Spread the love and share our page with your friends
dieren numerologie, hond, kat, huisdieren, Dubbele-Getallen
dieren numerologie

Het dieren numerologie van uw huisdier

Het cijfer van het dieren numerologie wordt berekend met behulp van de letters in de naam van je huisdier. Waarbij iedere letter overeenkomt met een numerieke waarde. Wij hebben voor jou een handige tool gemaakt zodat je hieronder alleen de roepnaam hoeft in te voeren van je huisdier. De tool geeft dan een nummer, deze kun je hier op de pagina bekijken.

dieren numerologie, nummer 1 Dubbele-getallen

Nummer 1

Dit huisdier zal een eigen willetje hebben, je moet meteen laten weten wie de baas hier in huis is. Heb veel geduld met dit dier want deze heeft een sterke eigen wil en zal dus doen wat die zelf wil. Ze zijn echte trouwe beschermers en waken over hun plekje en over de baas in huis. Ook zijn ze onafhankelijk maar meestal hebben ze wel de behoefte om te knuffelen, wanneer het ze zelf uitkomt. Energie hebben ze genoeg dus zorg ook voor de nodige beweging, dan houd je dit huisdier het beste in balans.

dieren numerologie, nummer 2

Nummer 2

Knuffelen is aan dit huisdier meestal wel besteed, dit dier vindt het heerlijk om in gezelschap te vertoeven. Ze zijn over het algemeen vrij rustig van aard, kunnen ietwat verlegen zijn of een beetje schuw naar buitenstaanders. Het zijn gevoelige dieren die het waarderen om goed verzorgd te worden. De meeste dieren houden van water om in te spelen. Harmonie om zich heen vinden ze prettig, omgeving moet wel rustig aanvoelen. Bij te veel drukte zal ze zich liever willen terug trekking in een rustige en kalme omgeving.

dieren numerologie, nummer 3

Nummer 3

Sociaal zijn deze dieren, houden ervan om op pad te gaan, andere mensen en dieren te ontmoeten. Ze zijn vaak erg speels en willen dit het liefst de hele dag doen, naast het eeuwige geknuffel! Snel zijn ze afgeleid en springen vaak van de hak op de tak en laten geregeld van zich horen. Ze hebben energie voor 10 maar het zijn wel hele lieve dieren met een gouden hartje. Ze willen er heel graag bij horen en eisen hun plekje in een gezin wel op. Heeft veel beweging nodig om de overtollige energie kwijt te raken.

dieren numerologie, nummer 4

Nummer 4

Structuur en routine zullen deze dieren erg fijn vinden en ook nodig hebben. Ze zijn erg gehecht aan regelmaat en niet zo dol op veranderingen. Liefst hebben ze voeding, training en wandelmomenten op vaste tijdstippen zodat ze weten wat er komen gaat. Een huisdier met een nummer 4 energie hecht zich vaak maar aan 1 of 2 personen, hieraan zullen ze zich ook compleet toewijden en je soms zelfs opeisen. Zorg dat duidelijk blijft jij de baas bent dan zal ze trouw volgen. Naar sommige buitenstaanders kan ze fel reageren, dit is om haar “huis” te beschermen omdat die persoon niet goed voelt voor haar. Intuïtief kunnen deze dieren zeer sterk zijn.

dieren numerologie, nummer 5

Nummer 5

Deze huisdieren kunnen een humeur hebben. Vrijheid hebben is helemaal hun ding, ze zitten niet zo graag opgesloten. Ze zijn zeer avontuurlijk ingesteld en zoeken regelmatig de grenzen op. Gaan graag buiten, maar moeten wel iets te doen hebben, spelen, wandelen. Ga je een dagje er op uit dan zullen ze graag mee gaan, ze zijn er nieuwsgierig en willen meer van de wereld zien. Het zijn zeer intelligente en sociale dieren, die het liefst áltijd gezelschap hebben van een ander dier of persoon. Graag hebben ze wat te doen, zorg dus onderneem regelmatig iets met dit dier anders gaat deze zich snel vervelen.

dieren numerologie, nummer 6

Nummer 6

Harmonie en vrede om zich heen dat is waar deze dieren zich helemaal in thuis voelen. Ze houden niet van ruzies of een bedrukte sfeer. Graag maken ze deel uit van je gezin en hebben behoefte aan gezelschap. Dit zijn zeer slimme dieren, ze voelen ook zeer sterk de stemmingen aan in huis of bij een persoon. Houden van verwent worden, doe dit met mate zoals het gezond is voor je huisdier. Deze dieren zijn zeer loyaal, toegewijd en liefhebbend naar iedereen, zeer sociaal ingesteld.

dieren numerologie, nummer 7

Nummer 7

Als je huisdier een 7 energie heeft dan zal ze zich diep verbonden voelen met degen die voor haar zorgt, haar baasje. Het is een zeer intelligent dier en houd ervan om nieuwe dingen te leren. Van tijd tot tijd hebben ze de behoefte om even niks te doen en alleen te willen zijn. Dan trekken ze zich terug op hun eigen favoriete stekkie. De ruimte die ze willen, zullen proberen op te eisen, dat kan dus ook jou bed zijn of zelfs een hele ruimte zoals de slaapkamer. Ze zijn soms stiekem en kunnen bezitterig zijn, sta dus sterk in je eigen schoenen en geef duidelijke grenzen aan als je dier een nummer 7 is.

dieren numerologie, nummer 8

Nummer 8 

Deze dieren kunnen ontzettend veel energie hebben, ze kunnen uren lang erg actief zijn. Het zijn echte doorzetters, houden ervan om de baas te zijn. Willen het middelpunt zijn en zullen dit ook opeisen. Kunnen harde werkers zijn om te krijgen wat ze willen, wil je iets gedaan krijgen van ze dan willen ze wel beloond worden. Dit kan in de vorm van een knuffel, of iets lekkers zijn. Besteed je veel aandacht aan dit dier, dan kun je haar erg goed trainen, indien je dier hiervoor geschikt is zoals een hond of paard.

dieren numerologie, nummer 9

Nummer 9

Als je een dier hebt met een 9 energie dan zijn deze heel erg gevoelig. Ze voelen haarfijn aan hoe het met je gaat en of je blij of verdrietig bent. Heb je verdriet dan zal deze zeker heel de tijd om je heen hangen om je te kunnen troosten. Ze hebben dan graag fysiek contact als je er even doorheen zit, een schouder om op uit te huilen biedt ze jou dan. Het zijn zachtaardige dieren, ze leren graag op een vriendelijke manier met een zachte hand. Ze kunnen erg slecht tegen harde geluiden of dwingende taal omdat ze zich erg afstemmen of je woorden en gevoelens..