Spread the love and share our page with your friends
Nummer 18 Dubbele-Getallen
Nummer 18 Dubbele-Getallen

Ieder mens heeft prachtige beschermengelen om zich heen, dit zijn veelal je geleide Gidsen die je langere tijd, of zelfs voor bijna je hele leven, bij je kunt hebben. Ze kunnen onder andere communiceren met jou door je naar getallen toe te trekken. Je ziet dan voor jou gevoel “per toeval” een getal, vaak zijn dit dezelfde getallen, bijvoorbeeld 11.11 of 06.06 op je telefoon. Via deze weg willen ze jou kenbaar maken waar je nog aan mag gaan werken of juist dat je het super goed doet en je een stap verder mag in een bepaald gebied in je leven.

De getallen zijn een hulpmiddel, je gidsen proberen je op deze wijze een beetje te sturen, de goede kant op. Of proberen op deze manier je twijfels weg te nemen omdat je erg goed bezig bent en je zelfs een stap verder mag gaan op een bepaald vlak in je leven. Weet dat ze over jou waken en ze graag zien dat het goed met je gaat, dat je vreugde mag ervaren in je leven.

Er komt overvloed in jou leven laat nummer 18 je weten, op welke wijze dit is zal voor iedereen anders zijn. Ook is het tijd om je verleden nu te gaan afsluiten. Nieuwe perspectieven zullen zeer binnenkort voor jou zichtbaar worden. Ook is het is noodzakelijk om op jezelf te vertrouwen om de obstakels te kunnen overwinnen die zich voordoen tijdens deze transformatie in je leven.

Beslissingen in privé leven

Er zit een nieuwe vriendschap aan te komen dit zal je veel vreugde gaan brengen. Nummer 18 laat ook weten dat het tijd wordt om beslissingen te nemen in je privé leven. Dit kan ook inhouden dat je van start gaat met een cursus of een bijscholing voor je werk. Laat het gewoon op je af komen, deze veranderingen zullen zich positief in je leven gaan manifesteren.

Familie staat een beetje op een zijspoor dus hoogste tijd dat je hier meer aandacht aan gaat besteden. Ga meer leuke dingen samen doen, heb plezier met elkaar! Dan komt ook die hechte band weer terug die je een beetje verloren bent. Ook mag jij je meer gaan concentreren op de positieve dingen uit het leven, die geven je een enorme stimulans om door te gaan.

Sterrenbeeld van nummer 18

Voor het sterrenbeeld Maagd is het nu een extra gunstige tijd om aan jezelf te werken en een prachtige groei te mogen gaan ervaren. De Maagd is het sterrenbeeld dat hoort bij de periode van 24 augustus tot 22 september. In het Engels is de naam van dit sterrenbeeld VIRGO. Een typische eigenschap van dit sterrenbeeld is dat je een meester bent in het verbergen van je gevoelens. Je hebt de neiging om constant elk deel van je leven en wie je bent, te moeten perfectioneren, tot in het kleinste onbenullige detail aan toe. Steeds moet alles geanalyseerd worden en verbeterd.

Maagden hebben een gigantisch scherp inzicht in andere mensen. Met name als een ander een probleem heeft dan kun jij met verbazingwekkende praktische tips uit de hoek komen. Je intenties zijn puur en eerlijk en zijn ten alle tijden bedoeld om een andermans leven te verbeteren. Met je eigen problemen heb je helaas meer moeite. Ga leren om je meer open te stellen en durf ook advies van een ander te ontvangen om je eigen leven te verbeteren. Heb wat meer vertrouwen in je medemensen om je heen en laat die muur eens achterwege die je steeds neerzet tussen jou en de ander.

Spiritueel nieuw pad

Je mag een stap verder in hetgeen waar je al mee bezig bent. Jou wordt gevraagd om te gaan onderzoeken op welk gebied je verder wilt gaan groeien. Ook mag jij je meer bezig gaan houden met kaarsen en de genezende krachten ervan te gaan ervaren.

Wat je denkt maakt je tot wie je bent of wilt zijn, kortom denk bewust om de geweldige dingen in je leven te bereiken, je hebt alle tools in huis om dit te kunnen bewerkstelligen. De komende tijd ga je meer en meer je verleden afsluiten en zal jij je gaan bezig houden met het invullen van je heden en nabije toekomst.

Alles wat je in je verleden hebt meegemaakt maakt je alleen maar sterker en moediger om nieuwe grootste uitdagingen te kunnen aangaan die zich voordoen op je nieuwe pad dat je gaat inslaan. Je ondergaat een transformatie naar een nieuwe situatie. Het kan even duren voordat het goed zichtbaar zal worden voor jou.

Kleuren die passen bij nummer 18

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de kleuren wit en zilver. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Kaarskleur: Een kaars branden van een bepaalde kleur kan ook ondersteuning geven bij situaties die je wilt oplossen of zaken die je wilt aantrekken. Onderstaand de kleuren die horen bij nummer 18, wil je meer uitleg hebben over de kaarsen klik dan hier.

Wit, vitaliteit, energie, meditatie

Zilver, bescherming bij duisternis

Rood, wilskracht, zelfvertrouwen, liefde

Roze, verzoening, harmonie

Kleding: Ook de kleur van je kleding kan je energie beïnvloeden, om meer in balans te komen kun je overwegen om kleding met de kleuren paars en wit te dragen. Wil je meer uitleg over kleuren klik dan hier

Paars, luxe, kracht, zelfvertrouwen

Wit, zuiverheid, genezing

Totemdieren voor jou

Meeste mensen hebben 1 of meerdere totemdieren om zich heen. Soms word je geholpen om je levenslessen te leren, een ander begeleid je weer met een bepaald hoofdstuk in je leven. Totemdieren kunnen heel erg lang bij je blijven maar soms ook maar even, totdat hetgeen je leren moet geleerd is.

Je krijgt van hun ondersteuning, inzichten en vaak zullen ze je de kracht geven om door te gaan. De totemdieren Tijger en de Uil mag je aanroepen als je hun hulp wilt. Wil je meer lezen over de betekenis van deze dieren klik dan even op de naam van het totemdier, dan ga je naar de uitleg toe.