Spread the love and share our page with your friends
Nummer 5 Dubbele-Getallen
Nummer 5 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Dit getal geeft aan dat er binnenkort een kleine verandering aan komt in je leven dus behoudt de balans. Ook ben je constant in beweging en gaat van hot naar her. Doe het wat rustiger aan en zorg voor gezonde evenwicht. Wees wat meer met jezelf bezig de komende tijd zodat je een prachtige innerlijke groei kunt gaan bewerkstelligen. Dan zul je zien dat je er nog krachtiger door gaat worden.

Verandering in privé leven

Veranderingen staan op het punt om je wat te laten wankelen. Zorg goed voor jezelf en je eigen balans! Dit kan op alle gebieden voorkomen in je privé leven dus kijk naar welk deel er nog werk te doen staat. Pak dit ook aan en laat het niet verslonzen dan blijf je het best in evenwicht.

Je houd ervan om soms iets te veel risico te nemen. Nummer 5 zegt je dat er meer nagedacht mag worden alvorens impulsief iets te doen besluiten. Avontuurlijk ingesteld ben je zeker, steeds weer op zoek naar iets wat je genoeg voldoening schenkt. Graag ben je onafhankelijk en je bezit een behoorlijke dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Sterrenbeeld van nummer 5

Voor het sterrenbeeld Waterman is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Waterman is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 januari tot 19 februari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld AQUARIUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een hele diepe denker bent. Je denkt vooral na in oplossingen creëren. Er zijn weinig problemen die jij niet de baas kunt en je wilt het liefst zo snel mogelijk alles opgelost hebben. Hierdoor kan ook wel je emotionele kant naar boven komen want jouw wil kan zo enorm sterk zijn.

Jij zal en moet die situatie onder controle hebben zodat je verder kunt en dit achter je kunt laten. Soms is het iets verstandiger om wat meer afstand te nemen tot een situatie. Op die manier geef je een ander ook mogelijkheid om hun lessen mogen leren zonder dat jij altijd alles moet gaan oplossen. Je bent een zeer toekomstgericht persoon die leeft in het heden en daar handel je dan ook altijd heen. Steeds wil je vooruit dus het verleden is voor jou al snel een gedane zaak wat je liever wilt laten rusten.

Spiritueel reis

Vestig je aandacht op de basis, zorg voor een stevig en stabiel fundament. Kom maar even van de hoge toren af en blijf even wat meer op het Aardse gebied, dan kun jij die verandering prima aan. Een positieve houding is erg belangrijk op dit moment in je leven. Dus zorg ook dat jij de gedachten in je hoofd in balans houd.

Begrijp elk aspect van jouw spiritualiteit, en werk aan dat gebied wat je zwakke punt is zodat je stabieler wordt hierin. Vindt de harmonie in jezelf, dan zal je ook meer positieve kansen gaan creëren op de spirituele reis die je tegemoet zal gaan. Vertrouw erop dat deze koers de juiste voor jou is op dit spirituele pad.

Dat mag je met groot vertrouwen doen want jij bent innerlijk zo krachtig. Ook heb je een enorme drive die je brengt tot aan waar je zijn wilt. Dus gooi die twijfel overboord en ga deze mooie reis aan wat jou geboden gaat worden. Doe de dingen vanuit je pure hart dan zal je rijkelijk beloont gaan worden.

Kleuren die passen bij nummer 5

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren blauw, zilver en wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 5, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Rood, wilskracht, liefde, energie

Roze, harmonie, balans, inzicht

Licht groen, vruchtbaarheid, rust

Wit, meditatie, zuiverheid, genezing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren lichtroze en beige te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Licht roze, vriendschap, vrede, plezier

Wit, vitaliteit, zuiverheid

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Muis, Raaf en de Luipaard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.