Spread the love and share our page with your friends
Nummer 27, Dubbele-Getallen
Nummer 27 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Blijf vol vertrouwen de ingeslagen weg volgen want je doet het geweldig! Dit is de tijd voor jou om spiritueel te groeien en het niveau te bereiken dat je het prettigst vindt. Alle dingen die je nodig hebt om je doelen te bereiken, zullen door de engelen aan je worden verstrekt. Er komen prachtige kansen aan in je privé leven.

huisje, privé leven, Dubbele-Getallen

Keuzes maken in privé leven

Het lijkt erop dat jij de touwtjes keurig in eigen handen hebt, af en toe de teugels laten vieren en kijken hoe het dan loopt is ook niet erg. Er komen kansen aan dus ook een tijd om belangrijke keuzes te gaan maken. Wees wijs met wat je kiest en zorg dat het een aanvulling is voor in je huidige leven. Maak je ook niet te veel zorgen om je naasten want zij kiezen hun eigen pad net zoals jij dat ook mag doen.

Heb je belangrijke keuzes te maken dan is dit de juiste tijd om het te doen. Wees jezelf en goede dingen zullen jouw kant opkomen. Iedereen die jou niet leuk vindt om de persoon die je bent, is het niet waard om in je leven te blijven. Sta krachtig in je eigen schoenen en straal die kracht ook uit, dit zal je ten goede komen.

Sterrenbeeld maagd, nummer 27, Dubbele-Getallen

Sterrenbeeld van nummer 27

Voor het sterrenbeeld Maagd is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Maagd is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 augustus tot 22 september. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld VIRGO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een meester bent in het verbergen van je gevoelens. Je hebt de neiging om constant elk deel van je leven en wie je bent, te moeten perfectioneren, tot in het kleinste onbenullige detail aan toe. Steeds moet alles geanalyseerd worden en verbeterd.

Maagden hebben een gigantisch scherp inzicht in andere mensen. Met name als een ander een probleem heeft dan kun jij met verbazingwekkende praktische tips uit de hoek komen. Je intenties zijn puur en eerlijk en zijn ten alle tijden bedoeld om een andermans leven te verbeteren. Met je eigen problemen heb je helaas meer moeite. Ga leren om je meer open te stellen en durf ook advies van een ander te ontvangen om je eigen leven te verbeteren. Heb wat meer vertrouwen in je medemensen om je heen en laat die muur eens achterwege die je steeds neerzet tussen jou en de ander.

Engel, spiritueel, Dubbele Getallen

Spiritueel zelfvertrouwen

Ook op spiritueel gebied word je ondersteund door overleden dierbaren, vertrouw wel wat meer op je eigen kunnen. Twijfelen is niet nodig want je hebt alle wijsheden in jezelf om ook op dit gebied goed op eigen benen te kunnen staan. Spiritueel mag jij veel sterker worden, je laat je te veel beïnvloeden door anderen.

Ga je eigen gevoel eens nastreven en je mag ook een eigen mening gaan vormen. Dan kom jij veel beter tot je recht en raak je ook makkelijker in een goede balans. Succes komt niet altijd gemakkelijk maar door hard te werken ga jij zeker succesvol zijn. Heb vertrouwen in je eigen kunnen dan komt het allemaal wel op je pad.

Steeds meer ga jij je open stellen voor je gaven, ga ermee oefenen dan zal het steeds beter lukken. Dan zal je ook vaker succeservaringen krijgen en meer zelfvertrouwen. Trek de stoute schoenen aan en ga hiermee eens serieus aan de slag. Je hebt al veel wijsheid diep in jou verstopt dus hoog tijd om dit naar boven te halen.

Kleuren die passen bij nummer 27

Diamant, Dubbele-Getallen

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren roze en goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaars, Dubbele-Getallen

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 27, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Roze, harmonie, romantiek, inzicht

Goud, ambities, succes

T-shirt, Dubbele-Getallen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren grijs, roze en lichtblauw te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Grijs, genezing, balans

Roze, vriendelijk, vertrouwen

Lichtblauw, betrouwbaar, kalmte, zakelijk

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Slang en het Paard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.