Spread the love and share our page with your friends
Nummer 55, Dubbele-Getallen
Nummer 55 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Voor jezelf kiezen mag je de komende tijd steeds meer gaan doen. Het nummer 55 staat vooral in het teken van een forse groeiperiode die jij mag gaan meemaken. Wellicht zal je keuzes moeten maken om een prachtige groei te kunnen gaan maken op spiritueel gebied.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Open bloeien in privé leven

Nou eigenlijk gaat het best wel goed met jou! Bloei open want soms trek jij je veel te veel terug, dan denk je, ach laat maar levert weer gedoe op. Je mag je best laten horen als dit zo voor jou voelt, cijfer jezelf niet zo weg want je bent een pracht mens! Ga genieten van de positieve dingen in je leven dan zet je grote stappen vooruit! En ga je er prachtige liefdevolle momenten voor terug gaan krijgen.

Het is de hoogste tijd om de blokken aan je been los te gaan laten. Vrijheid is wat je er voor terug krijgt dus zet nu eens door en maak je eigen keuzes. Je zal wel gaan zien hoe krachtig jij op je eigen benen kunt staan dus vertrouw op je eigen krachten. Je mag hulp vragen aan de overleden Zielen om je op deze weg te bij te staan en te begeleiden.

Vissen Sterrenbeeld,Nummer 55, Dubbele-getallen

Sterrenbeeld van nummer 55

Voor het sterrenbeeld Vissen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Vissen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 20 februari tot 20 maart. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld PISCES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een super gevoelig persoon bent. Alles trek jij je aan wat een ander doet, zegt en ergens van vindt. Blijf goed bij jezelf en krik je eigenwaarde eens fors omhoog want Vissen zijn geweldige mensen maar ook erg onzeker. Spiritueel ben je zeer sterk, dit is waar jij die gevoeligheid voor nodig hebt.

Je kunt haarfijn aanvoelen wat andere mensen willen, en of een situatie goed voor je is. Liefst help je anderen want dat geeft jou een goed gevoel, neem ook de tijd voor jezelf, is ook belangrijk. Nummer 55 wilt je laten weten dat het nu tijd is dat jij een goede gezonde balans gaat vinden in jou zelf. Die gevoeligheid zorgt er ook voor dat je makkelijk gaat twijfelen dus let erop dat je hier meer balans in gaan creëren. Dan zullen de dingen in je leven een stukje makkelijker gaan omdat je zekerder in je schoenen staat.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel veel groei

Het is tijd om meer kennis te vergaren. Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al wat beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht bezit die je nodig hebt hiervoor. Nummer 55 is een prachtig spiritueel getal, groei, groei en nog eens groei.

Alles kan in rap tempo op je af komen, zeker als je al spiritueel actief bent. Het kan overweldigend zijn zodat je soms door het bos de bomen niet meer kunt zien. Neem dan gewoon even wat afstand en ga iets ontspannends doen, zo zal je ook perfect in balans blijven.

Je kunt aan dit tempo je eigen draai geven zodat je perfect in de maat kunt lopen. Niks moet, alles mag. Kijk hoe je de nieuwe weg mooi kunt invullen in je huidige leven. Wellicht zal je keuzes moeten maken om een prachtige groei te kunnen gaan maken, aarzel niet en maak die keuzes dan ook. Je zal hierin ook volledig ondersteund worden door je geleide gidsen die aan je zijde staan.

Kleuren die passen bij nummer 55

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren Groen, blauw, roze en zilver. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 55, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Blauw, healing, vertrouwen, waarheid, communicatie

Donker Rood, passioneel, doorzettingsvermogen

Geel, kennis, mentale kracht

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren licht groen, beige en zwart te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Licht Groen, vruchtbaarheid, hoop

Beige, balans, rustgevend

Zwart, elegant, krachtig

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Libelle en de Kever en de mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.