Spread the love and share our page with your friends
Nummer 99, Dubbele-Getallen
Nummer 99 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

In je privé omgeving mag je veel meer aan jezelf gaan denken. Dan zal er meer ruimte komen voor de positieve spiraal waar je nu gaat instappen. Spiritueel gaat er een enorme groei plaatsvinden. Deuren gaan open en je mag gaan genieten van gouden kansen die je geboden gaan worden.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Vernieuwing in privé leven

Wat heb jij hard gewerkt de afgelopen periode, neem ook op tijd je rust momenten. Je hebt jezelf tamelijk weggecijferd maar nu is het hoog tijd om dit weer om te draaien. Jij mag nu weer veel meer aan jezelf gaan denken en je eigen op de 1e plek gaan zetten. Verdeel je energie op zo een manier dat je genoeg overhoud voor jezelf, want jij spendeert een heleboel aan anderen.

De komende periode zal je merken dat je weer meer in balans raakt. Er zullen ook keuzemomenten op je pad gaan komen. Deze zullen ertoe gaan leiden dat je een andere route zult gaan kiezen. Wellicht een mooie tijd om op jezelf te gaan wonen als je dat nog niet doet. Het is een tijd van vernieuwing die eraan zit te komen, dus mag je dit met vertrouwen toelaten in je leven.

Sterrenbeeld vissen, nummer 99, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 99

Voor het sterrenbeeld Vissen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Vissen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 20 februari tot 20 maart. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld PISCES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een super gevoelig persoon bent. Alles trek jij je aan wat een ander doet, zegt en ergens van vindt. Blijf goed bij jezelf en krik je eigenwaarde eens fors omhoog want Vissen zijn geweldige mensen maar ook erg onzeker. Spiritueel ben je zeer sterk, dit is waar jij die gevoeligheid voor nodig hebt.

Je kunt haarfijn aanvoelen wat andere mensen willen, en of een situatie goed voor je is. Liefst help je anderen want dat geeft jou een goed gevoel, neem ook de tijd voor jezelf, is ook belangrijk. Nummer 99 wilt je laten weten dat het nu tijd is dat jij een goede gezonde balans gaat vinden in jou zelf. Die gevoeligheid zorgt er ook voor dat je makkelijk gaat twijfelen dus let erop dat je hier meer balans in gaan creëren. Dan zullen de dingen in je leven een stukje makkelijker gaan omdat je zekerder in je schoenen staat.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel plannen maken

Stappen verder zal jij gaan zetten, het leek of je wat vastgeroest zat maar die tijd gaat nu voorbij. Je gaat een enorme groeispurt meemaken. Dit kan alleen als jij ook tijd maakt hiervoor, dus zet de minder belangrijke dingen maar even aan de kant. De bodem is zo vruchtbaar dat je relatief makkelijk dingen gedaan krijgt.

Neem deze gouden kans ook! Als je nu de positieve dingen gaat zaaien zal je over een tijdje een prachtige oogst hebben. Je bent er helemaal klaar voor om in deze groei nieuwe dingen te mogen gaan ontdekken. Meer je talenten ontplooien, ook gaan er nieuwe deuren voor je open zodat je keuzes moet gaan maken.

Welke kant wil ik op, maak plannen voor je levensdoel. Ga je route uitstippelen en stap voor stap zorgen dat jij die doelen bereiken kunt. Je mag trots zijn op jezelf want je bent van heel ver gekomen. Nu mag jij je lichtje laten schijnen in de wereld van andere mensen. Ga die geweldige leraar zijn die de mensheid nodig heeft.

Kleuren die passen bij nummer 99

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren blauw, paars, wit en groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 99, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Paars, meditatie, genezing, succes

Wit, spiritualiteit, genezing, bescherming

Roze, balans, inzicht

Oranje, mentale zuivering

Geel, mentale kracht, inzichten

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren oranje, blauw en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Oranje, enthousiasme, actie, vrolijk

Blauw, kalmte, spaarzaam

Bruin, stabiel, mannelijk, stoer

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Adelaar, Buizerd en de Kreeft mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.