Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Vissen Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Vissen Sterrenbeeld

Over de Vissen

  • Datum: 20 februari tot 20 maart
  • Dierenriem: Vissen is het twaalfde teken in de dierenriem
  • Element: Water
  • Engelse naam: Pisces
  • Heersende planeet: Neptunes en Jupiter

Vissen zijn zeer spiritueel

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een super gevoelig persoon bent. Alles trek jij je aan wat een ander doet, zegt en ergens van vindt. Blijf goed bij jezelf en krik je eigenwaarde eens fors omhoog want Vissen zijn geweldige mensen maar ook erg onzeker. Spiritueel ben je zeer sterk, dit is waar jij die gevoeligheid voor nodig hebt.

Je kunt haarfijn aanvoelen wat andere mensen willen, en of een situatie goed voor je is. Liefst help je anderen want dat geeft jou een goed gevoel, neem ook de tijd voor jezelf, is ook belangrijk. Je mag weten dat het nu tijd is dat jij een goede gezonde balans gaat vinden in jou zelf.

Die gevoeligheid zorgt er ook voor dat je makkelijk gaat twijfelen dus let erop dat je hier meer balans in gaan creƫren. Dan zullen de dingen in je leven een stukje makkelijker gaan omdat je zekerder in je schoenen staat.

Sterrenbeeld Vissen in het heelal. Dubbele-getallen.nl
Sterrenbeeld Vissen in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de Vissen in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen september en januari. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 5 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld schorpioen, leeuw en kreeft
  • Houd van: Muziek, slapen, alleen zijn, romantiek
  • Sterkste eigenschap: Muzikaal, artistiek, zachtaardig

Vissen zijn erg gevoelig

Vissen hangen graag de betweter uit omdat ze denken dat ze niet kunnen falen. Ze kunnen je gelijk geven maar dat is alleen om ruzie te voorkomen want dat is een ding waar de vissen een hekel aan hebben. Ze zijn ontzetten gevoelig, ontzettend meegaand en kunnen goed luisteren.

Zijn ook stiekem en achterbaks, kunnen een kei zijn in de schuld proberen te ontlopen. Wat een vis belooft zal ze meestal proberen na te komen maar als ze het nut ervan niet inziet laat ze de boel verslonzen en hetzelfde hebben vissen met het maken van afspraken.

Heeft een familielid, vriend of vriendin problemen dan zal vissen er alles aan doen om ze te helpen en te steunen. Hierin zal dit dierenriem teken heel ver gaan totdat alles is opgelost, eerder zal de vissen niet rusten.