Spread the love and share our page with your friends
Nummer 23 Dubbele-getallen
Nummer 23 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Heb nog even geduld, richt je op de positieve dingen die je wilt voor jezelf in je leven. Het geluk zit eraan te komen wil het nummer 23 je laten weten! Je mag je talenten meer gaan ontwikkelen om anderen van dienst te zijn. De komende periode zal een tijd zijn om knopen door te gaan hakken en er positieve dingen voor terug te krijgen.

Knopen doorhakken in privé leven

Houd je zaakjes goed op orde en ga plannen maken! Het is nu tijd om nieuwe ideeën te gaan ontwikkelen, een nieuwe keuken of misschien een huis uitbreiden? Nu is de tijd om hier plannen voor te maken en deze óók in gang te gaan zetten. Het wordt hoogste tijd om knopen door te hakken zodat nieuwe dingen zich positief kunnen gaan manifesteren in je leven.

Het is nu een gunstig moment voor deze groei, zorg wel dat er genoeg tijd over is om te kunnen ontspannen. Dus blijf genieten van een avondje uit of een weekendje weg. Neem het leven met hoe het komt want niet alles is te plannen en sta open om van koers te kunnen veranderen als de situatie hierom vraagt.

Sterrenbeeld van nummer 23

Voor het sterrenbeeld Leeuw is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Leeuw is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 23 juli tot 23 augustus. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld LEO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een aanstekelijk enthousiasme hebt. Je trekt als een magneet mensen naar je toe door je levenslust en enthousiasme. Je hebt een hele warme uitstraling en dat maakt dat je vaak veel mensen om je heen hebt. Het is voor jou eenvoudig om contact met anderen te maken want je bent zeer sociaal ingesteld.

Voor de mensen die het wagen om toch je territorium te betreden met de intentie schade te berokkenen komen er bekaaid vanaf. Je zal er bovenop springen om je gebied en geliefden met machtsvertoon te beschermen. Je kunt erg dominant zijn en bent graag de leider van een groep. Altijd op zoek naar waardering en trots want jij bent de koning in je rijk. Om je heen moet het geordend zijn zodat je een prima overzicht hebt. Dit geeft je de mogelijkheid om alles onder controle te houden. Graag delegeer je iedereen om je heen, je mag leren dit wat minder te doen. Dan geef je anderen de mogelijkheid om ook hun eigen weg te gaan en hun eigen keuzes te kunnen maken.

Spirituele inspiratiebron

Dingen kunnen voor je gevoel veel te snel gaan maar weet dat je krijgt wat je aankunt. Heb er vertrouwen in dat je er veel sterker uit komt. De balans ga je vanzelf vinden dus maak je hier niet zoveel zorgen om. Leg de focus op wat je wel wilt en onderneem ook de juiste stappen om daar te geraken. De Geleide Gidsen zullen je bijstaan in dit groeiproces.

Als je wat verder op dit nieuwe pad bent gekomen zal je gaan ondervinden dat alles veel makkelijker gaat. Ook zal de balans er veel meer zijn zodat je veel stabieler blijft met je gaven. Dit geeft jou de kans om je gaven te kunnen gebruiken zodat je mensen die het moeilijk hebben er weer wat bovenop krijgt.

Luister goed naar je innerlijke gevoel, het geeft ook aan als je meer aan jezelf moet denken en een keertje nee mag zeggen tegen een ander. Wees een inspiratiebron voor de mensen om je heen. Ze zullen veel hebben aan je wijze woorden, het is vaak net dat zetje de juiste richting in, die men nodig heeft. Je hebt de gave om muren af te breken bij mensen, doe dit wel een beetje voorzichtig.

Kleuren die passen bij nummer 23

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren geel en roze. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 23, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Brons, helderziend, materialistisch

Geel, zelfvertrouwen, kennis, inzichten

Oranje, aanmoediging, creativiteit, inzicht

Mos groen, moed, balans, vernieuwing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren geel, goud, zilver en brons te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Geel, behulpzaam, opvallend, vrolijk

Goud, positieve aantrekkingskracht

Zilver, sfeervol, wijsheid

Brons, mannelijke kracht

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Nachtvlinder en Jaguar mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.