Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Tweeling Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Tweeling Sterrenbeeld

Over de Tweeling

  • Datum: 21 mei tot 21 juni
  • Dierenriem: Tweeling is het derde teken in de dierenriem
  • Element: Lucht
  • Engelse naam: Gemini
  • Heersende planeet: Mercurius

Tweeling is heel nieuwsgierig

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je heel nieuwsgierig van aard bent. Alles wil je graag weten over wat er gebeurd in de directe omgeving. Dit kost jou zoveel energie dat je veel te weinig overhoud voor jezelf.

Daardoor kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje stilstaat in bepaalde gebieden in je leven. Daarom is nu de tijd aangebroken dat je meer met jezelf bezig mag zijn en een innerlijke groei mag gaan bewerkstelligen. Dan heb je ook meer energie over om bijvoorbeeld je creatieve idee├źn uit te werken en vorm te gaan geven.

Ga je talenten verder ontwikkelen zodat je weer stappen vooruit kunt gaan zetten in je leven. En ga ook meer genieten van de kleine prachtige dingen om je heen die je hartje doen smelten.

Sterrenbeeld Tweeling in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Tweeling in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de tweeling in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen december en maart. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 9 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld ram, boogschutter en waterman
  • Houd van: Muziek, korte uitstapjes naar de stad, boeken en tijdschriften
  • Sterkste eigenschap: Nieuwsgierig, kan zich snel aanpassen, leert snel

Tweeling is ontzettend creatief

Tweelingen zijn erg communicatief, een echte denker en filosoof. Ze zoeken vaak de discussie op waar daar zijn ze dol op, doen er alles aan om de discussie te winnen. Een leugentje om bestwil vindt de tweeling geen probleem. Nieuwsgierig zijn ze van aard en ondernemen van alles en nog wat.

Hebben een zeer creatieve geest en moeten zich kunnen uiten. Altijd hebben ze zin in een avontuur, daar zullen ze niet snel nee tegen zeggen. Tweelingen zijn heel flexibel en kunnen meerdere dingen tegelijk doen, stilzitten is er niet bij.

Ze zijn altijd bezig en hebben ze echt niks te doen dan pakken ze gewoon een oud project van stal en gaan ze dat een nieuw leven inblazen. Organisatorisch zijn ze erg sterk en regelen graag je feestje of uitje.