Spread the love and share our page with your friends
Nummer 77, Dubbele-Getallen
Nummer 77 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je wordt omringd door prachtige Zielen en je kunt hun om wijsheid vragen die je inzicht geven in oplossingen. Ook is het tijd dat jij mag gaan bloeien als een prachtige bloem, ervaar de liefde die jij in je leven mag ontvangen. Ga je levenswerk uitbouwen zodat je veel mensen kan gaan helpen.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Liefde in privé leven

Liefde is hetgeen waarmee jij je omringen mag. Je hebt een grote aantrekkingskracht op mensen, deze bevinden zich graag in jouw aanwezigheid vanwege je krachtige liefdevolle uitstraling. Een geweldig karakter heb jij, je zit ook vol met wijsheden waarmee je een ander kunt helpen. Weet dat hoe meer liefde je verspreid des te meer je weer terug krijgt.

Doe zoals het goed voelt voor jou en laat je leiden door je krachtige innerlijke stem. Zet je denken om in doen en ervaar de grote kracht die in je zit. Als je dit kunt bewerkstelligen dan zal je de mooie dingen in het leven nog meer gaan ervaren. Laat jezelf nu maar bloeien als een prachtige bloem. Niks staat jou in de weg om uit te groeien tot de persoon die jij wilt zijn.

Sterrenbeeld maagd, nummer 77, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 77

Voor het sterrenbeeld Maagd is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Maagd is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 augustus tot 22 september. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld VIRGO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een meester bent in het verbergen van je gevoelens. Je hebt de neiging om constant elk deel van je leven en wie je bent, te moeten perfectioneren, tot in het kleinste onbenullige detail aan toe. Steeds moet alles geanalyseerd worden en verbeterd.

Maagden hebben een gigantisch scherp inzicht in andere mensen. Met name als een ander een probleem heeft dan kun jij met verbazingwekkende praktische tips uit de hoek komen. Je intenties zijn puur en eerlijk en zijn ten alle tijden bedoeld om een andermans leven te verbeteren. Met je eigen problemen heb je helaas meer moeite. Ga leren om je meer open te stellen en durf ook advies van een ander te ontvangen om je eigen leven te verbeteren. Heb wat meer vertrouwen in je medemensen om je heen en laat die muur eens achterwege die je steeds neerzet tussen jou en de ander.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel levenswerk

Deze dubbele getallen geven aan dat je op de juiste weg bezig bent. Het is tijd om meer kennis te vergaren. Je bent heel goed op weg daarom mag je nu een stap verder gaan op de door jou ingeslagen weg. Het komt je letterlijk aanwaaien dus kijk niet raar op als je opeens nieuwe kansen krijgt aangereikt.

Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al wat beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Dan kun je nog meer voor jezelf zorgen maar ook voor anderen die je wijze raad nodig hebben. Je weet vaak precies wat een ander nodig heeft om weer verder op het pad te komen.

Ga hier je levenswerk van maken, je bezit zoveel wijsheden en helende krachten dat je in staat bent om veel voor anderen te kunnen gaan betekenen. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht en kunde bezit die je nodig hebt hiervoor. Dat jou lichtje de mensen weer mag gaan laten stralen.

Kleuren die passen bij nummer 77

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren geel, rood, roze en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 77, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Paars, zelfstandigheid, macht, genezing

Blauw, bescherming, waarheid, voorspellende dromen

Zilver, dromen, helderziendheid

Wit, kracht, zuiverheid, genezing

Licht Grijs, neutrale kijk, balans

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren paars en blauwen te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Paars, rijkdom, kracht, luxe

Blauw, serieus, formeel, structuur

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Octopus en de Raaf mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.