Spread the love and share our page with your friends
Nummer 6 Dubbele-Getallen
Nummer 6 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Richt je gedachten niet zo zeer op de materiële dingen in je leven. Kijk af en toe wat meer naar je innerlijke zijn, wilt het nummer 6 je laten weten. Wees dankbaar voor wat je hebt en al hebt bereikt in het leven, geluk zit in de kleine dingen, die mag je meer gaan koesteren. De komende periode zal je ook op mentaal vlak een groei gaan doormaken.

Groei in je privé leven

De tijd is daar dat je innerlijk een groei moet maken om je balans beter op orde te krijgen. Dus ook op mentaal vlak moet gewerkt worden. Neem de tijd om deze groei te maken, stap voor stap vooruit, en hou van jezelf! Kijk naar je houding die je hebt en verbeter deze op de punten waar het nodig is. Kijk kritisch naar de punten die verbeterd kunnen worden want juist daar zit de meeste kans op groei.

Het is natuurlijk van belang dat je in jezelf gelooft en een positieve kijk op het leven hebt. Het nummer 6 staat ook symbool voor je thuis, het kan zijn dat je meer aandacht mag besteden aan je gezin, familie en je dierbaren. Houd een perfecte balans tussen werk en je gezin, deel onvoorwaardelijke liefde zonder er iets van terug te verwachten.

Sterrenbeeld van nummer 6

Voor het sterrenbeeld Kreeft is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Kreeft is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 juni tot 22 juli. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CANCER. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een heel gesloten type bent. Het kost jou ontzettend veel moeite om te zeggen wat je nu écht vindt. Liefst draai je om de zaken heen zodat het maar allemaal liefdevol blijft. Je staat ook steeds klaar voor de mensen die jij om je heen verzameld in je leven.

Let wel even op dat het niet ten koste gaat van jezelf wat je bent een persoon die het soms lastig vindt om nee te zeggen. Zeker bij je geliefde naasten is dit het geval, je wilt hen niet teleurstellen en alles voor hen doen. Wees je bewust ervan dat jij je lessen leert, soms ben je erg traag hierin om dit door te hebben. Dan rol je alweer in dezelfde problemen daarom mag jij veel meer bij jezelf blijven. Mediteren zou een gezonde bezigheid voor jou kunnen zijn zodat je alle opgekropte emoties makkelijker kunt loslaten. Dan zal je ook veel relaxter door het leven kunnen gaan en valt alles niet zo zwaar op je bord.

Spiritueel groeien

Het is een goed moment, als je dit getal ziet, om andere wegen te gaan verkennen op het paranormale vlak. Dus kijk waar je interesse heen uit gaat en ga nieuwe dingen leren. Ook is het nu de hoogste tijd om je grenzen gaan verleggen en voorkom dat je vastroest in oude gewoonten.

Stel jezelf open voor nieuwe ideeën en kijk wat dit je zal gaan brengen. Je zult dan een groter niveau van voldoening bereiken. Het geeft je een enorme stimulans om door te gaan en je zelfvertrouwen krijgt een oppepper. Ga stap voor stap een nieuw avontuur aan en bouw een solide basis dan zal het zeer zeker slagen.

Je mag natuurlijk voor anderen zorgen maar doe dat zeker ook voor jezelf. Ook jij bent belangrijk dus zorg ook op dit gebied voor je eigen behoeften. Creeër hierin een gezonde balans zoals die goed voelt voor jou en past bij je levensstijl. Ga genieten van alle prachtige dingen die je aangereikt krijgt vanuit de Kosmos. De tekens die je aangereikt krijgt zit soms in de hele kleine dingen, koester deze momenten.

Kleuren die passen bij nummer 6

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen in de kleuren zalm roze en groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 6, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Goud, voorspoed, ambities

Groen, schoonheid, vruchtbaarheid, geluk

Zilver, bescherming bij duisternis, dromen

Geel, zelfvertrouwen, kennis

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren okergeel en mosgroen te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Okergeel, behulpzaam, vrolijk, enthousiast

Mosgroen, vruchtbaarheid, leven, natuurlijk, geluk

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Adelaar en de Leeuw mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.