Spread the love and share our page with your friends
Nummer 25 Dubbele-Getallen
Nummer 25 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Nummer 25 is een geweldig mooi getal! Maar zorg dat evenwicht bewaard blijft! Je gaat de vruchten plukken van wat je de afgelopen periode gezaaid hebt. Dit gaat ten positieve een verandering in je leven teweeg brengen. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot maar weet dat je hier beter uit zal komen dus het is het waard. Volg je dromen en streef je idealen na want je zit op de juiste weg.

Positieve draai in privé leven

Het wordt tijd dat je jou familie even op de eerste plaats neerzet want je ben hun aan het verwaarlozen dus geef ze eens even meer aandacht! Ga eens een dagje er op uit met je gezin en maak plezier! Dat zorgt er ook voor dat jij meer kunt ontspannen want de boog hoeft niet altijd scherp te staan. Neem ook op tijd de ruimte voor jezelf om even te kunnen opladen.

Jij hebt een druk leven dus zorg dat je energie ook op pijl blijft. Je mag hierin een betere balans gaan vinden zodat je het leven minder zwaar aanvoelt voor je. De komende periode is een geweldige tijd om hier aandacht aan te besteden. Hak knopen door om je leven een nog meer positieve draai te geven.

Sterrenbeeld van nummer 25

Voor het sterrenbeeld Stier is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Stier is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 april tot 20 mei. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld TAURUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat bij de stier. Ook kan jij ontzettend veel geduld hebben, soms wel wat te veel waardoor je zaken uitstelt of laat verslonzen. Dit is iets waar je meer balans in mag gaan creëren zodat je belangrijke zaken meteen doet.

Stieren zijn ontzettend slimme personen maar je kan nog al eens verkeerd begrepen worden door anderen. Blijf daarom goed bij je eigen mening en trek het je niet zo aan wat een ander zegt, doet of vindt. Je wordt gegrepen door schoonheid, daar kan je echt emotioneel van worden. Je omringt je dan ook graag met prachtige spullen, ook je kledingstijl valt hieronder. Let een beetje erop dat je niet te emotioneel word en ook hier staat een gezonde balans vinden op het menu. Creatief ben je zeer sterk, ga daar ook mee aan de slag want dit geeft je veel rust omdat je vaak druk in je hoofd bent.

Spiritueel geduld hebben

Het ingeslagen pad is prima, het zal voorlopig maar heel langzaam vooruitgaan maar dat is goed zo! Je mag ook wat meer tijd besteden aan ontspanning voor lichaam en geest. De boog is vaak te gespannen dus breng dit terug in een gezonde balans voor jou. Soms wat meer afstand nemen is gezond, dan kun je alles beter overzien.

Geef je privé leven eerst maar de nodige aandacht dan kun je erna op spiritueel gebied weer gaan groeien. Dan zul je merken dat je steviger in je schoenen staat en het ook allemaal gemakkelijker gaat. Zorg voor een stevig fundament waar jij op bouwen kunt, dan is succes gegarandeerd. Help je medemensen in licht en liefde en laat de ander ervaren hoe krachtig je gaven tijn.

Je hebt het aangeboren talent om grootse dingen neer te zetten. Het moment zal spoedig daar zijn om dit te gaan bewerkstelligen. Wees geduldig want jouw tijd komt zeker dat jij fantastische dingen meemaken. Je mag trots zijn op wat je bereiken gaat want jij hebt zoveel talenten die binnenkort gaan ontspruiten, dan zal alles in rap tempo gaan ontplooien.

Kleuren die passen bij nummer 25

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen, paars of wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 25, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, intelligentie, kennis

Oranje, aantrekkingskracht, mentale zuivering

Blauw, communicatie, vrede bevorderend, rust, genezing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren groen en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Groen, rustig, puur, vruchtbaarheid

Bruin, comfort, stabiel

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Witte draak mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van dit dier klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.