Spread the love and share our page with your friends
Nummer 2 Dubbele-Getallen
Nummer 2 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Het prachtige nummer 2 vertelt jou dat er nieuwe kansen aan komen op het pad wat je nu gaat inslaan. Het kan een uitdaging zijn, met zoveel opties die voor je liggen, om te bepalen welke weg je moet nemen. Weet dat je veel innerlijke kracht en wijsheid bezit dus wees niet bevreesd maar vertrouw op jezelf en je innerlijke leiding.

Balans in privé leven

De getallen geven aan dat je goed bij jezelf moet blijven de komende tijd. Neem de tijd om je fundering solide te bouwen dan slaagt je kans ook die je krijgt. Zorg voor een goede balans in je hoofd en extra lichaamsbeweging die je lichaam en geest ont-stressen. Tijd maken om leuke dingen doen met vrienden is ook iets om meer aandacht aan te besteden.

Ook mag je meer tijd besteden aan het leren van compromissen te sluiten. Het is oké om af en toe water bij de wijn te doen omwille van de harmonie in je leven. Wees bereid om samen te werken met anderen en ook om van hun te kunnen leren. Zo kun je innerlijk een flinke groeispurt ervaren, dat zal ook leiden tot een hoger zelfvertrouwen.

Sterrenbeeld van nummer 2

Voor het sterrenbeeld Schorpioen is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Schorpioen is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 oktober tot 22 november. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld SCORPIO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een zeer gevoelig persoon bent. Sterk geïnteresseerd ben je in mystieke zaken die de wereld te bieden heeft. Veel diepgang zit in je karakter en dat zoek je ergens ook wel in andere mensen.

Je bent zeer doelgericht en kunt je ergens in vastbijten totdat je de onderste steen boven hebt. Let er wel een beetje op dat je niet té wantrouwend bent, dat kan je ook relaties gaan kosten. Altijd wil je winnen, de beste zijn, maakt niet uit met wat, je hebt dit nodig om te groeien in je zelfvertrouwen. Soms mag je de teugels ook wel eens wat laten vieren, de lat iets lager leggen is ook oké hoor. Dan hoef je niet altijd zo op je tenen te lopen en houd je meer energie over om aan andere zaken te besteden.

Spiritueel groeien

Er komt een kleine groei aan, deze groei is een voorbode van een grotere groeispurt. Ben je er klaar voor? Dan zet je maar schrap want het kan snel gaan als de zaadjes eenmaal ontkiemt zijn. Nu moet je wel de plant water blijven geven dus ga oefenen en aan de slag met hetgeen wat je van boven aangereikt wordt.

Nummer 2 moedigt je aan om je levensdoel en zielsmissie na te streven met geloof en vertrouwen in je eigen kunnen. Je zal gaan zien dat het uiteindelijk op zijn plaats zal gaan vallen in perfecte harmonie. Ga aan de slag met kleinere doelen na te streven. Dan zul je sneller de resultaten behalen en meer zelfvertrouwen krijgen omdat je successen behaald.

Geduld is een ding wat je de komende tijd ook nodig zal gaan hebben, je wordt wel wat op de proef gesteld maar dat zal je uitstekend aankunnen. Weet dat je geleide Gidsen je zullen bijstaan in het proces wat je de komende tijd tegemoet zal gaan. Dus houd er vertrouwen in want je gidsen werken hard voor jou en dat zal spoedig zichtbaar worden voor jou.

Kleuren die passen bij nummer 2

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren grijs en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaande de kleuren die horen bij nummer 2, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Geel, creatief, levenslustig

Paars, spiritualiteit, wijsheid, vastberadenheid

Zilver, wijsheid, vasthoudend

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren oranje en bruin te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Oranje, energiek, positief denken

Bruin, krachtig, stabiel, zekerheid

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. Het totemdier Octopus mag je aanroepen als je zijn hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.