Spread the love and share our page with your friends
Spreuk voor genezing, Dubbele-Getallen.nl

Ritueel voor genezing

Benodigdheden:

  • Een rustig plekje in huis waar de kaarsen ongestoord kunnen opbranden
  • Aansteker of lucifer
  • 2 groene kaarsen en 1 rode kaars
  • Munt
  • Zout
  • Rozemarijn
  • Sint Janskruid
  • Een foto van de persoon, hij of zij moet hier helemaal ALLEEN opstaan.

Stap 1

Was eerst je handen voor dat je begint. Leg alles klaar op een rustige plek waar je dit ritueel gaat uitvoeren. Neem één voor één de kaarsen vast en vul deze met energie. Dat doe je als volgt: Neem één kaars en zet deze rechtop in een kaarshouder. Nu visualiseer je dat er energie uit je handen stroomt en de kaars helemaal vult. Neem hiervoor je tijd en stop pas als je voelt dat de kaars genoeg energie heeft. Nu ga je verder totdat je alle kaarsen gehad hebt.

Stap 2

Neem nu een blaadje munt en wrijf alle drie de kaarsen hiermee helemaal in. Je moet de munt goed ruiken. Als je dit gedaan hebt plaats je de kaarsen op tafel. Je gaat de kaarsen nu in een driehoek plaatsen met de foto in het midden. De 2 groene kaarsen naast elkaar en dan de rode als de punt van de driehoek.

Stap 3

Pak nu de rozemarijn en het Sint-janskruid, meng ze wat samen en verdeel dit tussen de drie kaarsen. Je trekt een lijn van kaars naar kaars met de kruiden om de kaarsen één te laten worden met de kruiden. Als je dit gedaan hebt neem je het zout. Je trekt nu een cirkel OM de kaarsen heen. De cirkel MOET sluiten. Als de cirkel zout gelegd is neem je de foto in je handen. Visualiseer wit licht op het te genezen lichaamsdeel van de persoon, via de foto. Leg nu de foto langzaam neer en blijf met je gedachten bij degene op de foto totdat je de foto neergelegd hebt.

Stap 4

Nu is het tijd om de kaarsen aan te steken, dit doe je met de klok mee, je begint bij de groene kaarsen. De rode kaars steek je het laatste aan. Let nu maar eens op de kaarsvlammen hoe die branden, heel klein of juist heel fel. Uitleg over de kaarsvlammen kun je hier vinden.

Stap 5

Nu wachten totdat de kaarsen zijn opgebrand. Tussentijds de kaarsen uitblazen kun je beter niet doen, dan verstoor je het ritueel. Blijf áltijd in de buurt als je kaarsen aangestoken hebt in verband met brandgevaar. Als ik een tip mag geven, houd rekening met de brandduur van je kaarsen! Dan hoef je geen 12 uur te wachten totdat de kaars op is.