Spread the love and share our page with your friends
Nummer 24 Dubbele-getallen
Nummer 24 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Maak even een pas op de plaats is de boodschap van het Nummer 24! Het is even een tijd van ups en downs, zorg dat vooral jij goed in balans blijft. Je bent bij machte om zaken naar het positieve te laten keren dus blijf goed bij je eigen gevoel. Spiritueel staat er een mooi groei moment voor de deur dus ga genieten van al dat moois wat je gidsen aanreiken.

Balans in privé leven

Het is een roerige tijd die eraan zit te komen en dat merk je nu al een beetje. Houd je aan je plannen die je maakt of nog gaat maken dan heb je alles het meeste onder controle. Dingen gaan voorlopig niet zonder slag of stoot. Hou vol want dan ga je de vruchten ervan plukken. Geeft niet op en zet door, je hebt de energie en de kracht ervoor om situaties om te buigen naar positief.

Handel diplomatiek als er een conflictsituatie dreigt in je gezin, praat dingen uit en laat het niet te hoog oplopen. Zo houd je energie in huis positief en dat komt iedereen ten goede. Maak ook meer tijd vrij om samen leuke dingen te doen, dat verstevigd de onderlinge band.

Sterrenbeeld van nummer 24

Voor het sterrenbeeld Boogschutter is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Boogschutter is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 november tot 21 december. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SAGITTARIUS. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je anderen het liefst behandeld op de manier waarop jij ook wilt dat de ander jou behandeld. Als het even kan dan bemoei jij je zelden met zaken die jou niks aangaan, tenzij het om je naasten gaat. Dan sta je met raad en daad klaar voor je familie en naasten. Je helpt zoals jij denkt dat wijs is en goed voor de ander.

Je bent een prettig persoon om mee om te gaan. Anderen vinden jou een zeer aangename persoonlijkheid en gaan graag met je om. Altijd positief ingesteld en je hebt ook een hele brede kijk op het leven. Doordat jij vele interesses hebt is een boogschutter doorgaans een heel wijs persoon, jou visie is eigenlijk altijd gericht op de toekomst. Als je met een project bezig bent zorg dan wel dat je geïnteresseerd blijft. Anders ga jij je al snel vervelen en haak je vroegtijdig af. Daardoor ga je dingen verslonzen die wel succesvol kunnen zijn dus houd die motivatie vast.

Spirituele motivator

Je gaat steeds meer open staan voor de paranormale wereld. Dit houd ook in dat je meer mag gaan oefen met hetgeen dat je aangereikt krijgt. Doe dit voorlopig wel met mate want je privéleven kost momenteel ook veel energie. Tracht voor nu een gezonde balans te vinden. Het zal waarschijnlijk wat moeite kosten de komende tijd maar het zal je wel lukken.

Je gaven en talenten zal je steeds meer gaan gebruiken om jezelf maar ook om een ander te helpen. Wees liefdevol en begripvol naar anderen want jouw woorden hebben meer impact dan je denkt. Je bent in staat om met je woorden mensen weer te laten groeien en ze het licht in de tunnel te laten zien.

Jou helende woorden zijn van onschatbare waarde. Je bent in staat tot de kern van een probleem komen zodat een ander beter het totaalplaatje gaat inzien. Geef mensen weer tools in handen zodat ze de motivatie krijgen om weer door te gaan in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten. Je hebt alles in huis om dit succesvol te kunnen doen dus ga ervoor en laat anderen weer stralen.

Kleuren die passen bij nummer 24

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren parelmoer, zwart, grijs, licht groen en zilver. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 24, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Oranje, psychische kracht

Goud, ambities, voorspoed, rijkdom

Licht groen, werk, moed, balans, vernieuwing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren blauw, grijs, zwart,bruin en roze te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Blauw, romantisch, zakelijk, betrouwbaar

Grijs, neutrale kijk, genezing

Zwart, stijlvol, elegant, rouw

Bruin, stabiel, stoer, eerlijk

Roze, passie, plezier

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Kameleon en Paard mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.