Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Leeuw Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Leeuw Sterrenbeeld

Over de Leeuw

  • Datum: 23 juli tot 23 augustus
  • Dierenriem: Leeuw is het vijfde teken in de dierenriem
  • Element: Vuur
  • Engelse naam: Leo
  • Heersende planeet: Zon

Leeuw is zeer sociaal

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een aanstekelijk enthousiasme hebt. Je trekt als een magneet mensen naar je toe door je levenslust en enthousiasme. Je hebt een hele warme uitstraling en dat maakt dat je vaak veel mensen om je heen hebt. Het is voor jou eenvoudig om contact met anderen te maken want je bent zeer sociaal ingesteld.

Voor de mensen die het wagen om toch je territorium te betreden met de intentie schade te berokkenen komen er bekaaid vanaf. Je zal er bovenop springen om je gebied en geliefden met machtsvertoon te beschermen. Je kunt erg dominant zijn en bent graag de leider van een groep. Altijd op zoek naar waardering en trots want jij bent de koning in je rijk.

Om je heen moet het geordend zijn zodat je een prima overzicht hebt. Dit geeft je de mogelijkheid om alles onder controle te houden. Graag delegeer je iedereen om je heen, je mag leren dit wat minder te doen. Dan geef je anderen de mogelijkheid om ook hun eigen weg te gaan en hun eigen keuzes te kunnen maken.

Sterrenbeeld Leeuw in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Leeuw in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de leeuw in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is in de lente maanden. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 11 sterren. Wil je de meteorenzwerm behorende bij het sterrenbeeld waarnemen dan is dit te zien tussen 13 en 17 november.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld boogschutter, vissen , kreeft, weegschaal en stier
  • Houd van: Bewonderd te worden, vakantie, dure dingen, plezier hebben
  • Sterkste eigenschap: Creatief, vrolijk, gepassioneerd, erg gul, zeer sociaal

Leeuw zijn geboren leiders

Mensen geboren onder dit sterrenbeeld zijn echte leiders van nature. Ze delegeren alles en iedereen die ze tegenkomen. Ze hebben een nogal dominante persoonlijkheid en zijn heel zelfverzekerd. Leeuw is een heel erg krachtig teken.

Naast hun uitstekende leiderscapaciteiten zijn leeuwen heel erg gul. Ze zijn heel erg loyaal en gul. Wat ze willen bereiken zal zo gebeuren ook al lijkt het extreem moeilijk, de leeuw vindt wel een weg. Ze zijn erg creatief in oplossingen bedenken om iets toch voor elkaar te krijgen.

Het zijn mensen die voorop lopen om initiatief te nemen als de leeuw er het nut van inziet. Anders laat hij dit ook met gemak schieten. Dan gaat ie er lekker bij liggen tot de volgende kans langskomt waarin hij wel interesse heeft.