Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Waterman Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Waterman Sterrenbeeld

Over de Waterman

  • Datum: 21 januari tot 19 februari
  • Dierenriem: Waterman is het elfde teken in de dierenriem
  • Element: Lucht
  • Engelse naam: Aquarius
  • Heersende planeet: Uranus en Saturnus

Waterman denkt heel diep na

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een hele diepe denker bent. Je denkt vooral na in oplossingen creƫren. Er zijn weinig problemen die jij niet de baas kunt en je wilt het liefst zo snel mogelijk alles opgelost hebben. Hierdoor kan ook wel je emotionele kant naar boven komen want jouw wil kan zo enorm sterk zijn.

Jij zal en moet die situatie onder controle hebben zodat je verder kunt en dit achter je kunt laten. Soms is het iets verstandiger om wat meer afstand te nemen tot een situatie. Op die manier geef je een ander ook mogelijkheid om hun lessen mogen leren zonder dat jij altijd alles moet gaan oplossen.

Je bent een zeer toekomstgericht persoon die leeft in het heden en daar handel je dan ook altijd heen. Steeds wil je vooruit dus het verleden is voor jou al snel een gedane zaak wat je liever wilt laten rusten.

Sterrenbeeld Waterman in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Waterman in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de waterman in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen september en januari. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 8 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld boogschutter, tweeling en weegschaal
  • Houd van: Plezier met vrienden, anderen helpen
  • Sterkste eigenschap: Origineel, onafhankelijk, loyaal

Waterman houd van plezier

Watermannen zijn altijd bezig, kunnen moeilijk stil zitten. Ze zijn echt een meester in oplossingen bedenken, zien altijd mogelijkheden en kansen. Pret en plezier is typisch een trekje wat dit sterrenbeeld groot maakt, ze zijn heel erg sociaal en maken met iedereen een praatje.

Het zijn mensen met een vrije geest en zijn zeer onvoorspelbaar en zelfverzekerd. Het maakt de waterman ook eigenlijk niks uit wat jij ergens van denkt, hij doet toch wat hij zelf wil en ook op zijn manier. Hij heeft fantastische inzichten om situaties op te lossen. Kan dan ook echt een enorm doorzettingsvermogen hebben.

Geef je echt tegengas aan een waterman dan kan deze erg grof worden, tegendraads en onwijs koppig. Je maakt ook geen schijn van kans want hij loopt dan gewoon de andere kant op dan waar jij hem wilde hebben. De waterman vergeet ook vaker belangrijke afspraken of een verjaardag, hij leeft dan zo in zijn eigen wereld dat hij er echt niet aan denkt.