Spread the love and share our page with your friends
Nummer 20 Dubbele-getallen
Nummer 20 Dubbele-getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Heb vertrouwen erin dat alles goed komt! Nummer 20 geeft aan dat je even wat meer rust mag nemen, denk eens wat meer aan jezelf! Je krijgt nu alle gelegenheid aangereikt om successen te kunnen gaan behalen in je leven. Dit zal in je privé leven zijn maar ook op het spirituele pad zullen zegeningen jou kant op gaan komen.

Ontspanning in privé leven

Ga eens erop uit de natuur in, even wat tijd voor jezelf vrij maken. Een flinke bos of strandwandeling kan al heel veel stress wegnemen en je hoofd weer lekker leegmaken. Ga meer van zulke momenten inplannen dan kom je sneller weer in balans. Ook mag jij veel meer aandacht gaan besteden aan hoe jij je leven organiseert. Zorg voor een goede balans en structuur dan kun jij je energie beter verdelen.

Neem ook niet alles op je want een ander verlangt van jou om te doen. Nee zeggen mag gerust als dit jou ten goede komt, wees hier ook selectief in. Dan ga je merken dat je veel meer energie en ook tijd overhoud om te besteden aan wat jij zelf belangrijk vindt. Ga samen met je vrienden er op uit om plezier te maken, ga meer genieten van zulke momenten.

Sterrenbeeld van nummer 20

Voor het sterrenbeeld Steenbok is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Steenbok is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 22 december tot 20 januari. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld CAPRICORN. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je extreem geduldig kunt zijn. Je bent in staat om enorm lang te wachten op datgeen wat je wilt. Je wikt en weegt, onderzoekt en neemt je stappen doelbewust voorzichtig als er een kans op je pad komt. Als die kans zich loont dan zal je waarschijnlijk toehappen indien het een toegevoegde waarde heeft in je leven.

Een Steenbok zal niet “spontaan” iets doen, dit is altijd een zeer doordachte actie. Je wilt steeds zelf de controle hebben, dan is het tenminste zo gedaan zoals jij wilt dat het moet. Liefst doe je ook echt alles zelf, je vindt namelijk dat jij het beter kan of weet dan een ander. Voor jou is er namelijk maar 1 manier en de juiste manier is de jouwe. Je bent een echte leider, organisator, je plant alles tot in details. Het moet volgens een gestructureerde planning verlopen anders ben jij gelijk helemaal van de kaart af, je houd echt niet van een verandering. Geef anderen ook een kans om dingen op hun manier te doen ook al heb je waarschijnlijk gelijk.

Spirituele partner

Ook op dit gebied is het natuurlijk leuker als je een vriend of vriendin hebt met wie je dit kunt delen. Nummer 20 geeft jou aan dat het tijd wordt voor een spirituele partner zodat je een flinke groeispurt kunt gaan maken en daarbij krijg je natuurlijk alle steun van de gidsen om jou heen.

Onderneem actie en stel een plan op met wat je wilt gaan bereiken, als je weet wat je doelen zijn kun je er makkelijk aan werken. Ga stap voor stap je beoogde doelen nastreven. Zorg er wel voor dat hetgeen wat je doet, je uit pure liefde doet voor de mensen die je gaat helpen. Je zult zien dat als je meer en meer ontwaakt alles in rap tempo gaat komen.

Belangrijk is dat jij in balans blijft, neem op tijd je rust en houd je gedachten positief. Je trekt aan wat je denkt en zo manifesteert dit zich ook in je leven. Je bent krachtig genoeg om dit in jou voordeel te kunnen gaan sturen. Dus je zaait wat je wilt gaan oogsten en ga genieten van het groeiproces wat je mag gaan meemaken.

Kleuren die passen bij nummer 20

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren roze en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 20, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Blauw, communicatie, bescherming, meditatie

Roze, balans, emoties

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren blauw, wit en zilver te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Blauw, kalmte, serieus, zakelijk

Wit, vrede, zuiverheid, perfectionisme

Zilver, stijlvol, vrouwelijke kracht

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Olifant en Giraf mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.