Spread the love and share our page with your friends
Nummer 9 Dubbele-Getallen
Nummer 9 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Ben je lichtwerker en zie je Nummer 9? Dan sla een nieuwe weg in en ga aan de slag ermee!!! Wees een positief voorbeeld voor anderen en ga de mensen dienen, dat is een missie van je Ziel. Dus ga nu doen waar je goed in bent en bundel desnoods je krachten om je missie te laten slagen.

Kansen in Privé leven

Zorg voor een stevig fundament waarop je meer kunt gaan bouwen. Je staat op het punt om een nieuwe weg in te slaan. Pak deze nieuwe weg met gouden kansen en zorg ook dat je voldoende hulp vraagt als je die nodig hebt. Samen sta je sterk dus bundel de krachten maar blijf wel bij je eigen overtuigingen.

Mensen zullen zich aangetrokken voelen tot je geweldige persoonlijkheid, je straalt enorm veel kracht en charisma uit. Familie staat bijna altijd centraal in je leven. Natuurlijk sta je altijd klaar om je geliefden te helpen en hun te steunen, indien hun er om vragen. Wees zelfverzekerd en neem doelbewust taken op je om je gezin te ondersteunen en te ontlasten.

Sterrenbeeld van nummer 9

Voor het sterrenbeeld Boogschutter is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Boogschutter is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 november tot 21 december. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SAGITTARIUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je anderen het liefst behandeld op de manier waarop jij ook wilt dat de ander jou behandeld. Als het even kan dan bemoei jij je zelden met zaken die jou niks aangaan, tenzij het om je naasten gaat. Dan sta je met raad en daad klaar voor je familie en naasten. Je helpt zoals jij denkt dat wijs is en goed voor de ander.

Je bent een prettig persoon om mee om te gaan. Anderen vinden jou een zeer aangename persoonlijkheid en gaan graag met je om. Altijd positief ingesteld en je hebt ook een hele brede kijk op het leven. Doordat jij vele interesses hebt is een boogschutter doorgaans een heel wijs persoon, jou visie is eigenlijk altijd gericht op de toekomst. Als je met een project bezig bent zorg dan wel dat je geïnteresseerd blijft. Anders ga jij je al snel vervelen en haak je vroegtijdig af. Daardoor ga je dingen verslonzen die wel succesvol kunnen zijn dus houd die motivatie vast.

Spirituele kansen

Er wordt je gevraagd om een nieuwe weg in te slaan, onbekende dingen komen op je pad die je mag gaan leren. Je wordt klaargestoomd om veel meer voor mensen te gaan betekenen. Het is een hele opgave voor jou als Ziel maar weet dat je alle hulp en begeleiding zult krijgen vanuit het Universum.

Ga de leraar worden die de wereld nodig heeft, help mensen weer hun balans te vinden zodat de zon weer mag gaan schijnen voor hun. Je bent al zo ver gekomen en soms was het best een pittige klus om te klaren. Nu zie je dat je zo een sterke persoonlijkheid bent dat je er klaar voor bent om de mensheid te gaan dienen.

Doe dit dan ook met heel veel passie en werk vanuit je hart, liefde zal een helende werking hebben op anderen. Dus nu neem de plaats van spirituele leraar in en vertrouw erop dat jij je taken kundig zal uitvoeren. Jij moet het licht zijn, want je kunt zo waanzinnig mooi schijnen!

Kleuren die passen bij nummer 9

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren zwart, oranje en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij Nummer 9, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, zelfvertrouwen, mentale kracht

Goud, voorspoed, succes, ambities

Wit, zuiverheid, spirituele kracht, genezing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren wit en goud te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Wit, schoonheid, vrede, genezing

Goud, positieve aantrekkingskracht, voorspoed

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Gems mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.