Spread the love and share our page with your friends
Nummer 88, Dubbele-Getallen
Nummer 88 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

De komende periode mag je veel meer rust en stabiliteit gaan ervaren. Spiritueel ga je een periode van diepgang tegemoet, het is intens mooi om te mogen beleven. Ben je in je privé met een project bezig dan is de kans van slagen zeer groot. Heb hier ook alle vertrouwen in dat het goed afloopt.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Succes in privé leven

Als je bezig bent met nieuwe projecten dan wilt het nummer 88 je laten weten dat je moet doorzetten. Dan zal je deze met succes gaan afronden. De ingeslagen weg op dit pad ga je de komende tijd ook vervolgen. Het gaat zo goed dat je gerust een stap verder mag gaan, neem er ook de tijd voor. Je hebt alles onder controle ook al lijkt dat soms niet zo, wees zelfverzekerd!

Let je wel een beetje op dat je niet té veel hooi op je vork neemt. Neem af en toe iets meer een rustmomentje zodat je even kunt ontspannen van al dat harde werken. Je gezin/familie staat ook centraal in je leven, dit doe je fantastisch. Een liefdevolle steunpilaar ben je voor hun, zorg wel dat hun ook de eigen lessen kunnen leren. Nu mag je meer en meer tijd aan jezelf gaan spenderen.

Sterrenbeeld steenbok, nummer 88, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 88

Voor het sterrenbeeld Steenbok is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Steenbok is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 december tot 20 januari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CAPRICORN. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je extreem geduldig kunt zijn. Je bent in staat om enorm lang te wachten op datgeen wat je wilt. Je wikt en weegt, onderzoekt en neemt je stappen doelbewust voorzichtig als er een kans op je pad komt. Als die kans zich loont dan zal je waarschijnlijk toehappen indien het een toegevoegde waarde heeft in je leven.

Een Steenbok zal niet “spontaan” iets doen, dit is altijd een zeer doordachte actie. Je wilt steeds zelf de controle hebben, dan is het tenminste zo gedaan zoals jij wilt dat het moet. Liefst doe je ook echt alles zelf, je vindt namelijk dat jij het beter kan of weet dan een ander. Voor jou is er namelijk maar 1 manier en de juiste manier is de jouwe. Je bent een echte leider, organisator, je plant alles tot in details. Het moet volgens een gestructureerde planning verlopen anders ben jij gelijk helemaal van de kaart af, je houd echt niet van een verandering. Geef anderen ook een kans om dingen op hun manier te doen ook al heb je waarschijnlijk gelijk.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spirituele diepgang

Soms lijkt het wel een achtbaan waar je in zit. De komende periode mag je veel meer rust en stabiliteit gaan ervaren. Neem meer afstand zodat je het groter geheel kunt overzien, dan zal het allemaal een stuk makkelijker gaan. Ga dingen weer oppakken die je ontspanning geven, zoals meditatie.

Je bent de laatste tijd steeds meer gaan ervaren en open gaan staan voor prikkels van anderen. Dit stelt jou in staat om een persoon haarfijn aan te voelen. Ga meer gaan inspelen op de behoefte die de ander nodig heeft en help een ander op die manier weer op weg. Je heelt met je wijze woorden en inzichten.

Je kunt zo diep kijken in iemand dat je de kern van een oplossing kunt aandragen. Dit is nodig om diepliggende problemen aan de oppervlakte te krijgen. Dan kunnen ze opgelost en geheeld worden. Ga je in deze discipline veel meer verdiepen, jij bent zo een krachtig en zuiver persoon dat jij dit kunt!

Kleuren die passen bij nummer 88

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren wit en groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 88, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Goud, ambities, versterken van intuïtie

Oranje, aantrekkingskracht, psychische kracht

Paars, verhogen van capaciteiten

Brons, helderziendheid, zelfvertrouwen

Licht Groen, positieve aantrekkingskracht

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren groen, blauw, wit en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Groen, machtig, duurzaam

Blauw, meelevend, loyaal, formeel

Wit, kracht, perfectionisme

Zilver, stabiliteit, stijlvol

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Mier, Sprinkhaan, Koe en de Luiaard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.