Spread the love and share our page with your friends
Nummer 29, Dubbele-getallen
Nummer 29 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Het gaat super! Let de komende tijd wel een beetje op je energiepeil. Dat heeft even een dipje dus zorg goed voor jezelf en breng je energiepeil weer terug in balans. Er zullen nieuwe deuren voor jou opengaan en er komen gouden kansen op het pad wat je binnenkort mag gaan inslaan. Ga ook meer tijd steken in je hobby, dat geeft je veel voldoening dus spendeer er meer tijd aan.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Leuke dingen doen in privé leven

Je doet er erg je best voor om echt alles in harmonie te hebben. Soms doe je te veel je best en bereik je het tegenovergestelde. Laat de teugels af en toe eens vieren, je hoeft niet altijd op je tenen te lopen. Een beetje minder is ook al goed genoeg en zo hou je ook wat meer energie over voor jezelf. Ga ook tijd vrijmaken om leuke ontspannende dingen te ondernemen met vrienden of familie.

Je bent iemand die de lat voor zichzelf erg hoog kan leggen op bepaalde gebieden. Let er op dat je de lat ook gemakkelijk haalt zodat je niet op je tenen hoeft te lopen. Dan heb je meer succes ervaringen en is dat uitstekend voor je zelfvertrouwen. Verdeel je doelen in kleinere stapjes dan kom je er sneller en heb je een beter overzicht.

Sterrenbeeld weegschaal, nummer 29, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 29

Voor het sterrenbeeld Weegschaal is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Weegschaal is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 september tot 23 oktober. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld LIBRA. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je met gemak vrienden maakt. Je bent een persoon die heel erg open en sociaal is. Geweldig vind jij het om in de belangstelling te staan, liefst met zo veel mogelijk vrienden om je heen. Als het maar gezellig is! is jou motto.

Van al dat babbelen zou je gemakkelijk je werk van kunnen maken, het is iets waar jij namelijk ontzettend goed in bent. Dan schuilt er ook nog een twijfel kantje in jou, je kunt erg lang wikken en wegen om tot een besluit te komen. Vaak heb je de inzichten van anderen nodig en het liefst laat je hun voor jou beslissen omdat je het zelf lastig vindt. Besluiteloosheid is een typisch trekje dat bij dit sterrenbeeld hoort. Probeer dit toch meer onder de knie te krijgen dan zal dat echt zijn vruchten gaan afwerpen voor je.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel stap verder

Dat wat je beheerst doe je ook zeer goed, je kunt gerust een stapje verder en andere paden ontdekken gaan. Meditatie is ook een ding waar je meer mee mag gaan doen (als je dat nog niet doet). Ga ook meer naar de getallen luisteren die je aangegeven worden door je overleden dierbare.

Die getallen mag je als een leidraad zien, je dierbaren proberen je duidelijk te maken of jij je op het juiste pad bevindt. Er zullen dan nog meer positieve situaties zich gaan aandienen als je hier meer aandacht aan schenkt. Je zit nu ook middenin een groei op spiritueel vlak dus zorg dat je vooruit blijft gaan.

deze groei zal de komende tijd gestaag voortzetten, dit resulteert ook in nieuwe kansen. Je gaat een ander pad inslaan want je Ziel wilt meer gaan leren, stel jezelf hier ook open voor. Als je dit gaat doen zal je in rap tempo je verder gaan ontwikkelen. Zorg dat je de innerlijke rust hebt dan gaat het een stukje makkelijker.

Kleuren die passen bij nummer 29

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren licht roze, geel en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 29, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Wit, kracht, spiritualiteit, genezing

Goud, voorspoed, rijkdom

Geel, intelligentie, zelfvertrouwen

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren geel en brons te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Geel, levenslustig, enthousiast

Brons, zelfvertrouwen

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Mier en het Luipaard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.