Spread the love and share our page with your friends
Bewustwording-Gedachtenkracht
Bewustwording-Gedachtenkracht

Wat is Bewustwording-Gedachtenkracht

Bewustwording-Gedachtenkracht is het bewust worden van jezelf en van alles om je heen. Het is een proces (bewustwording proces) waarbij je ervaringen van jezelf, anderen en de wereld beter leert kennen, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Als je meer bewuster wordt dan groei je als mens, dan beleef je je wereld vanuit het weten en niet meer vanuit je emoties. 

Als je bewust bent dan zit je in je lichaam en ben je aanwezig, dan ben je in het nu.  Om bewuster te worden is het belangrijk om te achterhalen welke emotionele bagage je bij je hebt, deze bagage zorgt ervoor dat je vatbaar bent door gebeurtenissen om je heen.

Iedere keer als je een wat bagage uit de rugzak gooit dan heeft dat zo’n twee tot drie maanden nodig om te helen en het een plekje te geven. Eerst laat je negatieve energie los waarna er positieve energie voor in de plaats kan komen. Je krijgt een andere kijk op de wereld, je geniet meer van het leven zonder alles maar te moeten overdenken. 

Ook heb je meer zelfvertrouwen en daarom ben je evenwichtiger, kunt ook situaties beter de baas zijn. De weg naar bewustwording is een weg die jezelf zult moeten bewandelen op jouw manier,  hoe meer je te weten komt over jezelf, des te sneller gaat het voor jou.

Wat ook kan helpen om oude energie├źn weg te halen is naar een medium, magnetiseur gaan, edelstenen therapie, bachbloesem therapie, enz enz. Mocht je na een bepaalde therapie of magnetiseur veel hebben los gelaten let er dan wel op dat er hier sprake is van bewustwording, een goed medium, magnetiseur of therapeut zal je altijd bewust maken van je probleem.

Gedachtenkracht

Wat je denkt wordt werkelijkheid. Dat is dus de gedachtenkracht. Gedachten kun je vergelijken als een energie met informatie. Wat je denkt straal je uit, en wat je uitstraalt trek je aan. Alles is mogelijk. De enige beperking is je eigen denken.

Als je vanuit je gedachten de wereld bekijkt dan leef je in je hoofd en niet in je lichaam (onbewust). Dan ben je overgeleverd aan je gedachtes en je ingeburgerde reacties (oude patronen).  Je lichaam reageerd op negatieve gedachten, dit is een emotie, dit bepaalt hoe je je voelt. Een emotie is altijd een verstoring van je gemoedstoestand, verwar b.v. liefde niet met een emotie want liefde is een gemoedstoestand.

Je kunt zelf je onderbewustzijn veranderen, vergt soms wat tijd, maar het kan!

Bewustwording-Gedachtenkracht Oefening

Stel, je hebt een beetje een baaldag, je voelt je dus niet echt happy van binnen…. Zeg in je gedachten regelmatig hardop:  IK VOEL ME GELUKKIG!     IK BEN HAPPY!     IK BEN VROLIJK! Bewustwording Gedachtekracht

Als je dit maar vaak genoeg herhaalt zul je merken dat het inderdaad werkt! Dit kun je ook met andere dingen doen….als je bv boos of verdrietig bent…. zeg in je gedachten dan een positieve tekst op…. de persoon die jij eigenlijk wilt zijn!!!! niemand wilt boos zijn….toch ? ? ?

Dus ga oefenen met Bewustwording-Gedachtenkracht en ga kijken wat het jou brengt. Succes!

Bewustwording Gedachtekracht