Spread the love and share our page with your friends
Nummer 7 Dubbele-Getallen
Nummer 7 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

De 7 is een zeer spiritueel getal. Het geeft aan dat je op de goede weg zit, dus ga door met je ingeslagen pad. Maak je niet te veel zorgen want nummer 7 zal je veel succes, geluk en zegeningen gaan brengen de komende tijd. Je geleide Gidsen zullen je bijstaan en helpen om je doelen te gaan bereiken.

Grenzen verleggen in privé leven

Je zit wat te veel in je hoofd, steeds alles overdenken. Het gaat juist goed dus richt je aandacht op het “doen” dan zal je zien dat je nog meer de balans gaat krijgen in je hoofd. Stel doelen en ga zorgen dat je die haalt dat werkt ook positief op je zelfvertrouwen. Twijfels heb je genoeg maar het is nu echt de hoogste tijd om die knopen door te hakken. Onderneem de actie die de situatie vereist want het is de juiste tijd ervoor.

Verleg je eigen grenzen en geloof in je eigen krachten dan gaat alles nog beter. Met de juiste dosis doorzettingsvermogen en geduld zul je zeker slagen. Je innerlijke wijsheid zal je helpen met het maken van de juiste keuzen en beslissingen die je tegemoet gaat komen in je dagelijkse leven. Heb vertrouwen in jezelf en ga een mooie tijd tegemoet vol met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Sterrenbeeld van nummer 7

Voor het sterrenbeeld Schorpioen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Schorpioen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 oktober tot 22 november. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SCORPIO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een zeer gevoelig persoon bent. Sterk geïnteresseerd ben je in mystieke zaken die de wereld te bieden heeft. Veel diepgang zit in je karakter en dat zoek je ergens ook wel in andere mensen.

Je bent zeer doelgericht en kunt je ergens in vastbijten totdat je de onderste steen boven hebt. Let er wel een beetje op dat je niet té wantrouwend bent, dat kan je ook relaties gaan kosten. Altijd wil je winnen, de beste zijn, maakt niet uit met wat, je hebt dit nodig om te groeien in je zelfvertrouwen. Soms mag je de teugels ook wel eens wat laten vieren, de lat iets lager leggen is ook oké hoor. Dan hoef je niet altijd zo op je tenen te lopen en houd je meer energie over om aan andere zaken te besteden.

Spiritueel ontwaken

Je zit wat te dubben over bepaalde zaken maar kijk er eens op een andere manier heen. Stel je open voor een andere visie, neem daaruit wat goed aan voelt voor jou zodat je verder kunt groeien. Het gaat prima dus je mag nu je lat iets hoger leggen. Kracht heb je genoeg in jou dus laat die eens naar buiten komen en ga dromen waar maken.

Nummer 7 zie je omdat je spiritueel aan de weg gaat timmeren de komende tijd, je zult meer gaan ontwaken. Om je Zielsmissie nog beter te kunnen uitvoeren zul je nieuwe vaardigheden gaan leren die daar perfect bij aansluiten. Het zal vanzelf op je pad gaan verschijnen, je zal het voelen en weten als de tijd aangebroken is, heb nog een beetje geduld.

Je zal worden gestuurd door de geleide Gidsen die je om je heen hebt. Dus de komende tijd mag je alles met vertrouwen tegemoet gaan, je harde werken zal spoedig worden beloond. Er is geen reden meer om te twijfelen dus laat dit ook los. Focus je op de mooie dingen in het leven en ga genieten van de mooie momenten die nog gaan komen.

Kleuren die passen bij nummer 7

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren blauw en oker. Je mag ook een combinatie van deze kleur nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 7, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Goud, succes, geluk

Roze, liefde, verzoening, harmonie

Oranje, psychische kracht, mentale zuivering

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren zwart, grijs, aquamarijn en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Zwart, bescheidenheid, verfijning, diepgang

Grijs, balans, genezing, vredelievend

Aquamarijn, spiritueel, kalmte, voorzichtig

Zilver, stijlvol, kracht, stabiliteit

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Duif mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.