Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Vlinders en hun spirituele betekenis
Dubbele-Getallen Vlinders en hun spirituele betekenis

Vlinders zijn prachtige insecten met die vaak prachtig gekleurde vleugels bezitten. We hebben vlinders die alleen overdag actief zijn, de meeste vlinders zijn nachtvlinders, sommige daarvan zijn ook overdag wat actief. De snelste vlinders vliegen tot wel 45 km per uur. Wereldwijd zijn er zo een 160.000 soorten, bijna in elk gebied komen vlinders voor.

Heel veel mensen zien het als een teken van een overleden dierbare als een vlinder om hen heen fladdert of gezellig bij hen komt zitten. Wat wilt de overleden Ziel je vertellen? We hebben hieronder een aantal spirituele betekenissen van de vlinders uitgewerkt.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Atalanta

Atalanta: Als je deze vlinder ziet dan komen er momenten aan van vrolijkheid. Zie het leven soms wat luchtiger en wees niet zo streng voor jezelf. Je bent een prachtig mens dat mag je ook uitstralen, laat jezelf zien en sta in je kracht. Die kracht heb jij écht wel, je bent zo enorm sterk dat jij bergen kunt verzetten. Pak die kans van een nieuw begin en ga stralen! Laat je niet afleiden van wat anderen ergens van denken, ga gewoon op je doel af zoals jij het wilt.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Bonte Bessenvlinder

Bonte Bessenvlinder: Ga plezier maken en zie het leven niet zo zwart wit. Geef je leven meer kleur! Zet een smile op je gezicht en ga genieten van alle prachtige kleine dingen die het leven te bieden heeft. Maak je niet zo druk om dingen waar je niet veel invloed op hebt. Geef je energie aan zaken die jij graag wilt en focus je op de positieve kant van het leven. Dan ben jij zo weer een prachtig bloemetje wat aan het bloeien is.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Boomblauwtje

Boomblauwtje: Er wilt je iemand laten weten dat jij je gaven veel meer moet gaan open stellen. Je hebt nog wel een weg te gaan dus neem je tijd om te leren. Onderzoek de mogelijkheden die op je pad komen en ga kijken waar je grenzen liggen. Er zal spoedig ook een leermeester op je pad komen, die laat je zien hoe krachtig de boom (boom ben jijzelf) zijn wortels maakt. Er zijn wijze lessen te leren dus stel je er voor open en neem de parels die je in de hand gegeven worden.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Boswitje

Boswitje: Let een beetje op met wie jij je vertrouwen geeft, want jij bent zo puur en rein van energie dat anderen daar misbruik van kunnen maken. Zeg stop, als iets niet goed voelt en ga leren om vaker nee te zeggen. Je mag dan je eigen plan te trekken want jij moet op je eigen pad blijven. Als je dat doet ga jij het nog ver schoppen op het spirituele pad. Je hebt het in je om een goede healer te zijn, tevens zal je ook je anderen kunnen gaan onderwijzen als je ver genoeg bent in je kunnen.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Citroenvlinder

Citroenvlinder: Met opgeheven hoofd kun jij deze situatie de baas, heb vertrouwen in jezelf. Je staat altijd klaar voor anderen, zorg dat hier een gezonde balans komt in het geven en nemen. Het is oké om een keer nee te zeggen en voor jezelf te kiezen. Neem op emotioneel gebied je tijd om te helen, ga leuke dingen doen zodat je meer ontspanning hebt. Edelstenen en mineralen kunnen je ook helpen om beter in je kracht te gaan staan en een betere balans in je energie te creëren.

Vlinder betekenis Dubbele-Getallen Dagpauwoog

Dagpauwoog: Je hebt een hele heldere kijk op de wereld. Doorziet de bedoelingen van mensen haarfijn, spiritueel ben je heel erg sterk. Ook ben je in staat om verder te kijken dan sommige anderen dit kunnen doen omdat jij zo een helder blik hebt. Je zou hiermee wat kunnen betekenen voor anderen, je kunt ze helpen door je inzichten te geven. Door je warme persoonlijkheid ben je in staat om mensen naar je toe te trekken, soms ben je net een magneet. Die warmte en jou vriendelijkheid kunnen ook een helende werking hebben op mensen. Door jou hoge trilling in energie, verhoog je onbewust ook de trilling van anderen.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Distelvlinder

Distelvlinder: Bewaak je eigen grenzen beter want er zijn personen in je leven die zomaar over de grenzen heenstappen. Je bent slim genoeg om dit door te hebben, ook bezit je alle kracht om stop te zeggen. Doe dit ook zodat je de controle behoud over wat jij wel en niet wilt in je leven. Steeds op zoek ben je naar één of andere balans, er is zoveel gaande in jou leven dat je het overzicht een beetje verliest. Maak een pas op de plaats en ga je leven weer ordenen, behoud alléén wat gezond is voor jou. Doe dit stap voor stap en dan heb je ook weer je balans terug in je leven.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Gehakkelde Aurelia

Gehakkelde Aurelia: Een aanstekelijk enthousiasme heb je in alles wat je doet. Je bezit een enorme grote dosis aan passie en dat is prachtig om te zien. Door je enthousiasme ga je soms ook te lang door aan een project terwijl je dan beter zou kunnen stoppen. Steeds ben je iedereen aan het dirigeren zodat het werk vakkundig en efficiënt gedaan wordt, je bent een uitstekende leidinggevende. Je werkt altijd keihard, petje af voor wat je allemaal voor elkaar krijgt.

Betekenis vlinders  Dubbele-Getallen Groot Dikkopje

Groot dikkopje: Liefst verstop jij je zodat niemand je komt lastig vallen, je bent erg gehecht aan je privacy. Graag breng jij je tijd alleen door of met een goede vriend of vriendin. Als je té veel mensen om je heen hebt dan raak je wat uit balans. Wellicht is een edelsteen of mineraal een uitkomst voor jou. Zodat je beter in je eigen energie blijft staan, dan zijn mensen wat minder vermoeiend voor jou.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Grote Beer

Grote Beer: Als deze vlinders om je heen dansen of bij je komt zitten dan betekend dit dat een overleden Ziel uit je voormalige Zielengroep jou een bezoekje brengt. Deze komt even kijken hoe het met je gaat! Jullie hebben een hele bijzondere band en weet dat als je hulp nodig hebt, je een beroep op de Ziel mag doen als je er écht zelf niet uitkomt. Deze Ziel zal je in dit leven blijven volgen totdat jij weer terug komt in de Zielengroep.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Icarusblauwtje

Icarusblauwtje: Het achterste van je tong laat je niet zo snel zien. Als jij je veilig genoeg voelt dan pas laat jij je prachtige kant zien. Je kunt echt schitteren als jij uit je schulp bent gekropen. Dit is wie jij écht bent. Laat die échte jou vaker zien want je bent een prachtig mens! Zo spontaan en gezellig, zo een warme energie komt dan van jou af. Je bent het zonnetje in huis, mensen voelen zich veilig bij jou omdat jij zoveel kracht uitstraalt.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Keizersmantel

Keizersmantel: Je bent altijd anderen aan het helpen. Er hoeft maar iemand een gil te geven en hup daar ben je alweer paraat om de volgende te helpen. Een heel groot hart heb je en heel veel liefde voor iedereen om je heen, zelfs voor mensen die je totaal niet kent. Mensen uit een diep dal trekken dat is wel aan jou wel besteed. Met een enorm enthousiasme zet jij je schouders eronder zolang het nodig is. Jij bent iemand die echt goud waar is!

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Kleine Vos

Kleine Vos: Altijd in de weer ben je, stilzitten is een ding waar je niet zo heel veel mee hebt. Laat de boel eens de boel. Steeds weer de touwtjes strak in je handen hebben bang dat een ander iets doet. Leg de lat eens wat lager dan heb je veel meer ruimte om te genieten van wat er om je heen allemaal gebeurt. Als je steeds maar door raast dan mis je echt veel mooie momenten. Dus ga lekker genieten van al die prachtige momenten die komen.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Koevinkje

Koevinkje: Je bent een echte huismus, huisje, boompje en beestje is een term die wat echt bij je past. Soms heb je wat weinig energie, lijkt wel of je niet helemaal kunt opladen. Ga eens vaker op pad, boswandeling en gewoon een blokje om. Je zit te veel tussen vier muren dus ga er regelmatig even tussenuit. Kijk ook eens naar een edelsteen of mineraal, deze kunnen je helpen beter in balans te blijven met je energie.

Betekenis vlinders  Dubbele-Getallen Kolibrievlinder

Kolibrievlinder: Je neemt vaak erg veel hooi op je vork maar toch gaat het je wel goed af. Lijkt erop dat je prima de balans kunt vinden hierin. Sta wel open voor veranderingen want die staan op het punt om te ontspruiten. Je hebt meestal je weg goed uitgestippeld en je weet exact wat je wilt maar leef er dan ook heen. Nog té vaak loop je dan de andere kant op terwijl je eigenlijk iets anders wilt. Blijf beter in je eigen kracht staan en zeg ook eens nee tegen een ander als dit je van je pad af brengt.

Betekenis vlinders  Dubbele-Getallen Koninginnepage

Koninginnenpage: Luister naar wat muziek je te vertellen heeft en dans op de noten van het leven. Iedere situatie mag je zien als een liedje, jij hebt de kracht in je om de tekst te schrijven wat erbij hoort. Op deze manier kun jij naar je toetrekken wat je wilt, zorg wel dat het ook bij je past. Maak van het leven een feestje want het is nu tijd dat jij veel meer mag genieten. Op de voorgrond aanwezig mag zijn mag je ook steeds meer gaan doen, laat de prachtige jou maar zien!

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Koolwitje

Koolwitje: Je bent zo puur van energie dat je heel makkelijk gevoelens van anderen voelt en/of overneemt. Je hebt een prachtige gaven, een onwijs mooi talent. Sta er voor open om anderen ermee te helpen, onderzoek de mogelijkheden die je hebt. Doordat je een hele heldere kijk hebt op het leven zie je meestal haarscherp welk pad je mag bewandelen. Door je nieuwsgierige aard neem je ook wel eens een afslag die best wel zwaar is. Je Ziel wilt graag veel leren, ook de minder leuke dingen dat maakt jou uniek en heel erg krachtig.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Landkaartje lente generatie

Landkaartje (lente generatie): Er is van alles gaande in je leven, lijkt wel of je vliegt van hot naar het. Het is nu tijd om eens uit te rusten. Maak een pas op de plaats en geniet van al het moois waar jij je mee omringen mag. Zie de prachtige omgeving waar jij je in bevind ten geniet van haar schoonheid. Je hebt af gelopen tijd hard gewerkt, vooral aan jezelf, daar ga je nu het één en ander van merken. Je zal de vruchten in je schoot geworpen krijgen de komende tijd.

Betekenis vlinders Dubbele-Getallen Landkaartje zomer/herfst generatie

Landkaartje (zomer/herfst generatie): Spiritueel heb je rustig aan gedaan, nu mag je meer gaan ervaren. Je mag een geheel nieuwe weg inslaan, je vleugels kun je nu spreiden en fladder zoals vlinders naar je volgende bestemming. Onderweg naar je bestemming doe je mooie ervaringen op, deze zullen je sterk en krachtig maken. Op je bestemming aangekomen zal je met de neus in de boeken moeten gaan zitten want er is heel veel te leren. Neem wel op tijd even je rustmomenten zodat je fit blijft en je van de ene mooie bloem naar de ander kunt fladderen. Je bent een geliefde vlinder als je fladdert, heb vertrouwen in je zelf.