Spread the love and share our page with your friends
Dubbele-Getallen Ram Sterrenbeeld
Dubbele-Getallen Ram Sterrenbeeld

Over de Ram

  • Datum: 21 maart tot 20 april
  • Dierenriem: Ram is het éérste teken in de dierenriem
  • Element: Vuur
  • Engelse naam: Aries
  • Heersende planeet: Mars

Ram is een doorzetter

Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een echte doorzetter bent. Als je iets wilt dan moet dat ook onmiddellijk voor elkaar gekregen worden. Duurt het te lang dan verslapt de aandacht en is de interesse er ook niet meer dus ga je weer aan een nieuw project beginnen.

Stel kleinere doelen zodat het makkelijker is om de aandacht vast te houden. Op deze manier haal je ook de beoogde doelen binnen de gestelde tijd. Je bepaald graag zelf wat je doet en ook hoe je het wilt doen, De vrijheid neem je ook al heb je die niet. Dit kan soms wel eens botsen met de mensen om je heen.

Ook kun je de lat voor jezelf gigantisch hoog leggen, je zal en moet die lat ook halen. Dit gaat vaak ten koste van jezelf, je hebt geen rem. Verstandig zou zijn om je lat lager te leggen, dan hoef je niet steeds zo hard te knokken om de dingen te bereiken.

Sterrenbeeld Ram in het heelal. Dubbele-Getallen.nl
Sterrenbeeld Ram in het heelal

Als je het sterrenbeeld van de ram in de hemel bekijkt ziet het er ongeveer zo uit als op het bovenstaande plaatje. De beste tijd om het sterrenbeeld aan de hemel te vinden is tussen september en februari. In de avond zo rond een uur of negen zal ze zichtbaar zijn aan de hemel. Dit sterrenbeeld bestaat uit 4 sterren.

  • Je bent een match met: Het sterrenbeeld tweeling en weegschaal
  • Houd van: Fysieke uitdagingen, de leiding hebben, individuele sporten
  • Sterkste eigenschap: Eerlijk, vastberaden, moedig

Ram houd van competitie

Dit sterrenbeeld kan nogal energiek zijn, ze springen van hot naar her om hun werk af te krijgen. Ze zijn steeds op zoek naar competitie, ze moeten de beste zijn. Dat zijn ze voor hun gevoel ook áltijd. Rammen kunnen heel ongeduldig zijn, dan worden ze onredelijk en koppig en kunnen dat uiten op anderen.

Rammen leven in hun hoofd, zijn echte denkers en hebben een enorme dosis energie. Een ram is heel eerlijk en zeggen alles gewoon zoals ze het op dat moment vinden. Een ram vindt dat deze altijd gelijk heeft in een ruzie, zal fouten moeizaam toegeven.

Als er moeilijke dingen te doen zijn waar een grote dosis moed voor nodig is dan zal de ram daar zijn. Ze zijn enorm moedig en deinzen niet snel ergens voor terug omdat ze angst hebben.