Spread the love and share our page with your friends
Nummer 28, Dubbele-Getallen
Nummer 28 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Houd je hoofd goed op orde! Je gedachten gaan van hot naar her, zorg dat je hier weer een goede balans vindt. Je mag ook meer aan jezelf denken en “nee” zeggen tegen een ander als dit zo voelt voor jou. Spiritueel gaat alles wel lekker en mag je op zoek naar meer uitdaging om verder te gaan groeien.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Ontspanning in privé leven

Je hoofd zit soms bomvol gedachten, zoveel denken kan enorm vermoeiend zijn. Neem eens eventjes de tijd om je denken weer op orde te krijgen. Ga eens een stuk wandelen of ga iets anders doen zodat je even je hoofd weer leeg kunt maken. Zoek de ontspanning op in plaats van de stressvolle situaties, durf meer nee te zeggen tegen een ander!

Wees optimistisch en sta positief in het leven, zoek de balans op dan kom jij het beste tot je recht. Luister naar je innerlijke “ik” dat geeft aan of iets goed voelt daar mag je ook meer aandacht aan gaan geven. Dan zal je snel gaan zien dat je in een positieve spiraal terecht komt en alles een stuk makkelijker gaat voor jou.

Sterrenbeeld vissen, nummer 28, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 28

Voor het sterrenbeeld Vissen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Vissen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 20 februari tot 20 maart. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld PISCES. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een super gevoelig persoon bent. Alles trek jij je aan wat een ander doet, zegt en ergens van vindt. Blijf goed bij jezelf en krik je eigenwaarde eens fors omhoog want Vissen zijn geweldige mensen maar ook erg onzeker. Spiritueel ben je zeer sterk, dit is waar jij die gevoeligheid voor nodig hebt.

Je kunt haarfijn aanvoelen wat andere mensen willen, en of een situatie goed voor je is. Liefst help je anderen want dat geeft jou een goed gevoel, neem ook de tijd voor jezelf, is ook belangrijk. Nummer 28 wilt je laten weten dat het nu tijd is dat jij een goede gezonde balans gaat vinden in jou zelf. Die gevoeligheid zorgt er ook voor dat je makkelijk gaat twijfelen dus let erop dat je hier meer balans in gaan creëren. Dan zullen de dingen in je leven een stukje makkelijker gaan omdat je zekerder in je schoenen staat.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel uitdagingen vinden

Op dit gebied gaat alles wel zijn gangetje. Je kunt wel wat meer passie en uitdaging gebruiken op het spirituele vlak. Ga binnenkort eens op onderzoek uit naar nieuwe dingen. Je mag je veel meer verdiepen zodat er ook genoeg uitdaging blijft. En natuurlijk blijf je zo ook groeien en komen er nog prachtige kansen voor je.

Ga op zoek naar die prachtige innerlijke krachten die je bezit, daarmee zal je enorme bergen kunnen verzetten. Je bent al een heel stuk op weg en je doet het ook super dus houd dit zelfvertrouwen ook vast! Ontwikkel je talenten want je hebt er een heleboel en doe er mooie dingen mee voor een ander.

Je ziel heeft prachtige wijsheden die je ooit vergaard hebt, gooi jezelf nu eens open dan komen die wijsheden vanzelf naar boven. Ga deze gebruiken om anderen weer terug op het juiste pad te krijgen. Je gaat het fantastisch doen dus gooi die remmen nu maar eens een keertje los en ervaar de kracht van jezelf.

Kleuren die passen bij nummer 28

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren blauw en groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 28, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Groen, vruchtbaarheid, innerlijke groei, vernieuwing

Goud, ambities, versterken van intuïtie

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren goud en blauw te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Goud, positieve aantrekkingskracht, geluk

Blauw, spiritueel, oprecht, kalmte

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Orka en de Eekhoorn mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.