Spread the love and share our page with your friends
Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen
Draken en hun betekenis

Draken zijn prachtige spirituele lichtwezens, hun energie is vurig, passioneel en liefdevol. Deze lichtwezens zijn bijzonder krachtige wijze healers. De draken zijn liefdevolle beschermers die over je waken en je healen. Oud zeer uit je verleden is waar deze wezens erg krachtig op kunnen healen. Deze prachtige lichtwezens maken gebruik van de 4 elementen: vuur, water, aarde en lucht.

Hieronder kun je lezen welke draken je kunt aanroepen voor hulp

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, zwarte draak

Zwarte Draak: Men ziet ze vaak als het kwaad worden vaak verkeerd begrepen. Echter de zwarte draken geloven in rechtvaardigheid en wraak. Ze waarderen waarheid en vrijheid. Deze draken verschijnen wanneer u behoefte heeft aan een beschermer. Als ze zich eenmaal aan je bekend hebben gemaakt brengen ze vaak een groot aantal jaren met je door. Zwarte draken komen uit grotten en spelonken. Bedank ze met de geuren van wierook.

Kristal Draak: Dit is een vreemde soort draak. Ze komen vanuit de droom werelden en gedijen op verbeelding en wensen. Kristal lichtwezens zijn vaak de muzen voor de schepping. Bedank ze met een verhaal of tekening.

Geld is het gebied van de gouden draak

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, gouden draak

Gouden Draak: Deze hebben een grote vorm, de energie van een gouden draak komt vaak over als een gevoel van verveling. Ze kunnen je vaak helpen op het gebied van kennis en geld. De gouden draken laten zich vaak zien in de momenten als je op moet passen of als iemand meer bescherming nodig heeft.

Ook verschijnen ze vaak als je op zoek bent naar verborgen kennis. Het liefst worden ze bedankt in een gift van geld of een glinsterend voorwerp. De gouden draken ontstaan uit mijnen en vergeten plaatsen. Bedank ze met kristallen.

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, groene draak

Groene Draak: Ze verblijven in de bossen en kunnen je helpen om verder te groeien of om terug te keren naar het oorspronkelijke zelf. De draken blijven gemiddeld 10-15 jaar bij je en maken deel uit van de elementaire basis van de aarde.
Bedank deze draken met bloemen, planten of zuivere grond uit een bos.

De grootste soort is de Skelet Draak

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, rode draak

Rode Draak: Dit zijn de meesters van de bergen en maken deel uit van het element vuur. Deze kleur draak blinkt uit in genezing, dit is zowel fysiek als emotioneel in je leven. Passioneel dansend bewegen zich voort op de wind, in de bergen waar ze nog regelmatig waargenomen worden als ze daar overheen vliegen. Bedank deze geweldige lichtwezens met kristallen.

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, skelet draak

Skelet Draak: Hun worden vaak verkeerd begrepen en gezien als een teken van dood of kwaad. Ook staan deze lichtwezens voor voltooiing in al zijn vormen. Ze zijn overwegend ruimte draken. Zij zijn de grootste soort van alle draken die algemeen bekend zijn. Deze zullen je helpen met het beƫindigen van alle dingen die jou niet langer dienen. Bedank ze met bloemen, een ruimte object of tekening van sterren.

De Water Draak heelt emoties

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, water draak

Water Draak: Deze lieverds maken deel uit van het element water en worden vaak geassocieerd met emoties. De verschijning van een van hen betekent meestal dat het tijd is om diep in jezelf te kijken, hoe jij je eigen emoties instant houd en hoe je hierin handelt naar je medemens. Bedank ze met water of zeewier.

Draken en hun betekenis, Dubbele-getallen, witte draak

Witte Draak: Deze worden vaak gezien als gaven van een goddelijk wezen. Witte draken zijn uitstekende vrienden in moeilijke tijden, sommige hebben twee of drie hoofden. De verschijning betekent een geschenk vanuit de spirit wereld en een schouder om op te huilen. Bedank ze met dankbaarheid en lof.