Spread the love and share our page with your friends
Nummer 22 Dubbele-getallen
Nummer 22 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Er komen nieuwe kansen aan op het pad wat je nu gaat inslaan is de boodschap wat het nummer 22 je wilt geven. Zorg dat je in balans blijft de komende periode want er komen een aantal verandering op je weg. Op spiritueel vlak zal je ook een forse groei gaan meemaken dus laat het maar gewoon op je af komen en geniet ervan.

Vreugde in privé leven

De getallen 22 geven aan dat je goed bij jezelf moet blijven de komende tijd. Neem de tijd om je fundering solide te bouwen dan slaagt je kans ook die je krijgt. Zorg voor een goede balans in je hoofd en extra lichaamsbeweging die je lichaam en geest ontstressen.

Tijd maken voor leuke dingen doen met vrienden is ook iets om meer aandacht aan te besteden. Er mag meer vreugde en harmonie in je leven komen. Het is nu een goed moment om hiermee te beginnen en dit meer toe te laten in je leven. Maak je niet zo druk om dingen wat je toch niet veranderen kunt. Ga genieten van de vreugdevolle momenten.

Sterrenbeeld van nummer 22

Voor het sterrenbeeld Schorpioen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Schorpioen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 oktober tot 22 november. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SCORPIO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een zeer gevoelig persoon bent. Sterk geïnteresseerd ben je in mystieke zaken die de wereld te bieden heeft. Veel diepgang zit in je karakter en dat zoek je ergens ook wel in andere mensen.

Je bent zeer doelgericht en kunt je ergens in vastbijten totdat je de onderste steen boven hebt. Let er wel een beetje op dat je niet té wantrouwend bent, dat kan je ook relaties gaan kosten. Altijd wil je winnen, de beste zijn, maakt niet uit met wat, je hebt dit nodig om te groeien in je zelfvertrouwen. Soms mag je de teugels ook wel eens wat laten vieren, de lat iets lager leggen is ook oké hoor. Dan hoef je niet altijd zo op je tenen te lopen en houd je meer energie over om aan andere zaken te besteden.

Spirituele groeispurt

Er komt een kleine groei aan, deze groei is een voorbode van een grotere groeispurt. Ben je er klaar voor? Dan zet je maar schrap want het kan snel gaan als de zaadjes eenmaal ontkiemt zijn. Nu moet je wel de plant water blijven geven dus ga oefenen en aan de slag met hetgeen wat je van boven aangereikt wordt.

Het zal niet eenvoudig zijn om alles meteen onder de knie te krijgen, zie de komende periode dan ook als een leermoment. Ga genieten van wat je aangereikt word door je gidsen. Heb plezier erin om nieuwe dingen te gaan leren en om je eigen gaven te gaan verkennen.

Ook zal je er veel krachtiger door gaan worden wat je in staat stelt om anderen beter te kunnen gaan helpen. Ga de komende periode ook vol vertrouwen tegemoet want je zult het geweldig gaan doen. De 22 is ook een master getal, wil je er meer over lezen dan kun je hier meer lezen.

Kleuren die passen bij nummer 22

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren groen en parelmoer. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 22, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, doorbreken van mentale blokkades

Paars, spirituele groei, verhogen van capaciteiten

Zilver, vrouwelijke kracht, dromen

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren zwart, paars en goud te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Zwart, stijlvol, elegant, krachtig

Paars, luxe, zelfvertrouwen, vastberadenheid

Goud, succes, geluk

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Das en de Uil mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.