Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Stier Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Stier Sterrenbeeld

Over de Stier

  • Datum: 21 april tot 20 mei
  • Dierenriem: Stier is het tweede teken in de dierenriem
  • Element: Aarde
  • Engelse naam: Taurus
  • Heersende planeet: Venus

Stier heeft onwijs veel geduld

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat bij de stier. Ook kan jij ontzettend veel geduld hebben, soms wel wat te veel waardoor je zaken uitstelt of laat verslonzen. Dit is iets waar je meer balans in mag gaan creëren zodat je belangrijke zaken meteen doet.

Stieren zijn ontzettend slimme personen maar je kan nog al eens verkeerd begrepen worden door anderen. Blijf daarom goed bij je eigen mening en trek het je niet zo aan wat een ander zegt, doet of vindt. Je wordt gegrepen door schoonheid, daar kan je echt emotioneel van worden. Je omringt je dan ook graag met prachtige spullen, ook je kledingstijl valt hieronder.

Let een beetje erop dat je niet te emotioneel wordt en ook hier staat een gezonde balans vinden op het menu. Creatief ben je zeer sterk, ga daar ook mee aan de slag want dit geeft je veel rust omdat je vaak druk in je hoofd bent.

Sterrenbeeld Stier in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Stier in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de stier in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is van oktober tot maart. In het sterrenbeeld stier zitten twee open sterrenhopen* die te zien zijn. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 15 sterren.

*Een sterhoop is een groep sterren die uit dezelfde moleculaire wolk zijn ontstaan en ongeveer even oud zijn. Zo een groep kan tussen de 20 en 1000 sterren groot zijn.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld schorpioen, leeuw, maagd, weegschaal en kreeft
  • Houd van: Muziek, kleding van hoge kwaliteit, muziek, romantiek
  • Sterkste eigenschap: Geduldig, betrouwbaar, verantwoordelijk

Stieren klaren moeilijke klussen

Stieren houden niet zo van veel risico nemen maar zoeken naar financiële en emotionele zekerheid. Ze zijn nogal volhardend en kunnen doorgaan terwijl een ander de situatie al lang de rug toegekeerd heeft. Toch wilt de stier de klus hoe moeilijk dan ook klaren.

Het zijn echte levens genieters, houden van luxe, mooie kleding, kunst, een mooie stijlvolle omgeving. Als een stier opstandig wordt dan voelt deze zich aangevallen, hij wordt dan soms koppig en onredelijk. Heeft de stier het kookpunt bereikt in zijn woede, maak dan maar dat je weg komt anders neemt die je vast en zeker op de horens.

Een mening vormt de stier pijlsnel en kan soms opmerkingen geven die je een beetje tussen de regels door moet lezen. Hij zegt dan niet rechtuit wat hij bedoeld maar wel met een omweg, dus je moet dan goed luisteren naar wat hij écht bedoeld. Dit doet hij om ruzie te voorkomen maar toch subtiel zijn mening te geven.