Spread the love and share our page with your friends
Nummer 33, Dubbele-getallen
Nummer 33 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je krijgt alle steun en vertrouwen bij de opdrachten die je moet uitvoeren of om je te helpen met je gebeden te beantwoorden. De komende tijd staan er ook diverse veranderingen voor de deur. Dit is het perfecte moment om spiritueel te gaan leren, sta hier ook open voor en ga nieuwe dingen leren.

Kleinere doelen in privé leven

Het gaat allemaal een stukje makkelijker als je kleinere doelen stelt en daarop ook je focus legt. Orde is ook een ding waar je op mag letten de komende tijd. Die orde geeft je ook een beter overzicht. Ruim op wat niet meer nodig is zodat er plek komt voor mooiere dingen in je leven. Het wordt tijd om positieve wind door je leven te laten waaien, deze zal je goed doen.

Durf nee te zeggen in situaties die je niet meer passen want soms ga je veel te lang door. De 33 geeft aan dat je ook veel meer naar je eigen gevoel mag (moet) luisteren. De komende tijd staan veranderingen voor de deur, deze zijn nodig om je de goede richting op te krijgen. Dus zie dit ook met het volste vertrouwen tegemoet want je wordt er alleen maar sterker door.

Sterrenbeeld van nummer 33

Voor het sterrenbeeld Steenbok is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Steenbok is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 december tot 20 januari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CAPRICORN. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je extreem geduldig kunt zijn. Je bent in staat om enorm lang te wachten op datgeen wat je wilt. Je wikt en weegt, onderzoekt en neemt je stappen doelbewust voorzichtig als er een kans op je pad komt. Als die kans zich loont dan zal je waarschijnlijk toehappen indien het een toegevoegde waarde heeft in je leven.

Een Steenbok zal niet “spontaan” iets doen, dit is altijd een zeer doordachte actie. Je wilt steeds zelf de controle hebben, dan is het tenminste zo gedaan zoals jij wilt dat het moet. Liefst doe je ook echt alles zelf, je vindt namelijk dat jij het beter kan of weet dan een ander. Voor jou is er namelijk maar 1 manier en de juiste manier is de jouwe. Je bent een echte leider, organisator, je plant alles tot in details. Het moet volgens een gestructureerde planning verlopen anders ben jij gelijk helemaal van de kaart af, je houd echt niet van een verandering. Geef anderen ook een kans om dingen op hun manier te doen ook al heb je waarschijnlijk gelijk.

Spiritueel kennis uitbouwen

Je leerweg is vaak zwaar, houd voor ogen dat je anderen ermee kunt helpen. Zie dus het positieve er van in! Neem op tijd je rust als je het nodig hebt en zorg dat je energie op pijl blijft! Een onderwijzer schuilt in jou dus geef je kennis door als je ver genoeg bent op je weg.

Kom op voor jezelf en neem de plek in die jou toekomt. Je bent zeer wijs dus vertrouw op je innerlijke en de kennis die je al bezit. Ga nieuwe dingen leren zodat jij je kennis nog verder kunt gaan uitbouwen. Neem het heft in eigen handen en ga hier geweldige dingen mee doen.

Voor de mensen om je heen en degene die je hulp hard nodig hebben. Ga je wijsheid die je in pacht hebt delen zodat er nog meer mensen hun ware IK kunnen vinden. Jij hebt zoveel power in jou dat jij grote bergen kunt verzetten. De 33 is ook een master getal, uitleg hierover kun je hier vinden.

Kleuren die passen bij nummer 33

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen, paars en wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 33, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Wit, energie, genezing

Zilver, dromen, stabiliteit, intuïtie

Okergeel, mentale kracht

Goud, ambities, geluk, erkenning

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren lichtblauw, bruin en wit te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Lichtblauw, betrouwbaar, kalmte, spaarzaam

Bruin, duurzaamheid, krachtig, stabiel, comfort

Wit, zuiverheid, waarheid

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Adelaar, Nachtvlinder en de Rode Draak mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.