Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Maagd Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Maagd Sterrenbeeld

Over de Maagd

  • Datum: 24 augustus tot 22 september
  • Dierenriem: Maagd is het zesde teken in de dierenriem
  • Element: Aarde
  • Engelse naam: Virgo
  • Heersende planeet: Mercurius

Maagden hebben scherpe inzichten

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een meester bent in het verbergen van je gevoelens. Je hebt de neiging om constant elk deel van je leven en wie je bent, te moeten perfectioneren, tot in het kleinste onbenullige detail aan toe. Steeds moet alles geanalyseerd worden en verbeterd.

Maagden hebben een gigantisch scherp inzicht in andere mensen. Met name als een ander een probleem heeft dan kun jij met verbazingwekkende praktische tips uit de hoek komen. Je intenties zijn puur en eerlijk en zijn ten alle tijden bedoeld om een andermans leven te verbeteren.

Met je eigen problemen heb je helaas meer moeite. Ga leren om je meer open te stellen en durf ook advies van een ander te ontvangen om je eigen leven te verbeteren. Heb wat meer vertrouwen in je medemensen om je heen en laat die muur eens achterwege die je steeds neerzet tussen jou en de ander.

Sterrenbeeld Maagd in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Maagd in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de maagd in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen april en juni. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 10 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld stier en steenbok
  • Houd van: De natuur, literatuur, anderen helpen
  • Sterkste eigenschap: Praktisch, uitstekende inzichten, communicatie

Maagd is een kwebbelkous

Je hebt graag je pad helemaal uitgestippeld met hoe jij het allemaal wilt hebben. Het liefste volg je de uitgestippelde route precies zoals je het gepland had. je hebt er een hekel aan als je dingen moet veranderen omdat het leven anders loopt dan gepland.

Communicatief ben je zeer sterk, een ras echte kwebbelkous die graag tussen de mensen in staan. Je hebt graag volk om je heen en helpt ze graag een handje waar je maar kan. Details zie je niet snel over het hoofd, dat maakt dat je ook sterk bent in oplossingen vinden zodat doelen behaald worden.

Anderen verzorgen is iets wat je ook graag doet, het geeft je een goed gevoel. Soms maak je je wel té veel zorgen om anderen. Dan ben je bang dat je iets over het hoofd ziet en daardoor te kort schiet in de hulp die je aan iemand geeft.