Spread the love and share our page with your friends
Nummer 3 Dubbele-Getallen
Nummer 3 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Als je nummer 3 ziet krijg je alle steun en vertrouwen bij de opdrachten die je moet uitvoeren. De Engelen zijn er om je te helpen en om je gebeden te beantwoorden. Je dromen zullen uitkomen, voorspoed staat aan jouw zijde. Durf jij het aan alle veranderingen in je leven toe te laten? Komop en ga dit met een gezonde dosis zelfvertrouwen aan, je zult zien dat je er veel sterker door wordt.

Orde in privé leven

Het gaat allemaal een stukje makkelijker als je kleinere doelen stelt en daarop ook je focus legt. Orde is ook een ding waar je op mag letten de komende tijd. Durf nee te zeggen in situaties die je niet meer passen want soms ga je veel te lang door. De 3 geeft aan dat je ook veel meer naar je eigen gevoel mag (moet) luisteren.

Geloof in je krachten en in je eigen vaardigheden, belangrijk is om een positieve houding te hebben. Dan zul je al snel zien dat je op de goede weg zit. Als je nummer 3 vaak ziet is dit een teken dat je veel communicatiever mag zijn. Het is de juiste tijd om je talenten aan de wereld te mogen laten zien.

Sterrenbeeld van nummer 3

Voor het sterrenbeeld Vissen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Vissen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 20 februari tot 20 maart. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld PISCES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een super gevoelig persoon bent. Alles trek jij je aan wat een ander doet, zegt en ergens van vindt. Blijf goed bij jezelf en krik je eigenwaarde eens fors omhoog want Vissen zijn geweldige mensen maar ook erg onzeker. Spiritueel ben je zeer sterk, dit is waar jij die gevoeligheid voor nodig hebt.

Je kunt haarfijn aanvoelen wat andere mensen willen, en of een situatie goed voor je is. Liefst help je anderen want dat geeft jou een goed gevoel, neem ook de tijd voor jezelf, is ook belangrijk. Nummer 3 wilt je laten weten dat het nu tijd is dat jij een goede gezonde balans gaat vinden in jou zelf. Die gevoeligheid zorgt er ook voor dat je makkelijk gaat twijfelen dus let erop dat je hier meer balans in gaan creëren. Dan zullen de dingen in je leven een stukje makkelijker gaan omdat je zekerder in je schoenen staat.

Spirituele talenten

Je leerweg is vaak zwaar, houd voor ogen dat je anderen er uitstekend mee kunt helpen. Zie dus het positieve er van in! Neem op tijd je rust als je het nodig hebt en zorg er goed voor dat je energie op pijl blijft! Een onderwijzer schuilt in jou dus geef je kennis door als je ver genoeg bent op je weg.

Kom op voor jezelf, het wordt tijd dat je nu eindelijk eens de plek inneemt die jou toekomt. Je hoeft je niet steeds weer aan de kant te laten zetten, nu mag jij voor jou gaan kiezen. Je bent zeer wijs dus vertrouw op je innerlijke gaven en op de kennis die je al bezit.

Ga je geweldige creatieve talenten gebruiken zodat je deze kunt gaan inzetten voor je prachtige levensdoel. Volg je hart en je instincten, bij het maken van de juiste keuzes die je op je levenspad krijgt. Er ligt een prachtige periode voor je in het verschiet met vele mooie momenten die je mag gaan ervaren.

Kleuren die passen bij nummer 3

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren beige, groen en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaande de kleuren die horen bij nummer 3, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Wit, kracht, zuiverheid, meditatie

Zilver, stijlvol, plotselinge inzichten

Okergeel, behulpzaam, bloei, harmonie

Goud, versterken van intuïtie

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren goud en brons te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Goud, erkenning, ambities

Brons, helderziendheid, zelfvertrouwen

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Kreeft, Papegaai en de Poema mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.