Spread the love and share our page with your friends
Nummer 19 Dubbele-Getallen
Nummer 19 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Je hebt talent en ga door hiermee is de boodschap van het nummer 19. Het gaat zo goed dat de tijd is aangebroken dat je een stapje verder kunt hierin! De komende periode zal een transformatie plaatsvinden in je leven, er zal een overgang zijn van het oude naar het nieuwe. Deze nieuwe reis zal boordevol nieuwe ervaringen zijn zodat je nog beter in je vel komt te zitten.

Knopen doorhakken in privé leven

Er is een onbalans in je privé leven, ga hier mee aan de slag zodat alles weer in orde is of komt. Het kan even wat tijd van je vergen maar dat heeft de situatie ook nodig. Zorg dat je goed in je positieve energie blijft staan en houd je gedachten in balans. De kracht zal je hebben om je hier doorheen te slaan, dus vertrouw op je eigen krachten dat je dit tot een positief resultaat gaat brengen.

Er zullen een aantal obstakels zijn, dat kunnen ook personen zijn, die je uit je leven gaat verwijderen omdat het niet meer bij je past. Dit kan een gevoel van twijfel gaan geven of je wel juist handelt, weet dat je de juiste beslissingen neemt hierin dus ga die knopen nu maar eens een keer doorhakken. Heb vertrouwen in jezelf en luister ook goed naar je eigen gevoel dan sla je ook de juiste weg in voor jou.

Sterrenbeeld van nummer 19

Voor het sterrenbeeld Tweeling is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Tweeling is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 21 mei tot 21 juni. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld GEMINI. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je heel nieuwsgierig van aard bent. Alles wil je graag weten over wat er gebeurd in de directe omgeving. Dit kost jou zoveel energie dat je veel te weinig overhoud voor jezelf. Daardoor kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje stilstaat in bepaalde gebieden in je leven.

Daarom is nu de tijd aangebroken dat je meer met jezelf bezig mag zijn en een innerlijke groei mag gaan bewerkstelligen. Dan heb je ook meer energie over om bijvoorbeeld je creatieve ideeën uit te werken en vorm te gaan geven. Ga je talenten verder ontwikkelen zodat je weer stappen vooruit kunt gaan zetten in je leven. En ga ook meer genieten van de kleine prachtige dingen om je heen die je hartje doen smelten.

Spiritueel stap verder

Je bent zo veel gegroeid in je spirituele zijn dat je rustig een stap verder mag hiermee. Laat die twijfels maar voor wat het is en ga het gewoon doen! Je bent sterk en krachtig genoeg om deze stappen te kunnen maken. Alle steun krijg je ook van je overleden dierbaren, zij zullen je bijstaan hiermee en je ook de steun geven die je nodig hebt.

Je bezit de eigenschappen liefde en vrijgevigheid, deze heb je nodig om je nieuwe missie te gaan starten. Mensen begeleiden op hun weg, om zichzelf weer te mogen gaan herontdekken. Veel kracht en geduld zijn ook elementen die nodig zullen zijn. Ook deze zijn volop aanwezig bij jou dus je hebt alle tools in huis om er een succes van te gaan maken.

Vertrouw op jezelf dat je dit aankunt en maak er een prachtig levenswerk van. Je zult al snel de vruchten ervan gaan plukken en je bent tot grootste dingen in staat dus zet die twijfel nu om in doen. Ga met volle overtuiging van start en ga uitdragen waar jij voor staat, met veel liefde en passie ga jij een ander weer laten stralen.

Kleuren die passen bij nummer 19

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren goud en brons. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 19, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Rood, liefde, kracht, passie, moed

Goud, succes, positieve aantrekkingskracht

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren bruin en goud te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Bruin, krachtig, duurzaam, bescheiden

Goud, geluk, positieve aantrekkingskracht

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Zeepaardje en Lieveheersbeestje mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.