Spread the love and share our page with your friends
Nummer 4 Dubbele-Getallen
Nummer 4 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Met nummer 4 wordt je omringd door prachtige Zielen die je om wijsheid kunt vragen, of die je inzicht geven in oplossingen. Ga het avontuur aan om te groeien en heb vertrouwen erin dat je geholpen wordt door de Zielen om je heen. Er zullen zich de komende tijd diverse kansen manifesteren, onderzoek welke goed bij jou passen en ga met vertrouwen de nieuwe weg volgen op je levenspad.

Innerlijke kracht in je Privé leven

Liefde is hetgeen waarmee jij je omringen mag. Doe wat goed voelt voor jou en laat je leiden door je innerlijke stem. Zet je denken om in doen en ervaar de grote kracht die in jezelf zit. Als je dit kunt bewerkstelligen dan zal je de mooie dingen in het leven meer gaan herkennen. Je zal steeds meer succes boeken hierin en dat is natuurlijk super goed voor je zelfvertrouwen.

Geduld stelt je in staat om meer uit het leven te halen als je alles stap voor stap doet. Je hebt dan meer overzicht en je kunt beter inspelen op situaties die je tegenkomt op je weg. Weet dat je innerlijk zo krachtig bent dat je er wel klaar voor bent om deze weg te succesvol bewandelen. Dus vertrouw ook op je eigen kunde en vakmanschap gedurende deze reis.

Sterrenbeeld van nummer 4

Voor het sterrenbeeld Stier is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Stier is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 april tot 20 mei. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld TAURUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat bij de stier. Ook kan jij ontzettend veel geduld hebben, soms wel wat te veel waardoor je zaken uitstelt of laat verslonzen. Dit is iets waar je meer balans in mag gaan creëren zodat je belangrijke zaken meteen doet.

Stieren zijn ontzettend slimme personen maar je kan nog al eens verkeerd begrepen worden door anderen. Blijf daarom goed bij je eigen mening en trek het je niet zo aan wat een ander zegt, doet of vindt. Je wordt gegrepen door schoonheid, daar kan je echt emotioneel van worden. Je omringt je dan ook graag met prachtige spullen, ook je kledingstijl valt hieronder. Let een beetje erop dat je niet te emotioneel word en ook hier staat een gezonde balans vinden op het menu. Creatief ben je zeer sterk, ga daar ook mee aan de slag want dit geeft je veel rust omdat je vaak druk in je hoofd bent.

Spirituele talenten ontplooien

Dit getal geeft aan dat je op de juiste weg bezig bent. Het is tijd om meer kennis te vergaren. Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al redelijk beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht bezit die je nodig hebt hiervoor.

Ook je creatieve talenten mag je meer gaan ontplooien. Het zal je innerlijk de nodige rust geven en voor een stukje ontspanning zorgen. Tevens zal deze vorm van creativiteit een helende werking hebben op je Ziel. Hierdoor ben je beter in staat om helderder te denken en verbetert het ook je concentratievermogen. Dit zorgt er ook voor dat je meer balans ervaart tussen het Aardse- en het spirituele leven.

De overleden Zielen om je heen zullen je aanmoedigen zodat je door de moeilijkere periodes heen komt en de obstakels kunt overwinnen op je weg. Bouw een stevig fundament, creëer een solide basis voor toekomstige projecten, dan is de kans van slagen een stuk groter.

Kleuren die passen bij nummer 4

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren rood, paars en blauw. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 4, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Licht blauw, structuur, loyaal, rust

Paars, spiritualiteit, intuïtief, wijsheid

Goud, ambities, erkenning

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren rood en goud te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Rood, hartstochtelijk, energiek, resultaatgericht

Goud, hoop, optimisme, voorspoed

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdieren Kaketoe mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.