Spread the love and share our page with your friends
Nummer 44, Dubbele-Getallen
Nummer 44 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je wordt omringd door prachtige Zielen en je kunt hun om de wijsheden vragen die je de nodige inzicht geven in oplossingen. De beloning voor je harde werken zal binnenkort op verschillende manieren naar je toe komen. Het is nu ook tijd om meer aandacht aan je zelf te gaan besteden, dit kan op diverse vlakken zijn dat deze behoefte er is.

Huisje, dubbele-Getallen

Liefde in privé leven

Liefde is hetgeen waarmee jij je rijkelijk omringen mag. Doe wat goed voelt voor jou en laat je leiden door je innerlijke stem. Zet je denken om in doen en ervaar de grote kracht die in jouzelf zit. Als je dit kunt bewerkstelligen dan zal je de mooie dingen in het leven meer gaan herkennen. Wees niet zo onzeker over jezelf, je mag er zijn, prachtig mens!

Blijf bij je eigen mening en overtuigingen dan sta je ook sterker in je eigen schoenen. Omring je met gelijkgestemden waar jij je fijn bij voelt, je blijft dan ook veel beter in je eigen energie. Evenwicht is iets waar je de komende periode ook stabieler in gaat worden, met name in je thuissituatie. Je mag hulp vragen aan de Zielen om je op deze weg te begeleiden.

Sterrenbeeld Weegschaal Nummer 44 Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 44

Voor het sterrenbeeld Weegschaal is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Weegschaal is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 september tot 23 oktober. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld LIBRA. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je met gemak vrienden maakt. Je bent een persoon die heel erg open en sociaal is. Geweldig vind jij het om in de belangstelling te staan, liefst met zo veel mogelijk vrienden om je heen. Als het maar gezellig is! is jou motto.

Van al dat babbelen zou je gemakkelijk je werk van kunnen maken, het is iets waar jij namelijk ontzettend goed in bent. Dan schuilt er ook nog een twijfel kantje in jou, je kunt erg lang wikken en wegen om tot een besluit te komen. Vaak heb je de inzichten van anderen nodig en het liefst laat je hun voor jou beslissen omdat je het zelf lastig vindt. Besluiteloosheid is een typisch trekje dat bij dit sterrenbeeld hoort. Probeer dit toch meer onder de knie te krijgen dan zal dat echt zijn vruchten gaan afwerpen voor je.

Engel, Dubbele-Getallen

Spiritueel kruispunt

Deze dubbele getallen geven aan dat je op de juiste weg bezig bent. Het is tijd om meer kennis te vergaren. Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al wat beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht bezit die je nodig hebt hiervoor.

Alles zal wat gemakkelijker gaan en kost niet meer zoveel moeite. Je zult snel de vruchten gaan plukken van je harde werken de afgelopen perioden. De ingeslagen weg die je nu hebt genomen zal spoedig een kruispunt krijgen, je mag dan keuzes gaan maken hoe je verder wilt gaan.

Je krijgt de nodige ondersteuning om je gaven nog meer te gaan ontplooien. Als je ver genoeg bent zal je een belangrijke taak gaan uitvoeren om de mensheid te gaan dienen. Je mag hier je levenswerk van gaan maken, zorg wel dat je in balans bent en blijft voor deze missie.

Kleuren die passen bij nummer 44

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren parelmoer, wit en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 44, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Brons, zelfvertrouwen, rijkdom, helderziendheid

Oranje, aantrekkingskracht, creativiteit

Rood, moed, passie, kracht, liefde

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren brons, wit en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Brons, zelfvertrouwen, geluk

Wit, vrede, schoonheid

Zilver, stijlvol, wijsheid, zakelijk instinct

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Gnoe, Vis en de Kat mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.