Spread the love and share our page with your friends
Nummer 26 Dubbele-getallen
Nummer 26 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Nummer 26 vertelt je dat je het Super doet! Maar blijf wel bij de les want je hoofd zit af en toe in de wolken! Spiritueel gaat een prachtige periode komen dus houd de moed erin. In je privé leven zijn er enkele dingen die je aandacht nodig hebben om opgelost te worden. Neem hier ook rustig de tijd voor om tot de juiste inzichten te komen.

Knopen doorhakken in privé leven

Het gaat allemaal even niet zo gemakkelijk, zorg dat je bij de les blijft dan kun je de situatie beter overzien. Als je hier bewust aan gaat werken zal de mist weer snel optrekken en de zon weer prachtig gaan schijnen. Je mag ook knopen gaan doorhakken om een situatie een positieve draai te geven. Kom op voor je eigen mening want je bent een zeer wijs persoon die het vaak bij het juiste eind heeft.

Je doorziet personen vaak haarfijn, voelt het niet meer goed neem dan ook bewust de juiste afstand. Zo blijf jij veel beter in je eigen energie staan en kun je je tijd beter besteden aan wat wel goed voelt voor je. Er is ook een relatie die je aandacht nodig heeft, zorg dat je er even de tijd voor neemt om hier ook de balans op orde te maken.

Sterrenbeeld van nummer 26

Voor het sterrenbeeld Tweeling is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Tweeling is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 mei tot 21 juni. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld GEMINI. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je heel nieuwsgierig van aard bent. Alles wil je graag weten over wat er gebeurd in de directe omgeving. Dit kost jou zoveel energie dat je veel te weinig overhoud voor jezelf. Daardoor kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje stilstaat in bepaalde gebieden in je leven.

Daarom is nu de tijd aangebroken dat je meer met jezelf bezig mag zijn en een innerlijke groei mag gaan bewerkstelligen. Dan heb je ook meer energie over om bijvoorbeeld je creatieve ideeën uit te werken en vorm te gaan geven. Ga je talenten verder ontwikkelen zodat je weer stappen vooruit kunt gaan zetten in je leven. En ga ook meer genieten van de kleine prachtige dingen om je heen die je hartje doen smelten.

Spiritueel

Je hebt een heftige periode achter de rug als je op dit gebied bezig bent geweest. Tijd om even een kleine rustpauze in te lassen en goed te aarden! Meer de natuur in gaan zal ook helpen om je gedachten weer in balans te krijgen. Gebruik de pauze even om te gaan kijken welke doelen je gaat stellen. Ga dit uitwerken en dan stap voor stap er naar toe werken om je grotere doel te halen.

Als je een goed overzicht hebt zal het ook makkelijker haalbaar zijn voor je. Als de rustpauze voorbij is dan zal het ook een goed moment zijn om je verder te gaan specialiseren. Wellicht zijn er cursussen nodig om je kennis te vergroten, doe dit dan ook, de grond is vruchtbaar. Je zal vele harten blij gaan maken als jij hen gaat helpen met je gaven en talenten.

Je mag nu ook meer tijd gaan besteden aan je levenswerk, ga je dromen verwezenlijken. Laat het licht weer schijnen in de levens van andere mensen want dit is iets waar jij erg goed in bent. Je hebt een nuchtere kijken waarmee jij mensen weer met beide benen op de grond kunt neerzetten.

Kleuren die passen bij nummer 26

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren goud of donker blauw. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 26, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Bruin, wijsheid, beschermend, aarden

Wit, kracht, meditatie

Grijs, vredelievend, genezing, balans

Oranje, creativiteit, mentale zuivering

Zilver, plotselinge inzichten, dromen, helderziendheid

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren groen, geel en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Groen, vruchtbaarheid, hoop, geluk

Geel, vrolijk, warm

Bruin, vertrouwelijk stabiel, stoer

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Tijger en de Kangaroo mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.