Spread the love and share our page with your friends
Nummer 21 Dubbele-Getallen
Nummer 21 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Denk aan de positieve gedachten en geloof in de ideeën die je hebt. Nummer 21 geeft aan dat je nu de kracht hebt om je leven positief te veranderen! Je mag nu op jezelf vertrouwen dat je er klaar voor bent om veel meer op eigen benen te gaan staan. Dus neemt het heft in eigen handen en neem nu zelf de controle over je eigen leven, de dingen die jij wilt gaan doen.

Privé leven herinrichten

Kom uit je hoofd en ga de dingen nu eens doen, je bent veel te veel alles aan het overdenken en dit kost zoveel energie. Schrijf je ideeën op een papier, zodat jij je hoofd kunt leegmaken en ook een veel beter overzicht hebt. Stel doelen voor jezelf die je wilt bereiken en haal die wilskracht eens uit de kast zodat je dit kunt gaan bewerkstelligen.

Start vandaag nog met je leven vorm te geven zoals jij het echt wilt hebben. Laat die twijfel nu maar eens achter je en ga sterk in je schoenen staan. Vol zelfvertrouwen mag je werken aan hetgeen dat jij écht wilt in je leven. Ga je dromen waarmaken die je al zo lang hebt en houd je ook aan je eigen plannen. Op die manier is de kans veel groter dat je slaagt.

Sterrenbeeld van nummer 21

Voor het sterrenbeeld Kreeft is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Kreeft is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 juni tot 22 juli. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CANCER. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een heel gesloten type bent. Het kost jou ontzettend veel moeite om te zeggen wat je nu écht vindt. Liefst draai je om de zaken heen zodat het maar allemaal liefdevol blijft. Je staat ook steeds klaar voor de mensen die jij om je heen verzameld in je leven.

Let wel even op dat het niet ten koste gaat van jezelf wat je bent een persoon die het soms lastig vindt om nee te zeggen. Zeker bij je geliefde naasten is dit het geval, je wilt hen niet teleurstellen en alles voor hen doen. Wees je bewust ervan dat jij je lessen leert, soms ben je erg traag hierin om dit door te hebben. Dan rol je alweer in dezelfde problemen daarom mag jij veel meer bij jezelf blijven. Mediteren zou een gezonde bezigheid voor jou kunnen zijn zodat je alle opgekropte emoties makkelijker kunt loslaten. Dan zal je ook veel relaxter door het leven kunnen gaan en valt alles niet zo zwaar op je bord.

Spiritueel vormgeven

Luister naar de tekens die de engelen je geven, soms zie je het wel maar doe je er niks mee. Als je er meer aandacht aan geeft dan zul je zien dat je sneller weer je leven in balans hebt. Je verleden kun je niet veranderen maar je toekomst kun je wel gaan vormgeven zoals jij het zelf wilt.

Richt je veel meer op het herinrichten van je leven zodat er ook ruimte is om dingen te kunnen gaan veranderen. Als je dat gaat doen dan zal je al snel gaan merken dat er veel meer een positieve draai komt. Dit zal dan ook gaan doorzetten als je zorgt dat ook je manier van denken hierop aansluit.

Weet dat wat je denkt de bodem is voor wat je gaat zaaien, dus zorg dat de oogst van je gezaaide gedachten positief kan gaan ontspruiten. Dan zal jij nog vele mooie momenten op je pad gaan krijgen. Spiritueel zal je dan een mooie groei gaan meemaken zodat je in staat bent om veel meer voor de mensheid te mogen gaan betekenen.

Kleuren die passen bij nummer 21

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren oranje en wit . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 21, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, kennis, visioenen, zon, genezing

Goud, rijkdom, voorspoed

Wit, waarheid, maanenergie, genezing

Licht groen, vruchtbaarheid, vernieuwing

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren roze en groen te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Roze, liefde, vriendschap

Groen, natuurlijk, rustig

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Pinguïn en Duif mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.