier nooit saai, altijd wel iets leuks te beleven liefst onder het genot van lekker eten en een drankje.

Huisnummer 4, Dubbele-getallen

Huisnummer 4

Discipline, dat is waar dit huis voor staat. Hier komt de wil in de mens naar boven, doelgerichtheid en constructie. Evenwicht in het gezin, mensen die aan een solide zaak bouwen zullen hier goed op hun plek zitten. Houd je van een gokje wagen en ben je een risiconemer dan zal dit nummer roet in het eten gaan gooien. Hier kunnen de dingen erg moeizaam gaan en haast geen uitspattingen kennen van veel gelukkige momenten.

De 4 vertegenwoordigd een energie om realistische doelen te stellen en om rijkdom binnen te brengen. Een goede balans en veel discipline is belangrijk voor de bewoners van dit huis. Hardwerkende mensen vindt je in een 4 huis, liefst hebben ze een vaste routine en stellen realistische doelen. Houd je van orde, ben je praktisch ingesteld en een harde werker dan ben je in dit huis helemaal op je plek.

Huisnummer 5, Dubbele-getallen

Huisnummer 5

Hectisch, das het sleutelwoord voor dit getal. Altijd druk, druk, druk, daardoor vaker dingen vergeten te doen. Rustige momenten zijn eerder uitzondering dan regel. Slaapproblemen kun je in een 5 huis ook gemakkelijker krijgen. Voor mensen die avontuurlijk zijn ingesteld is dit getal prima, reizen maken staat dit getal ook voor.

Dit is een huis waar mensen samenkomen, er zijn altijd mensen die hier in en uit gaan. Bewoners van dit huis hebben de behoefte om vaak de deur uit te gaan, altijd op reis, steeds druk zijn met het op pad gaan. Door de rusteloze aard die een 5 huis met zich mee brengt zullen de bewoners ook niet vaak echt stil kunnen zitten, thuis moet men altijd bezig kunnen zijn.

Huisnummer 6, Dubbele-getallen

Huisnummer 6

Hoffelijkheid, schoonheid die vindt je vaak terug bij mensen die hier wonen. Er heerst een mooie warme sfeer en daardoor ook geschikt voor een liefdevol gezinsleven. Het gevaar schuilt erin dat er stressvolle situaties kunnen ontstaan omdat er teveel verwacht wordt van vrienden en verwanten. Ben je vatbaar voor alcoholisme dan kun je beter niet in een 6 huis gaan wonen.

Het 6 huis kan tegenstellingen aantrekken, liefde en haat, aantrekking en afstoting, de kans is zeer groot dat je hier mee te maken krijgt. De bewoners hebben de neiging om zich creatief te moeten uiten, dit kan ook in de vorm zijn van muziek of koken. Ook zul je vele vrienden maken als je in een 6 huis woont, ze zullen graag spontaan bij je langskomen om even een babbeltje te maken.

Huisnummer 7, Dubbele-getallen

Huisnummer 7

Spiritualiteit en het hoger leren vind je vaak terug in een 7 huis, persoonlijke ontwikkeling en educatie zal je hier terug vinden. Mensen in een 7 huis moeten er tegen kunnen om alleen te zijn/leven want dat hoort ook bij dit getal. Wonen in dit huis zal je innerlijk rust geven, metaal zal je meer in balans komen. Mensen die spiritueel zijn zullen hier erg sterk kunnen groeien.

Het getal staat ook voor creatief bezig zijn, met de handen maar vooral met je hoofd. Ideaal voor schrijvers maar ook kunstenaars komen hier goed uit hun verf. Woon je hier dan zal je dieper gaan nadenken over alle aspecten die het leven te bieden heeft, dit zal zich ook uiten in creatieve zin. Je hebt een mening en daar kom je ook voor uit, liefst deel je dit met de wereld als jij de tijd rijp acht daarvoor.

Huisnummer 8, Dubbele-getallen

Huisnummer 8

Succes, overvloed, zelfcontrole, perfectionisme dit zijn sleutelwoorden van een 8 huis. Uitermate geschikt voor zaken doen en handelen. Maar pas wel op dat je bij jezelf blijft en dat je niet gaat pronken met ander mans veren want dat word je dubbel en dik betaald gezet. Vaak wonen er mensen die van stijl en glamour houden en alles zal er ook perfect bijstaan.

Verantwoordelijkheidsgevoel zal hier sterk aanwezig zijn en leidinggevende capaciteiten kunnen goed ontplooid worden in een 8 huis. Het kan een plek zijn die mensen een fysieke energie geeft, de ambitie en motivatie om anderen te helpen zijn hier sterk aanwezig. Bewoners zijn zeer ambitieus en hebben een liefde voor macht, geld en mooie bezittingen.

Huisnummer 9, Dubbele-getallen

Huisnummer 9

Hier verveel je je haast nooit, kunst, vermaak, filosofie, drama kom je hier tegen. De deur staat altijd open voor iedereen en voor lekker eten en drinken ben je ook op het juiste nummer! Hier wonen mensen die ergens voor staan of een bepaalde levensopvatting uitdragen. Ben je een terughoudend type dan zal je het hier moeilijk krijgen.

Dit huis staat voor liefde, gezelschap, passie, doorgaans straalt het huis een positieve energie uit zodat gelijkgestemden zich meteen welkom voelen. Het getal 9 zal studeren bevorderen voor de mensen met een goede zelfdiscipline. De 9 energie geeft de motivatie om jezelf steeds te laten groeien in elk aspect van je leven. Het is een uitstekend huis voor mensen die veel willen leren, het bevorderd studeren.