Spread the love and share our page with your friends
Nummer 30, Dubbele-getallen
Nummer 30 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je mag jezelf een schouderklopje geven want je doet het super! Daarom mag jij nu keuzes gaan maken die nog beter aansluiten op wie je innerlijk bent. Boordevol talenten zit jij dus laat die nu maar eens eruit komen. Spiritueel mag jij ook een forse groei verwachten de komende periode.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Nieuwe kansen in privé leven

Jij bent echt een zonnetje in huis! Wat een vrolijkheid straal je uit. De meeste mensen zijn graag in jou nabijheid omdat jij zo een mooie energie met je meedraagt. Let je wel een beetje op dat je niet té veel energie weggeeft zodat je nog genoeg overhoud voor jezelf. Dit getal geeft ook aan dat er in de komende periode nieuwe kansen zichtbaar worden.

Neem deze kansen ook want dit zijn deuren naar een nieuw pad wat je nu mag gaan inslaan. Tevens zal er ook een wending komen op financieel gebied, je mag nu oogsten wat je gezaaid hebt. De toekomst mag jij met vertrouwen tegemoet zien want je hebt je privé leven goed op orde. Je zorgt voor een mooie harmonie en dat doe jij ook fantastisch, ga zo door!

Sterrenbeeld ram, nummer 30, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 30

Voor het sterrenbeeld Ram is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Ram is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 maart tot 20 april. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld ARIES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een echte doorzetter bent. Als je iets wilt dan moet dat ook onmiddellijk voor elkaar gekregen worden. Duurt het te lang dan verslapt de aandacht en is de interesse er ook niet meer dus ga je weer aan een nieuw project beginnen.

Stel kleinere doelen zodat het makkelijker is om de aandacht vast te houden. Op deze manier haal je ook de beoogde doelen binnen de gestelde tijd. Je bepaald graag zelf wat je doet en ook hoe je het wilt doen, De vrijheid neem je ook al heb je die niet. Dit kan soms wel eens botsen met de mensen om je heen. Ook kun je de lat voor jezelf gigantisch hoog leggen, je zal en moet die lat ook halen. Dit gaat vaak ten koste van jezelf, je hebt geen rem. Verstandig zou zijn om je lat lager te leggen, dan hoef je niet steeds zo hard te knokken om de dingen te bereiken.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel stappen zetten

Je zit energetisch wel goed in je vel, ook al denk je soms van niet. Het gaat prima zoals het gaat dat laat dit getal je ook zien. Als echt verder wilt op het paranormale vlak dan is nu de tijd aangebroken om er werk van te maken. Durf nu ook de stappen te zetten die nodig zijn om dit te gaan doen.

Stippel eens de grote lijnen uit met wat je doelen zijn. Wat wil je bereiken en maak een stappenplan zodat je een goed overzicht hebt. Zo kun je makkelijker naar je doelen toe kunt werken. Ook is het een goed moment om je nog meer te gaan verdiepen in disciplines die je nog niet zo goed beheerst.

Ga de mensheid dienen met je prachtige gaven en want jij bent een natuurtalent op dit vlak. Zet nu door en wees het lichtje in andermans levens. Je bent een heler die heel diep in de energie lagen van een mens of dier kan kijken. Doe hier je voordeel mee want je kunt hiermee vele mensen een stap verder helpen.

Kleuren die passen bij nummer 30

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen, blauw, goud en roze. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 30, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Paars, spirituele groei, wijsheid, genezing

Goud, versterken van intuïtie

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren goud en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Goud, ambities, succes

Bruin, stabiel, krachtig, comfort

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Panter en de Leeuw mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.