Spread the love and share our page with your friends
Nummer 8 Dubbele-Getallen
Nummer 8 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Er komt een verandering in je financiën, de nummer 8 is meestal positief van aard. Je bent in staat om je dromen waar te maken, dan moet je wel hard er voor gaan werken en je alle moeite doen. Je hebt al heel veel wijsheid in pacht. Nu mag je met vertrouwen die kennis gaan inzetten om nieuwe projecten te gaan starten. De tijd is rijp om te gaan oogsten wat je de laatste tijd gezaaid hebt.

Kansen in privé leven

Doe bewust je uitgaven en zorg dat er een juiste balans is in de inkomsten. Ga een cursus doen of school je bij zodat je een stapje hoger de ladder op mag gaan. Heb je een leuke hobby dan kijk eens of je daar extra inkomsten uit genereren kunt. Nummer 8 vraagt je om te kijken naar mogelijkheden om je inkomen te vergroten.

Wees je bewust van je enorme talenten en vaardigheden, die kun je gaan inzetten om je dromen waar te gaan maken. Zorg ervoor dat je wel een gezonde balans gaat creëren. Daarnaast is het belangrijk dat je ook genoeg tijd voor jezelf vrij maakt om te kunnen ontspannen. Want de komende tijd zal erg druk zijn voor jou dus de ontspanning heb je dan zeker ook nodig.

Sterrenbeeld van nummer 8

Voor het sterrenbeeld Ram is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Ram is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 maart tot 20 april. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld ARIES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een echte doorzetter bent. Als je iets wilt dan moet dat ook onmiddellijk voor elkaar gekregen worden. Duurt het te lang dan verslapt de aandacht en is de interesse er ook niet meer dus ga je weer aan een nieuw project beginnen.

Stel kleinere doelen zodat het makkelijker is om de aandacht vast te houden. Op deze manier haal je ook de beoogde doelen binnen de gestelde tijd.Je bepaald graag zelf wat je doet en ook hoe je het wilt doen, De vrijheid neem je ook al heb je die niet. Dit kan soms wel eens botsen met de mensen om je heen. Ook kun je de lat voor jezelf gigantisch hoog leggen, je zal en moet die lat ook halen. Dit gaat vaak ten koste van jezelf, je hebt geen rem. Verstandig zou zijn om je lat lager te leggen, dan hoef je niet steeds zo hard te knokken om de dingen te bereiken.

Spiritueel aan de slag

Je mag aan de slag gaan om kansen te nemen waarmee je wat moet gaan verdienen. Als je werkt met je paranormale gaven (zoals fotoreading) mag je 25% van de inkomsten zelf houden, de rest moet je weggeven. Ga aan de slag om anderen te helpen in licht en liefde. Bedenk dat hoe meer “goed” je doet, destemeer “goed” je zal mogen gaan ontvangen in je leven.

Wat je nu gaat zaaien zul je binnenkort gaan oogsten, dus bedenk vooraf wat je wilt gaat zaaien. Zorg dat je gedachten positief gesteld zijn dan zullen er prachtige nieuwe kansen op je pad gaan verschijnen. Het kan soms even duren voordat de oogst daadwerkelijk binnengehaald kan worden. Maar geduld zal zeer zeker op dit gebied beloond worden.

Soms lijken dingen ook in een stroomversnelling te gaan voor jou. Je krijgt zoveel om te leren in een korte tijd aangereikt, zorg dat je in balans blijft in zulke periodes. De noodzaak om even extra ontspanning te hebben is zeker aanwezig dus luister ook goed naar je lichaam als deze dat aangeeft.

Kleuren die passen bij nummer 8

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen met de kleuren groen, roze en turquoise. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 8, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Brons, rijkdom, geluk, materialistisch

Oranje, aanmoediging, inzicht

Licht groen, succes, geluk, vernieuwing

Bruin, wijsheid, moed

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren groen en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Groen, frisheid, planning, machtig

Bruin, krachtig, zekerheid, bescheiden

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Blauwe gaai en de Uil mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.