Spread the love and share our page with your friends
Nummer 66, Dubbele-Getallen
Nummer 66 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Dit is ook een goed tijdstip om een cursus of bijscholing te gaan volgen. Ook is dit de juiste tijd om oud zeer los te laten en je dromen te gaan najagen die je al zo lang hebt. Je mag je gaven en talenten verder gaan ontwikkelen en de volgende stap maken die nodig is om je weg te vervolgen.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Oud zeer loslaten in privé leven

Dit is de perfecte tijd om oud zeer los te laten. Accepteer dat wat is geweest je heeft gemaakt tot de prachtige ziel die je nu bent geworden. Zie de toekomst met vertrouwen tegemoet want je bent nu zo krachtig dat jij bergen kunt verzetten. Daarom mag jij alle vertrouwen in jezelf hebben dat je dit met gemak aan kunt. Ga je dromen mag gaan najagen die je hebt.

Ga plannen maken en voer dit stap voor stap uit zodat jij de gestelde doelen kunt gaan halen. Dit is ook een uitstekend tijdstip om een cursus of bijscholing te gaan volgen. Zorg daarnaast voor voldoende tijd voor je gezin en vrienden, dat is altijd gezellig! Kortom, ga genieten van de komende tijd van al het moois in je leven.

Sterrenbeeld stier, nummer 66, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 66

Voor het sterrenbeeld Stier is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Stier is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 april tot 20 mei. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld TAURUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat bij de stier. Ook kan jij ontzettend veel geduld hebben, soms wel wat te veel waardoor je zaken uitstelt of laat verslonzen. Dit is iets waar je meer balans in mag gaan creëren zodat je belangrijke zaken meteen doet.

Stieren zijn ontzettend slimme personen maar je kan nog al eens verkeerd begrepen worden door anderen. Blijf daarom goed bij je eigen mening en trek het je niet zo aan wat een ander zegt, doet of vindt. Je wordt gegrepen door schoonheid, daar kan je echt emotioneel van worden. Je omringt je dan ook graag met prachtige spullen, ook je kledingstijl valt hieronder. Let een beetje erop dat je niet te emotioneel word en ook hier staat een gezonde balans vinden op het menu. Creatief ben je zeer sterk, ga daar ook mee aan de slag want dit geeft je veel rust omdat je vaak druk in je hoofd bent.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel gaat het super

Het gaat super op spiritueel gebied als jij deze getallen ziet. Daarom is het nu de juiste tijd om meer te gaan leren over de onderwerpen waar je interesse heen uit gaat. Nieuwe doelen stellen behoort ook tot de opties die je hebt. Dus ga bekijken wat je wilt, maak plannen om je doelen stapsgewijs te gaan bereiken.

Blijf je gaven verder ontwikkelen want jij kunt er zo veel prachtige dingen mee gaan doen. Je hebt zoveel talenten en innerlijk weet jij precies wel wat je wilt, gooi die remmen los en ga ervoor. Natuurlijk kun jij je ook verdiepen in een discipline die je al beheerst zodat je er nóg beter in wordt.

Je hebt ongekend sterke krachten in jou, het wordt hoog tijd dat je deze krachtbron eens gaat aanboren. De komende periode mag je met veel positiviteit tegemoet zien, je zal veel prachtige momenten gaan mogen ervaren. Heb alle vertrouwen in jezelf want je bent een prachtmens met zoveel talenten dus ga de mensheid dienen ermee.

Kleuren die passen bij nummer 66

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren parelmoer, roze en rood. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 66, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Roze, vriendschap, verzoening, harmonie

Oranje, stimulatie, creativiteit

Rood, warmte, wilskracht, energie

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren brons, rood, bruin en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Brons, mannelijke kracht

Rood, zelfverzekerd, wilskracht, energiek

Bruin, stabiel, krachtig

Zilver, sfeervol, stabiliteit, doortastendheid

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Kip, Slang, Spin en de Lynx mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.